Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

QUOTE(Bebre @ 2009 07 30, 15:40)
Sveiki,o gal galit pasakyti kiek elektros išnaudojot džiovindami baravykus g.gif

tas aparatas elektrą srebia priklausomai nuo to ant kurio lygio džiovinama. O kiek, nepamatavau, tiesiog nežinau.
Atsakyti
Puiki dovana vyrui medžiotojui:
1000 lumenų 5 LED'ų super ryškus medžioklinis prožektorius.
Šis prožektorius - Spider Fire firmos naujiena. Super ryški, balta bei koncentruota šviesa. Net 5-kios CREE LED lemputės. Nuo įprastų kaitrinių lempučių pastarosios skiriasi savo šviesos baltumu (xenon), ryškumu bei švietimo trukme. Jums nereikės jaudintis, kad ieškant nušauto žvėries, nusės baterijos. Super taupus energijos suvartojimas. Į komplektą įeina: 2 pakraunamos baterijos, tvirtinimo elementas, nuotolinis paspaudžiamas jungiklis, pakrovėjas. Korpusas iš aliuminio,ilgis 21 cm., svoris be baterijų 268 g. Vilnius, Kaunas bei kt. miestai.

user posted image

user posted image

Kaina mazense nei Hunter.lt tinklapyje siulomu.
Jei sudomino i AZ
Atsakyti
QUOTE(patricija 76 @ 2009 07 12, 17:08)
cia poziuris geras,as taip pat pasakau,kad as netarnaite,bet gal mes per paprasti zmones tarnaitei ,sukuosi viena,bet nesakau kad visiskai nepadeda,padeda kartais net labai bet kiek esu islekusi visai dienai tai kai grystu atsiviepes kaip gembe lotuliukas.gif nes jau jam tenka tvarkytis su vaikais,kas liecia maista tai nekeliu kojos is namu kol nepataisau valgyti.

g.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Mergaitės, kur pradingot? Atostogaujat visos?
Atsakyti
QUOTE(,2009 08 11, 10:18)
o šiandien darau iš stirnienos faršo zuikį. įdomu, kaip gausis, nes zuikį apskritai pirmą kartą gyvenime darau lotuliukas.gif

aš zuikį lobai dažnai kepu. Labai paprastas ir greitas patiekalas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(,2009 08 11, 10:29)
o kaip tu darai? ax.gif

paruošiu faršą: įmušu pora kiaušinių, įdedu pamirkyto batono ir burokine tarka sutarkuoju 1 (jei didelė) ar 2 morkas ir prieskoniai. Viskas. Suformuoju didelį kotletą, patepu aliejumi skardutę ir į orkaitę. Išbandyta, sultinga ir skanu. O svarbiausiai labai paprasta thumbup.gif
O ko tu ten primakalavai, kad tiek daug masės gavosi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(,2009 08 11, 10:45)
aš tai miksavau vieną idėją iš mamos, kitą iš pusseserės, o kas gausim, pamatysim už valandėlės biggrin.gif 
faršas, batonas, kiaušinis, prieskoniai, daug česnako ir pakepintos morkos su svogūnais (vis bijau, kad neišsitroškins ir bus kieti, tai pakepiau biggrin.gif ), viską sumaišiau ir gavosi tikrai daug, tai pusę masės atidėjau kitam kartui biggrin.gif tą zuikelį apvyniojau foliją ir kepu biggrin.gif

na tikėkimės, kad sausas nebus. Parašyk kaip gausis. Aš svogūnų visai nededu, o morkas žalias tarkuoju, tai jos sultingumo duoda.
Atsakyti
QUOTE(,2009 08 11, 11:11)
va to labiausiai bijau unsure.gif  nežinau net kiek laiko kept. jau 40 minučių jis ten, gal jungt lauk? g.gif

junk, tikrai bus iškepęs
Atsakyti
QUOTE(,2009 08 11, 13:16)
jau po pietų - mmm, skanu thumbup.gif  ir kaip gerai, kad greitai ir stovėt nereikia prie keptuvės biggrin.gif  tik man nelabai jis susirišo, šiek tiek byrėjo g.gif

Nebuvo sausas? Kai atvės, tikrai nebetrupės.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
QUOTE(,2009 08 12, 08:31)
nea, nebuvo smile.gif  o atvėst nebuvo kam blush2.gif kadangi pabandymui dariau mažiuką, tai visą ir suvalgėm pietums lotuliukas.gif

thumbup.gif
o aš vėl vytinu stirnienos juosteles. Mano vaikui taip patiko, kad vis prašo dar išvytint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(,2009 08 12, 09:36)
o kokią mėsą vytini? ta prasme, kurią dalį? biggrin.gif

kumpį
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2009 08 11, 09:49)
Labas rytas smile.gif

Mergaitės, kur pradingot? Atostogaujat visos?

Sveikos, pas mus ne kas su laimikiais, šernai visai neina. O vakar iš kameros kiškį išsitraukiau. Tai pirmiausia pamirkiau su actu vandenyje, tada sudėjau į greitpuodį ir gal pusvalandį pviriau su daug prieskonių. Ištraukiau tai mėsa tiesiog nuo kauliukų byrėjo thumbup.gif . tada sutrupinau ir patroškinau susvogūnais, morkom sviesto, grietinės dėjau dar truputį vandens įpyliau, kad nebūtų sausa. Tai žinokit labai skaniai gavosi thumbup.gif
Atsakyti