Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 05, 16:33)
O as turbut vien zveriena valgydama neistverciau.. as ir vistienos nusiperku, ir kaiulienos..  unsure.gif

O aš iš vis negaliu net pažiūrėt į žvėrieną, man labai šlykštu, o jau valgyt tai niekaip neprisiversčiau.
Atsakyti
QUOTE(Fruzina @ 2009 05 08, 15:29)
O aš iš vis negaliu net pažiūrėt į žvėrieną, man labai šlykštu, o jau valgyt tai niekaip neprisiversčiau.

Na is tikro zveriena yra labai sveka valgyti, ypac zoleedzius zverelius. O kiauliena pati nesveikiausia mesa, kiek girdejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fruzina @ 2009 05 08, 16:29)

nemoki skamniai pagamint, uztat ir slykstu smile.gif Kai gerai paruosta serniena- neatskirtum jos nuo kiaulienos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2009 05 08, 15:56)
nemoki skamniai pagamint, uztat ir slykstu smile.gif Kai gerai paruosta serniena- neatskirtum jos nuo kiaulienos tongue.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif blogam šokėjui ir kiaušiniai trukdo
Jau gal 8 metai MB kaip medžiotojas. Tai pas mus gan platus draugų ratas, per gimtadienius apie 14 žmoniu susirenka, ir visi žino ir laukia, pasivaišinti žvėrienos. Karštam anksčiau troškinius gaminau, dabar kumpius kepu cielus thumbup.gif Ir šį savaitgalį kepsiu orkaitėj kumpį, jau šaldytuve marinuojasi, susirinks giminės, nes mergaitės pirma komunija
Kiaulės tik šoninės lašinukams pasisūdinti perku.
Atsakyti
drinks_cheers.gif Pritariu daugumai, kad viskas nuo šeimininkės priklauso.
O ir mano artimieji ir draugai tik ir laukia pas mus per baliukus žvėrienos. Aš taip pat baliukams kepu čielus kumpius , kepsnius thumbup.gif Vasaros sezonu šašlykai, marinuoti šonkauliukai thumbup.gif
Atsakyti
Žvėrienai neužtenka tik druskos ir pipirų, reikia daug visokių prieskonių ir česnako ir meilės mirksiukas.gif
Atsakyti
ax.gif mirksiukas.gif

MB isvaziavo savaitgaliui i savo miskus doh.gif Ses laukelius savo zveriukams lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(patricija 76 @ 2009 05 07, 17:57)
na pas jusu yra ir daugiau problemu,nei zvejyba,as savojo niekada neitarineju,jei zmogus i zvejyba vadinasi i zvejyba.

movem siandien su vyru porai valandu pagaudit lydeku,ir pagavom abu viena,zinot geras jausmas mirksiukas.gif viska pati padariau ir i kranta isvilkau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 08, 15:37)
Na is tikro zveriena yra labai sveka valgyti, ypac zoleedzius zverelius. O kiauliena pati nesveikiausia mesa, kiek girdejau biggrin.gif

Tai niekas ir nesako, kad aš tik kiaulieną valgau. Daug kas yra sveika valgyt, bet ar valgot tik tai.
QUOTE(Fregata @ 2009 05 08, 15:56)

Man šlykšti pati mintis, o ne skonis, gali jis būt bet koks, bet į burną aš žverienos neįsidėsiu.
O gaminu aš gerai, nepergyvenkit. smile.gif

QUOTE(Jeta @ 2009 05 08, 19:44)
drinks_cheers.gif  Pritariu daugumai, kad viskas nuo šeimininkės priklauso.
O ir mano artimieji ir draugai tik ir laukia pas mus per baliukus žvėrienos. Aš taip pat baliukams kepu čielus kumpius , kepsnius thumbup.gif  Vasaros sezonu šašlykai, marinuoti šonkauliukai  thumbup.gif

Nu prie ko čia šeimininkė, yra žmonių lašišos nemėgstančių, tai ji jau prasta šeimininkė.
Pas tave jau nevalgius likčiau. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fruzina: 11 gegužės 2009 - 07:09
QUOTE(Fruzina @ 2009 05 11, 09:07)

Man šlykšti pati mintis, o ne skonis, gali jis būt bet koks, bet į burną aš žverienos neįsidėsiu.

As niekaip nesuprantu, ko tu tada cia i sita tema ateini ir dar komentuoji?
Atsakyti
QUOTE(Fruzina @ 2009 05 11, 08:07)
Pas tave jau nevalgius likčiau. biggrin.gif

figūrą palaikytum lotuliukas.gif Na bet iš tikro, koks tavo tikslas šioje temoje ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimonda728 @ 2009 04 22, 17:28)
smile.gif mano draugas labai mėgsta spiningauti, sezono metu kiekvieną savaitgalį važiuoja nepaisant saulės/ lietaus/ vėjo/ krušos/ etc. Grįžta visada nusikalęs, nes žvejoja nuo aušros iki sutemų... O ne sezono metu spokso internete į visokias blizges, guminukus, kabliukus, siunčiasi filmus, dėlioja savo žvejybinius daikčiukus ir grožisi... Vakar prasidėjo sezonas lydekoms, tai grįžo vėlai naktį ir neša man į lovą laimikį parodyti, taip sunku buvo nepasakyti ko negražaus...  blush2.gif  Bandžiau kartu su juo važiuoti žvejoti- nykuma nenusakoma, dar pora valandų išsėdžiu, bet daugiau niekaip. O žuvį valo ir ruošia pats, aš tik valgau. Ir krapštau žvynus nuo plytelių  mad.gif

na lydekos lietuvoi vienos is ispudingiausiu zuvu,na netaip jau nuobodu gaudyti,siaip spiningaut man patinka zinai ,kad pluske nekibs 4u.gif
Atsakyti