Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

Dekui auksciausiajam, maniskis nezvejoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(patricija 76 @ 2009 05 13, 16:10)
na lydekos lietuvoi vienos is ispudingiausiu zuvu,na netaip jau nuobodu gaudyti,siaip spiningaut man patinka zinai ,kad pluske nekibs 4u.gif

Karpius pamirsai tongue.gif MB vakar parase, kad vakar nakty pagavo 17,2kg karpy

QUOTE(Playground Love @ 2009 05 14, 09:29)
Dekui auksciausiajam, maniskis nezvejoja  doh.gif

Na kaip kam. Man jau geriau toks hobis, nei trainiojimasis po barus su draugeliais ar koks extreemas. Ir negaleciau ysivaizduoti antros puses ydribusios y fotely ir su TV pulteliu rankoj schmoll.gif
Atsakyti
[quote=Tosk,2009 05 14, 13:46]
Karpius pamirsai tongue.gif MB vakar parase, kad vakar nakty pagavo 17,2kg karpy
Na kaip kam. Man jau geriau toks hobis, nei trainiojimasis po barus su draugeliais ar koks extreemas. Ir negaleciau ysivaizduoti antros puses ydribusios y fotely ir su TV pulteliu rankoj schmoll.gif
[/ na taip isdalies sunku ir man isivaizduot savaji prie teliko per dienas,bet turbut zmogus netokio budo,kad ir nelabai patinka ,kad lekia i meskeryba,bet kai pasvarstai tai tikrai netaip jau ir blogai,na kartais su zvejyba perlenkia lazda tai nervus patampo biggrin.gif
Atsakyti
nu zinokit maniskis kelias dienas is eiles zvejojo...snd sako kad ir vel varo doh.gif tai maniau kad as jy gun_bandana.gif bash.gif jau zinokit labai supykau..tai issigando ir nevare sokiai.gif assa.gif nepykstu kai savaiteje 1-2 kartus pazvejoja..bet kas dien doh.gif doh.gif doh.gif tikrai nono.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 05 14, 19:34)
nu zinokit maniskis kelias dienas is eiles zvejojo...snd sako kad ir vel varo doh.gif tai maniau kad as jy  gun_bandana.gif  bash.gif jau zinokit labai supykau..tai issigando ir nevare sokiai.gif  assa.gif nepykstu kai savaiteje 1-2 kartus pazvejoja..bet kas dien  doh.gif  doh.gif  doh.gif tikrai nono.gif

na taip jau yra pvz.as isejnu ir uztrunku ilgiau tai skambina kur esi kiek dar ilgai busi?atrodo pasaulio pabaiga,bet kad zvejot be perstojimo gali sito nepastebi g.gif
Atsakyti
QUOTE(patricija 76 @ 2009 03 18, 19:38)
vyras dar kaip vyras,bet kada vaikai turi tevo genu ir buna labiau sublude del zvejybos negu tevas,tai visai pravalas.Istampo tevui meskeres kabliukus o kai tevas pasisgenda,kai neranda kazko tada aliarmas namie lotuliukas.gif tada jau reikia vaika gelbet,buna ir taip ,kada vaikas iseina vienas zvejot ir negrysta laiku,nes kimba.Tada praziuri kiaurai langus ir vos neprazyla plaukai,nes visos mintys ,gal nuskendo? unsure.gif

Atsakyti
Na maniškis žvejys mėgėjas, nieko prieš neturiu šį hobį, man net patinka kai jis žvejyboje, turiu laisvo laiko tik sau, turiu šansą gaut šviežios žuvies... vieni pliusai dar net kartais einu į žvejų parduotuvę sliekų vyrui pirkt, tai žinokit mielosios labai žavūs jūsų vyrai-žvejai, vieną kart vyras nuvažiavo benzino užsipilt, o aš per tą laiką jam sliekų nuėjau nupirkt, tai nabagui atsibos laukt, atėjo į parduotuvę žmonos ieškot, o ten žvejai man patarimus žarstė kaip slieką užmaut ant kabliuko lotuliukas.gif vienas net plūdę padovanojo ir klausė ar nenorėčiau su jais į žvejybą važiuot... bet va viską sutuoktinis sugadino žvejys-mėgėjas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2009 05 20, 11:43)
Na maniškis žvejys mėgėjas, nieko prieš neturiu šį hobį, man net patinka kai jis žvejyboje, turiu laisvo laiko tik sau, turiu šansą gaut šviežios žuvies... vieni pliusai dar net kartais einu į žvejų parduotuvę sliekų vyrui pirkt, tai žinokit mielosios labai žavūs jūsų vyrai-žvejai, vieną kart vyras nuvažiavo benzino užsipilt, o aš per tą laiką jam sliekų nuėjau nupirkt, tai nabagui atsibos laukt, atėjo į parduotuvę žmonos ieškot, o ten žvejai man patarimus žarstė kaip slieką užmaut ant kabliuko  lotuliukas.gif vienas net plūdę padovanojo ir klausė ar nenorėčiau su jais į žvejybą važiuot... bet va viską sutuoktinis sugadino žvejys-mėgėjas  lotuliukas.gif

cia geras mirksiukas.gif
Atsakyti
kuku smile.gif grizau... kaip laikotes? kaip laimikiai? as zviezios mesytes nemaciau jau kokiu puse metu doh.gif Maniskis vaziavo i medziokle ir apsiverte su dzipu 4 kartus... gerai, kad isaukletas prisisegti, tai jam nieko, dzipui -ATA. zvyrkelis, nors ir greitis nedidelis...vuo
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2009 05 21, 13:27)
kuku smile.gif grizau... kaip  laikotes? kaip laimikiai? as zviezios mesytes nemaciau jau kokiu puse metu  doh.gif  Maniskis vaziavo i medziokle ir apsiverte su dzipu 4 kartus... gerai, kad isaukletas prisisegti, tai jam nieko, dzipui  -ATA. zvyrkelis, nors ir greitis nedidelis...vuo

blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2009 05 21, 13:27)
kuku smile.gif grizau... kaip  laikotes? kaip laimikiai? as zviezios mesytes nemaciau jau kokiu puse metu  doh.gif  Maniskis vaziavo i medziokle ir apsiverte su dzipu 4 kartus... gerai, kad isaukletas prisisegti, tai jam nieko, dzipui  -ATA. zvyrkelis, nors ir greitis nedidelis...vuo

maniškis tai jau pritempė šviežienos smile.gif Tik dabar 1,5 sav negali važiuot į medžioklę, nes ir taip visokių darbelių prisikaupę smile.gif
Gera, kad TB sveikas ir gyvas smile.gif
Atsakyti
jooo, brangi mesyte butu buvusi, tik kad ir jos nebuvo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti