Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

Labas rytas 4u.gif
MB vakar vėl buvo medžioklėj. Ir vėl šerniokas. Tuoj užkrausiu savo šaldiklį doh.gif
Atsakyti
Mano vyras irgi žvejoja. Kai buvom jauni, kažkaip daugiau žvejodavo. Kiekvieną savaitgalį varydavo. Tai nervas tikrai imdavo. Namie su vaikais viena ir viena. Tai nusprendžiau kartu važinėti. Aš su vaikais prie vandens pabūdavau, pabėgiodavau, kai jie užmigdavo, pasidegindavau. Visai smagu. Ir drausti niekada nedraudžiau, tiesiog pati prisitaikiau prie jo ir tiek. Nors dabar, tiesą pasakius, tai leidžiu ir vienam važiuoti. Aš visai mielai pabūnu namie, kieme pasikapstau. O, jei žuvies parveža, tai iš vis fantastika. Skanesnės žuvies už šviežią - nėra. Nereikia nė lašišų visokių.
Atsakyti
Tylu čia pas mus sad.gif Kur visos dingę?
Atsakyti
o aš ir pati žvejė -mėgėja. Dažnai su MB nuvažiuojam kartu meškeryčių įmerkt. Tik problemėlė viena - nesam žuvies mėgėjai - ją valgom labai labai retai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2009 05 27, 14:36)
o aš ir pati žvejė -mėgėja. Dažnai su MB nuvažiuojam kartu meškeryčių įmerkt. Tik problemėlė viena - nesam žuvies mėgėjai - ją valgom labai labai retai  ax.gif

mes taip pat nusivalom nusiskutam,o kai reik kepti ir sugenda saldituve.
Atsakyti
mes tai lb megstam sviezia zuvyte essen.gif tik db nesiseka jos pagauti doh.gif yvedziau savaites meniu mirksiukas.gif tai db pas mus penktadieniais zuvyte turi but rolleyes.gif tai tetis visa savaite lekia y zvejyba kad tik penktadieniui zuvytes butu tongue.gif
Atsakyti
o man zvejot vasara labai patinka,ir vyras dziaugiasi,einam kartu zvejot,abiem nenuobodu,issedim iki isnaktu,jei kimba smile.gif
bet ziema,pavasari ir rudeni manes neistempsi....
jo ta aistra tikrai didele,kai nuobodziauja,susinesa i kambari visus savo niekucius ir delioja,rusiuoja... doh.gif puse visokiu niekuciu net neispakuota...
o kiek pinigiliu i ten sueje...gal geriau ne neskaiciuot...gerai kai viska susipirko kol dar nevede buvom lotuliukas.gif dabar islaidu tam nelieka,na ir nereikia,sociai ir taip tu lagaminu,visas sandeliukas uzkrautas smile.gif
bet seip stengiuosi suprast ta jo hobi nes zinau jog jam tai tikrai didele aistra smile.gif
ir dziaugiuosi,kad jis supranta mniski smile.gif kartu paveikslelius renka siuvinejimui,net siulu nueina nupirkt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 06 01, 11:13)
o man zvejot vasara labai patinka,ir vyras dziaugiasi,einam kartu zvejot,abiem nenuobodu,issedim iki isnaktu,jei kimba smile.gif
bet ziema,pavasari ir rudeni manes neistempsi....
jo ta aistra tikrai didele,kai nuobodziauja,susinesa i kambari visus savo niekucius ir delioja,rusiuoja... doh.gif puse visokiu niekuciu net neispakuota...
o kiek pinigiliu i ten sueje...gal geriau ne neskaiciuot...gerai kai viska susipirko kol dar nevede buvom lotuliukas.gif dabar islaidu tam nelieka,na ir nereikia,sociai ir taip tu lagaminu,visas sandeliukas uzkrautas smile.gif
bet seip stengiuosi suprast ta jo hobi nes zinau jog jam tai tikrai didele aistra smile.gif
ir dziaugiuosi,kad jis supranta mniski smile.gif  kartu paveikslelius renka siuvinejimui,net siulu nueina nupirkt lotuliukas.gif

na taip patinka ir man pazvejot,bet ne kasdien,bet pries tai turi paklaust ar mama sutiktu pabut su vaikais,po to nuvezi nakciai mamai,nes is ryto anksti turi isvaziuot,ne taip jau paprasta pagalvojes neisleksi g.gif
Atsakyti
lai lai lai... tyla pas mus su laimikiais blush2.gif siandien vaziuos, nes siandien kazkaip pavelintai sezona atidaro... keistas tas ju burelis... tai tikekimes parnes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2009 06 01, 16:33)
lai lai lai... tyla pas mus su laimikiais  blush2.gif  siandien vaziuos, nes siandien kazkaip pavelintai sezona atidaro... keistas tas ju burelis... tai tikekimes parnes  wub.gif

parnese gabalioka seno thumbup.gif thumbup.gif oi, marinuosiu, oi, kepsim
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2009 06 02, 10:54)
parnese gabalioka seno  thumbup.gif  thumbup.gif  oi, marinuosiu, oi, kepsim

thumbup.gif
MB sakė, kad prasideda stirninų medžioklė.
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2009 06 02, 10:59)
thumbup.gif
MB sakė, kad prasideda stirninų medžioklė.

biski atsokusi nuo tu sezonu... Bet pastebite kiek per TV brakonieriu sugaudo... baisu ... visokie policijos virsininkai, patys aplinkosaugininkai... blink.gif blink.gif
Atsakyti