Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

QUOTE(Tosk @ 2009 07 06, 19:35)
Na negi jums gaila? Vyrai turi grazu hoby 4u.gif Ne alubariu lankymas ar svetimu sjoniu sekiojimas. Ju smegenines 100% uzimtos zvejyba lotuliukas.gif
MB praeita savaite issibaladojo y Norges siaure pazvejoti. O as 6dieny sugebejau jo masina nubrozdinti y kita masinuka. Tai pirmu lektuvu namo parpute lotuliukas.gif O rytoj vel y zvejyba trauks hihihi.gif

nei labai gerai cia nei blogai viskam turi buti saikas,pvz.manes vyras tikrai, man neleistu tiek skirti laiko savo hobiui ,kiek jis leidzia savo zvejybaj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(patricija 76 @ 2009 07 11, 13:28)
nei labai gerai cia nei blogai viskam turi buti saikas,pvz.manes vyras tikrai, man neleistu tiek skirti laiko savo hobiui ,kiek jis leidzia savo zvejybaj mirksiukas.gif

Kompromisu ieskojimas ax.gif MB puikiai supranta ir mano poreikius, todel kiekviena diena rankdarbiams skiriu tikrai ne po 1val. Namuose kartais tikras bardakas, bet paaiskau paprastai, jei nerandi laiko padeti susitvarkyti, nes tau svarbiau yra zvejyba, tai ir man per mano hobius neatsiranda laiko. O tarnaite as nebusiu! Taip mb buvo priverstas pakratyti pinigine ir as turiu pagalbininke namuose hihihi.gif Nera pinigu nusamdyti zmogui? Reiskias arba dirbi daugiau, arba padedi tvarkytis. Elementarno tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2009 07 11, 16:58)
Kompromisu ieskojimas ax.gif MB puikiai supranta ir mano poreikius, todel kiekviena diena rankdarbiams skiriu tikrai ne po 1val. Namuose kartais tikras bardakas, bet paaiskau paprastai, jei nerandi laiko padeti susitvarkyti, nes tau svarbiau yra zvejyba, tai ir man per mano hobius neatsiranda laiko. O tarnaite as nebusiu! Taip mb buvo priverstas pakratyti pinigine ir as turiu pagalbininke namuose  hihihi.gif Nera pinigu nusamdyti zmogui? Reiskias arba dirbi daugiau, arba padedi tvarkytis. Elementarno tongue.gif

cia poziuris geras,as taip pat pasakau,kad as netarnaite,bet gal mes per paprasti zmones tarnaitei ,sukuosi viena,bet nesakau kad visiskai nepadeda,padeda kartais net labai bet kiek esu islekusi visai dienai tai kai grystu atsiviepes kaip gembe lotuliukas.gif nes jau jam tenka tvarkytis su vaikais,kas liecia maista tai nekeliu kojos is namu kol nepataisau valgyti.
Atsakyti
Ale kaip tylu pas mus jau kuri laika blink.gif Atostogaujam? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdinga @ 2009 07 15, 15:28)
Ale kaip tylu pas mus jau kuri laika  blink.gif Atostogaujam?  g.gif

mes jau iš atostogų smile.gif
O žvėriena pas mus pusryčiams, pietums ir vakarienei doh.gif
Atsakyti
o as nepritariu gaudyti ir saudyti zveris (as taip negaleciau ) !
Atsakyti
QUOTE(***SuperBrunetė*** @ 2009 07 18, 16:20)
o as nepritariu gaudyti ir saudyti zveris (as taip negaleciau ) !

Nieks tau ir neliepia ju gaudyti ir saudyti lotuliukas.gif kiekvienam savas uzsiemimas. Jau nuo senu senoves tai yra normalus uzsiemimas. Mes pacios ju taip pat nesaudom lotuliukas.gif

Pas mus pilna tos mesos, nieks jos jau nevalgo lotuliukas.gif
Atsakyti
Neišbūčiau su tokiu nei dienos. Iš principo.
Jei šiaip vyras pokalbio metu pasigiria kad medžioja iš kart sakau atia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paukšte @ 2009 07 21, 21:40)
Jei šiaip vyras pokalbio metu pasigiria kad medžioja iš kart sakau atia  bigsmile.gif

o ka tuom norejai pasakyti sitoj temoj? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paukšte @ 2009 07 21, 20:40)
Jei šiaip vyras pokalbio metu pasigiria kad medžioja iš kart sakau atia  bigsmile.gif

Na ir kas iš to g.gif
Atsakyti
Nežinojau kad čia renkasi prijaučiančios ar tokių vyrų žmonos. Sureagavau į temą ir tiek mirksiukas.gif
O ką, negalima iš šalies savo nuomonės parašyt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paukšte @ 2009 07 22, 10:43)
Nežinojau kad čia renkasi prijaučiančios ar tokių vyrų žmonos. Sureagavau į temą ir tiek  mirksiukas.gif
O ką, negalima iš šalies savo nuomonės parašyt?  4u.gif

Nuomonė visokia yra gerai, bet kai rašoma neskaičius temos, o tik jos pavadinimą, tai ... doh.gif
Atsakyti