Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

QUOTE(JarasieneO @ 2009 02 15, 20:47)
As irgi kazkada tai taip kalbejau  lotuliukas.gif  matyt ir prisikalbejau, nes butent pamisusi zveji ir turiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O dar negaliu pakest net zuvies kvapo, jau nekalbant apie pacia zuvi lotuliukas.gif
Va taip mes ir gyvenam - as su kompu ir vaiku apsikabinus o jis su savo zuvelem ir meskerem  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

doh.gif aš tokį pat turiu lotuliukas.gif ir situacija ta pati lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ricis @ 2009 07 06, 11:16)
geriau nenorek, kadvyras butu zvejys  doh.gif  maniskis yra fanatas tai nematau nei paprasta diena nei per iseigines , vis prie juros sedi, dievuleliau  doh.gif

džiaukis nei tau nei kitoms mirksiukas.gif visada žinai kur rasti ax.gif
Atsakyti
...ta proga anekdotas...
Paryčiais, vyras asikelia ir išsiruošia žvejybon.Žmona lieka miegot šiltoj lovoj.
Išeina laukas,...oras bjaurus, šalta, dargana....Apsigalvoja, gryžta, nusirengia ir atgal, lovon...žmonai taria: ui ...orelis tai tooooks šlykštus....
O žmona pro miegus: nu jooo....o mano durnelis žvejot išėjo....
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilguna @ 2009 08 18, 14:59)
O, kad mano vyras butu toks ZVEJYS kaip as  hihihi.gif Mano senelis buvo zvejys, mamos brolis ir as nuo mazu dienu prie balu sededavau su meskere rankose. Zvejot LABAI patinka. O va, vyra gavau - silpnai zvejojanti  verysad.gif As viena zvejot nevaziuoju - nedrasu ir siaip nelabai jauku, kai visokie dedes krumeliuos snairuoja... unsure.gif Tai vaziuojam tik su vyru kartu. Tik va, ji kol prisivadini...  doh.gif
Arteja savaitgalis. Vyras klausia: ka veiksim? ir iskart priduria: bet zinok zvejot nevaziuosim... lotuliukas.gif Nes, kai nuvaziuojam, tai manes nuo prudo negali nukrapstyt... Jam jau atsibosta, susirenka meskeres, kedes, dezes ir t.t., nueina i masina ir jau, kai uzsiveda ir pradeda gazuot (atseit paliks) as tada lekiu begom, net meskeriu nespeju susidet, kad tik manes nepaliktu  lotuliukas.gif ir visa kelia klausau moralu, kad daugiau zvejot nebevaziuosim  doh.gif  lotuliukas.gif Tai va. Pas mus buna taip....  thumbup.gif

Ne moteris,o svajonė...
Atsakyti
Mano ir pamises zvejys, jei pykstames, tai tik del zvejybos doh.gif as noriu jo namie, o jam vis reikia zvejot, tai dabar ir man meskere nupirko, leksim visi zvejot lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergičkos 4u.gif , gal kas darė šernienos konservus, gal parašytumėte laip. Labai reikia. Skubiai 4u.gif ax.gif blush2.gif

Ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubinele @ 2009 09 08, 11:22)
Mergičkos  4u.gif , gal kas darė šernienos konservus, gal parašytumėte laip. Labai reikia. Skubiai  4u.gif  ax.gif  blush2.gif

Ačiū iš anksto  4u.gif

parašiau anoj temoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2009 09 08, 08:59)
parašiau anoj temoj  4u.gif

Cia kazkas gyresi, kad megsta serno seklides. Jei retkarciais tai vyrams gal ir nepakenks, bet moterims tikrai geriau ju nevalgyti. Seklidese yra pilna testosterono (vyrisko lytinio hormono). Jis kenksmingas moterims wink.gif

Na nebent norite storesnio balso, didesnio plaukuotumo ir raumenuotumo, tai pirmyn!
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2009 09 08, 10:59)
parašiau anoj temoj  4u.gif

Dėkui tau dar kartą už tokį greitą atsakymą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubinele @ 2009 09 08, 12:11)
Dėkui tau dar kartą už tokį greitą atsakymą  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Lauksim rezultatų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(northern @ 2009 09 08, 12:11)
Cia kazkas gyresi, kad megsta serno seklides. Jei retkarciais tai vyrams gal ir nepakenks, bet moterims tikrai geriau ju nevalgyti. Seklidese yra pilna testosterono (vyrisko lytinio hormono). Jis kenksmingas moterims wink.gif

Na nebent norite storesnio balso, didesnio plaukuotumo ir raumenuotumo, tai pirmyn!

kiek jų reikia praryti, kad pakenktų ????? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2009 09 08, 09:15)
Lauksim rezultatų smile.gif
Papildyta:

kiek jų reikia praryti, kad pakenktų ?????  lotuliukas.gif

Nesigilinau i tai. Cia turbut nuo kiekvieno serno seklidziu priklauso biggrin.gif

Pas juos kaip ir pas vyrus testosterono kiekis svyruoja. Svarbu reguliariai nesimaitinti seklidem smile.gif

Vokieciai fashistu laikais is galviju seklidziu pradejo gaminti testosterona ir duodavo kareiviams, kad butu agresyvesni smile.gif
Papildyta:
QUOTE(northern @ 2009 09 08, 09:34)
Nesigilinau i tai. Cia turbut nuo kiekvieno serno seklidziu priklauso biggrin.gif

Pas juos kaip ir pas vyrus  testosterono kiekis svyruoja.  Svarbu reguliariai nesimaitinti seklidem smile.gif

Vokieciai fashistu laikais is galviju seklidziu pradejo gaminti testosterona ir duodavo kareiviams, kad butu agresyvesni smile.gif

Bent jau ash kaip vyras tai tikrai vengiu estrogeniniu patieklu. Pvz sojos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(northern @ 2009 09 08, 12:35)

Pas juos kaip ir pas vyrus  testosterono kiekis svyruoja.  Svarbu reguliariai nesimaitinti seklidem smile.gif

Papildyta:
Bent jau ash kaip vyras tai tikrai vengiu estrogeniniu patieklu. Pvz sojos wink.gif

Cia as sakiau apie serno seklides biggrin.gif bet as sakiau, kad ragavusi esu, o megt tai kaip cia pasakius lotuliukas.gif manau nuo vieno karto keliu kasneliu gal plaukais neapaugsiu kur nereikia blink.gif
Atsakyti
O aš jau nebepykstu..susitaikiau su tuo irnesakyk.gif tik kai grįžta ir ką nors partįsia, tai pats ir skutasi, darinėjasi, aš nelendu prie tų vargšų padarų, man gaila... blush2.gif
Atsakyti