Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

QUOTE(Pupele7 @ 2009 09 10, 15:44)
O aš jau nebepykstu..susitaikiau su tuo irnesakyk.gif tik kai grįžta ir ką nors partįsia, tai pats ir skutasi, darinėjasi, aš nelendu prie tų vargšų padarų, man gaila...  blush2.gif

pasiskaitynejau jusu temele, turbut ir as busiu viena is zvejo zmoneliu wub.gif wub.gif wub.gif
siaip ir as pykstu kad jam vis reikia i zvejyba, prie Nemuno, i jura isplaukti..
juk cia jiems kazkas nerealaus... g.gif
arba pasedeti prie tvenkinuko... kai niekas nekimba.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bet pastebejau kad maniskis kai isleidziu ir neburbu rolleyes.gif schmoll.gif ir man daug geresnis buna..

tai teks susitaikyti.. bent fosforo pilnas saldytuvas bus mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
o kai neapsikesiu ir as skusius Jums cia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O mums tai pasisekė, abu mėgstam žvejybą, upėse, ežeruose, Baltojos jūroj thumbup.gif O vienas važiuoja tuo atveju, kai žvejybon reik paryčiais keltis smile.gif Aš tada labiau į miegą linkstu rolleyes.gif O kai keliuosi, jau jis po žvejybos būna cool.gif
Atsakyti
Mano tetis zvejys, tai puikiai zinau kaip gyvena zveju zmonos. mirksiukas.gif O vyrui mano patinka zvejoti tik Kursiu mariose. Tai kai nuvaziuojam pasisveciuoti pas jo mociute, tai butinai abu plaukiam su valtim pazvejoti. Man irgi ziauriai patinka. Niekur taip nera, kad vienu kibimu po du eseriukus trauktum thumbup.gif Labai geras atsipalaidavimo budas, kol tai netampa manija...
Atsakyti
QUOTE(patricija 76 @ 2009 02 03, 19:13)
nieko tu nepasiulytum,jei istisai butum viena su vaikais,nebent tau labai patinka buti vienai,yra seimu kur zmona pati varo vyra zvejot ji dziaugiasi kada iseina ir niekas neknisa proto,as suprantu ir tai kai vyras visa diena guli lovoi ir jam nesa viska i lova,atsikelia tik parukyt ir i toleta.Turim toki giminaiti,tada dziaugtciaus ir as kai iseina nors meskeroit vistiek is jo naudos nera.
,

nugi nugi ir kas tas giminaitis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oxen @ 2009 09 01, 16:26)
...ta proga anekdotas...
Paryčiais, vyras asikelia ir išsiruošia žvejybon.Žmona lieka miegot šiltoj lovoj.
Išeina laukas,...oras bjaurus, šalta, dargana....Apsigalvoja, gryžta, nusirengia ir atgal, lovon...žmonai taria: ui ...orelis tai tooooks šlykštus....
O žmona pro miegus: nu jooo....o mano durnelis žvejot išėjo....
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia tai geras
Atsakyti
Merginos smile.gif Gal kas vytinote žvėrieną? Ir darėte carpaccio (pvz. stirnienos)? Gal receptukų pametėtumėte?

Ačiū iš anksto
Atsakyti
QUOTE(Rubinele @ 2009 10 08, 14:02)
Merginos smile.gif Gal kas vytinote žvėrieną? Ir darėte carpaccio (pvz. stirnienos)? Gal receptukų pametėtumėte?

Ačiū iš anksto

Paskaityk kelis puslapius atgal, merginos kalbėjo apie vytinimą 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, radau, pasinaudojau, pasidarėm vytintos mėsytės 4u.gif - labai skanu thumbup.gif Bet dabar pasakykit man durnai doh.gif ax.gif blush2.gif Kaip ir kur ją toliau laikyti, kad nedžiūtų, nesukietėtų į padą.
Atsakyti
QUOTE(Rubinele @ 2009 10 15, 12:34)
Ačiū, radau, pasinaudojau, pasidarėm vytintos mėsytės  4u.gif - labai skanu  thumbup.gif Bet dabar pasakykit man durnai  doh.gif  ax.gif  blush2.gif Kaip ir kur ją toliau laikyti, kad nedžiūtų, nesukietėtų į padą.

mes tai tiek daug neprisidžiovinam, kad laikyt reikėtų, tiesiog per kokią savaitėlę ir suvalgom. Tai per savaitę jai nieko nenutinka, manau,kad ir ilgiau laikant nieko neatsitiktų, tik reik sausai laikyt
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2009 10 15, 14:36)
mes tai tiek daug neprisidžiovinam, kad laikyt reikėtų, tiesiog per kokią savaitėlę ir suvalgom. Tai per savaitę jai nieko nenutinka, manau,kad ir ilgiau laikant nieko neatsitiktų, tik reik sausai laikyt

Va aš irgi taip mąstau, mes kažkaip mėgaujamės ta mėsyte, tai ir reikia ilgiau palaikyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(edwinake @ 2009 10 04, 10:45)
nugi nugi ir kas tas giminaitis g.gif

tai kada varom ant naciovkes lotuliukas.gif kuriam bobiska zveju kluba!!! mirksiukas.gif oi nuluasiu tuoi,
Atsakyti
mano tetis medziotojas,tai ir parvilgdavo visokios zverienos budavo skanu mesyte,konservukes biggrin.gif bet dabar jau as kai metai gyvenu schmoll.gif be mesos ir tuo labai dziaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti