[quote=Tosk,2009 04 25, 21:11]
O va, del zuvies tempimo namo, man pasiseke. Jis save vadina sportiniu zveju, o ne isbadejusiu... MB zuvy tik nupaveiksluoja ir paleidzia O man tenka pirkti zuvy is parduotuves. Jei ne nuotraukos, tai sakyciau biesas zino ka jis veikia Dalyvauja gal kokiose 5-7zveju forumuose, turi susikures savo bloga apie zvejyba Vat vienu kompu sunku mums pasidalinti. Bet gal reiks paspausti po kokios ilgesnes jo pazvejojimo isvykos, kad nupirktu
[/q Ir as butinai atsijemu uz zvejyba savo dali,tik as biski kitaip,as pasidarau panasiai kaip spa centra namuose tik masazistas buna mano zvejys mes zuvi nusivalome su prieskoniais susitrinam,bet kartais net neiskepam,sugenda saldituve bestovedama,vis uzmirstam ja,atidarom saldituva,o juk zuvies buvo,pamirstam mes ja.
Aš pati lb mėgstu,tad be problemų vaziuojam kartu
QUOTE(patricija 76 @ 2009 02 16, 23:20)
turbut neisivaizduoji kas yra isprotejes zvejys?Jis saves niekada nenusiskriaus,o seima kazkuria prasme yra nuskriausta,man vyras pasiule susirasti savo hobi,taip as ji radau,bet mano uzsijemimai vyksta valanda laiko,o jis ismauna visai dienai.
Dziaukis, kad pasiule, maniskis, tai be galo pavydus, pats i zvejyba, o as sedziu namuose su vaikais ir, kai grizta dar turiu aiskinti, kad tikrai neejau i kaire (absurdas), na bet tai nebuna kiekviena karta
QUOTE(patricija 76 @ 2009 04 20, 17:54)
turbut neturit mazu vaiku,mano mazajai yra 2 metukai.Tai netaip paprasta su vaikais vakiscioti po parduotuves,ar degintis prie upes.
Jo as pati mielai vaziuoju i zvejyba su juo, bet vaikams sunkoka isbuti ilgai, o kai mazajam nera dar metu, tai nevaziavau paskutiniu metu niekur. Be je, kai man prasidejo gimdymas, maniskis samus zvejojo. Pati ji isleidau, nes kitaip butu buves suruges sedejes namie.
QUOTE(patricija 76 @ 2009 04 25, 18:23)
va va pas mus tas pasts,parvaziuoja is zvejybos tuoi mauna prie kompo,paraso internete kas kimba kiek pagavo,kur gaude.O paskui kur zuvi desim?kur desim? tiesiai pas mama,ta ir rukykla pasistate zuviai rukyti
Pas mus tas pats.
gal kas galite parasyti, kaip marinuoti serno saslyka.. dar ir sonkauliuku turiu...
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 30, 12:09)
gal kas galite parasyti, kaip marinuoti serno saslyka.. dar ir sonkauliuku turiu...
aš tradiciškai marinuoju su svogūnais ir pomidorų padažu, ir , aišku, prieskoniais. Viską kartu marinuok ir šonkauliukus ir šašlus.
Na bandysiu kaip nors
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 30, 14:53)
Na bandysiu kaip nors
as kai noriu ant smugio, tai marinuoju su majonezu dedu daug svogunu, pipiriuku, dar kokiu kepsniu prieskoniu ir majoneze ismakaluoju Visai skanu buna
QUOTE(Fregata @ 2009 04 30, 13:59)
as kai noriu ant smugio, tai marinuoju su majonezu dedu daug svogunu, pipiriuku, dar kokiu kepsniu prieskoniu ir majoneze ismakaluoju Visai skanu buna
nu va lygiai taip pat kaip aš, tik vietoj majonezo dedu pomidorų padažą. Reiks pabandyt ir su majonezu, niekad nedariau
QUOTE(Jeta @ 2009 04 30, 15:12)
nu va lygiai taip pat kaip aš, tik vietoj majonezo dedu pomidorų padažą. Reiks pabandyt ir su majonezu, niekad nedariau
o as atvirksciai, su kecupu nebandzius, reiks pabandyt jau si savaitgali... uoj kaip laukiu
QUOTE(Fregata @ 2009 04 30, 14:56)
o as atvirksciai, su kecupu nebandzius, reiks pabandyt jau si savaitgali... uoj kaip laukiu
Nu va kaip gerai
va idomu kaip butu jei apsikeistume vietomis su vyru,sau parleki is meskerybos patenkinta dar kokia kompanijone padeda kibira parnest pilna zuvies,atsisveikinam dar aptari meskereryba kitai dienai kur geriau butu numaut,nes siandien gerai kibo,rytoi dar bandysim.Po to vyrui sakai,kur zuvi desim?ateik paziurek ko prigaudziau! juokinga ar ne?
Kodėl pas mus taip tylu ? Sezonas juk jau atidarytas
Vakar dariau šernienos guliašą Niam niam
O sekmadienį žvejojau , tai sugavau lyną Man labai patinka lynai. Aš juos tiesiog apvolioju miltuose ir kepu
Vakar dariau šernienos guliašą Niam niam
O sekmadienį žvejojau , tai sugavau lyną Man labai patinka lynai. Aš juos tiesiog apvolioju miltuose ir kepu