Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

Su medziotoju negyvenciau,turejau zveji,bet kai gime vaikai pamirso visam laikui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rainstone @ 2009 07 22, 11:00)
Su medziotoju negyvenciau,turejau zveji,bet kai gime vaikai pamirso visam laikui smile.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rainstone @ 2009 07 22, 11:00)

blink.gif na ir kas iš to???? Ne apie tai tema doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rainstone @ 2009 07 22, 12:00)

sitoj vietoj tik uzuojauta vyrui galima pareiksti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 07 18, 20:12)
Nieks tau ir neliepia ju gaudyti ir saudyti  lotuliukas.gif kiekvienam savas uzsiemimas. Jau nuo senu senoves tai yra normalus uzsiemimas. Mes pacios ju taip pat nesaudom  lotuliukas.gif

Pas mus pilna tos mesos, nieks jos jau nevalgo  lotuliukas.gif

neliepia ,bet zmones saudo blink.gif
Atsakyti
Man irgi nesuprantama, kam cia kist trigrasi, jei kazkas nepatinka smile.gif gal Jusu vyrai kitu uzsiemimu randa, kaip baras, kavines, moterys biggrin.gif keikveinam savas uzsiemimas. Arba dar geriau uzsiemimas - masinos, is kuriu jokios naudos. O as esu laiminga, kai matau, kad vyras turi megstama hobi, dziaugiasi tuo. O ir mesos niekad netruksta.

Jei zverys butu nesaudomi, o zuvys negaudomos, tai pamatytumet, kas butu po keliu metu miskuose ir ne tik.

Ar labai gerai, kai sernai zmoniu derliu suniokoja??? Tai ir kiauliu negalima tada pjaut, ir vistu, ir galviju g.gif valgom zole biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Paukšte @ 2009 07 21, 20:40)
Neišbūčiau su tokiu nei dienos. Iš principo.
Jei šiaip vyras pokalbio metu pasigiria kad medžioja iš kart sakau atia  bigsmile.gif

Cia tai is vis komentaras ne i tema doh.gif nelabai idomu mums kokie vyrai tau patinka smile.gif
Atsakyti
Ne, nera... vyro ner namie, tai ner ir laimikiu biggrin.gif labai noriu zuvies sviezios...
Atsakyti
QUOTE(,2009 07 22, 15:34)
kokią dar žolę blink.gif  gi jai irgi skauda lotuliukas.gif

na, nenukrypkim nuo temos biggrin.gif  ar yra kokių laimikių? biggrin.gif

o pas mus yra. Kamera vėl pilna. Nusipirkom vytinimui tokį puodą - džiovintuvą, tai bandysim vytint stirnieną. Nes visą laik prie gyvatuko vytinom. O su tuo puodu jau yra išbandę draugai, tai sakė thumbup.gif daiktas. Kai išbandysim patys, raportuosiu smile.gif
va toks iš senukų:
http://www.senukai.l...ist_tab=actions
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2009 07 22, 20:13)
o pas mus yra. Kamera vėl pilna. Nusipirkom vytinimui tokį puodą - džiovintuvą, tai bandysim vytint stirnieną. Nes visą laik  prie gyvatuko vytinom. O su tuo puodu jau yra išbandę draugai, tai sakė  thumbup.gif  daiktas. Kai išbandysim patys, raportuosiu smile.gif
va toks iš senukų:
http://www.senukai.l...ist_tab=actions

Dar viena nestuke bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 07 22, 20:46)
Dar viena nestuke  bigsmile.gif

ir tu?
liniuotės nematau g.gif
o sako, kad medžiotojai vyrai blogi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jeta: 22 liepos 2009 - 19:49
QUOTE(Jeta @ 2009 07 22, 20:49)
ir tu?
liniuotės nematau  g.gif
o sako, kad medžiotojai vyrai blogi  lotuliukas.gif

Nera liniuotes, ale reik gal jau uzsidet, nes pagal avatara mane visi atseke biggrin.gif

Taip, medziotojai labai "veislus" vyrai lotuliukas.gif

Man dabar 15 sav.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 07 22, 20:52)
Nera liniuotes, ale reik gal jau uzsidet, nes pagal avatara mane visi atseke biggrin.gif

Taip, medziotojai labai "veislus" vyrai  lotuliukas.gif

Man dabar 15 sav.

Sveikinu 4u.gif jau laikas liniuotei smile.gif Nes kai kurios ir planiukės užsideda tokius avatarus, kad svajonės greičiau išsipildytų smile.gif
Tai dabar jums reik sūnelio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jeta: 22 liepos 2009 - 20:00