Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

QUOTE(aiste :-} @ 2009 03 21, 17:48)
mes abu megstam zvejoti,pavasari vos atsyla oras,stengiames savaitgaliais istrukti i gamta.kai laukiausi,tai pat daznai susikraudavom "smutkes" ir i pajury  bigsmile.gif o gimus vaikeliui,gerai kad turim gera mociute,sio malonumo neatsisakem ir nepasidalinom po viena i zvejyba vaziuoti.tik va viena bedele,galiu zuvi pagaut,nuvalyti,iskepti bet pati nevalgau,as aplamai nemegstu zuvies  000189.gif

zvejojam ir mes kartu tai buna kartais,labiausiai patinka lydekas gaudyt,patiko ant ledo stintas traukt,mes susituoke jau 10metu niekaip nepriprantu prie jo zvejybos,stengiuosi prisitaikyt prie jo,bet nepavyksta. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(patricija 76 @ 2009 02 16, 20:20)
turbut neisivaizduoji kas yra isprotejes zvejys?Jis saves niekada nenusiskriaus,o seima kazkuria prasme yra nuskriausta,man vyras pasiule susirasti savo hobi,taip as ji radau,bet mano uzsijemimai vyksta valanda laiko,o jis ismauna visai dienai.

Tada pasiieskok dar kokiu uzsiemimu mirksiukas.gif

QUOTE(puma @ 2009 03 01, 11:32)
As isleidau siandien vyra zvejot su broliu,pati nesusigundziau...namie silciau lotuliukas.gif  nemanau, kad vyro laisvalaikis turi apsiriboti manimi, tegu atsipalaiduoja,prasiblasko vyriskoj kompanijoj... ax.gif

Vat as irgi nematau nieko blogo, kad mb zvejys-manjakas 4u.gif Jauciuosi laiminga, kai jis gryzta laimingas ir patenkintas wub.gif Aisku, as saves ir nenusiskriaudziu lotuliukas.gif Ir kai juokais pavadinu jy pamiseliu, jis juokais atsauna: "is ko girdziu..." lotuliukas.gif

QUOTE(patricija 76 @ 2009 03 10, 16:36)
cia toks dalykas,kada pries traukini nepasoksi,taip ir pries zveji,nepareguliuosi kada zvejot o kada ne.Nepaaiskinsi ar oras blogas,ar ledas jau per plonas,jei neria tai stacia galva,vyro draugas yra buves iluzes ,o maniskis ji gelbejo,trauke is eketes.Aisku istrauke draugas issinarino ranka is peties,siaip baigesi gerai rolleyes.gif bet tiek ir tereikejo buciau buvusi jau nasle.O vyrai metuose nebe piemenys,zinot isdalies taip ir reikia mirksiukas.gif

Man irgi buvo neramu del ledo... Bet mb nusipirko kazkoky spec.kombinzona, kuris laiko ant vandens 4u.gif Nematau nieko blogo, jei ir seimos atostogu metu pazvejoja , tada galiu daryti tai kas man patinka - degintis ar parduotuves apziurineti biggrin.gif Uz savaitikes isvaziuoja zvejot beveik 3sav doh.gif Bet as jau daviau susiprasti, kad jam tai kainuos... ir nepigiai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2009 04 19, 20:40)
Tada pasiieskok dar kokiu uzsiemimu mirksiukas.gif
Vat as irgi nematau nieko blogo, kad mb zvejys-manjakas 4u.gif Jauciuosi laiminga, kai jis gryzta laimingas ir patenkintas wub.gif Aisku, as saves ir nenusiskriaudziu lotuliukas.gif Ir kai juokais pavadinu jy pamiseliu, jis juokais atsauna: "is ko girdziu..." lotuliukas.gif
Man irgi buvo neramu del ledo... Bet mb nusipirko kazkoky spec.kombinzona, kuris laiko ant vandens 4u.gif Nematau nieko blogo, jei ir seimos atostogu metu pazvejoja , tada galiu daryti tai kas man patinka - degintis ar parduotuves apziurineti biggrin.gif Uz savaitikes isvaziuoja zvejot beveik 3sav doh.gif Bet as jau daviau susiprasti, kad jam tai kainuos... ir nepigiai hihihi.gif

turbut neturit mazu vaiku,mano mazajai yra 2 metukai.Tai netaip paprasta su vaikais vakiscioti po parduotuves,ar degintis prie upes. g.gif
Atsakyti
QUOTE(patricija 76 @ 2009 04 20, 14:54)
turbut neturit mazu vaiku,mano mazajai yra 2 metukai.Tai netaip paprasta su vaikais vakiscioti po parduotuves,ar degintis prie upes. g.gif

Mano pupai 3m 4u.gif Kai mazylei buvo 5men, as mb isleidau 10d y zvejyba pioneer.gif Nesakau, kad lengva, bet bent jau nereikia ziureti y nelaiminga mb veida lotuliukas.gif
Atsakyti
Atkasiau praeitos vasaros nuotrauka, mb su mb tevuku pasieme maze y zvejyba biggrin.gif
user posted image

Sia ziema kai buvom isvaziave pailseti, leidau mb 4d zvejoti. Tad pasilikau viesbutyje viena su maze ir su... ramentais. Terasoje ytaisiau pripuciama baseiniuka su vandeniu ir maze galejo turkstis, o as deginaus, na dar piesem, skaitem ir t.t. O kai galejau paeiti su vienu ramentu (t.y. atsirado laisva ranka stumti vezimely) patraukiau ir y parduotuves.

Nera lengva suderinti mazus vaikus ir hobius, bet labai norint - viskas ymanoma 4u.gif
Atsakyti
na taip labai pazystamas vaizdas mirksiukas.gif ir ne taip paprasta suderint vaikus ir poilsi,mano vaikas labai didele ozkyte su dideliais ragiukais tikrai nelengva,isleidziu ir as savaji i zvejyba ir su vaikais pasilieku namuose buna visaip ir kartu vaziuojam,bet geriausiai jauciuosi kai vyras meskere palieka namuose
Atsakyti

O prieš tai marinuoti reikia? ar tik prieš kepimą paprieskoninti?
[/quote]

Sveikos,nors pavėluotai ,bet atsakysiu-aš iš pradžiu pamirkiau šaltam vandenyje su trupučiu acto kokia val. po to nusausinau . ištriniau su druska+ žverienos ir viduržemio juros prieskoniai +pridėjau kmynų ir po to apdėjau ant viso nemažai pjaustyto česnako, taip laikau 2-3 dienas ir kai kepu tai aprenku česnaką ir išmetu o apdedu stambokai pjaustytom morkom- o jas apvolioju trupučiu vegeta ir skanaus
Atsakyti

QUOTE(Karosė @ 2009 04 21, 13:47)
Sveikos,nors pavėluotai ,bet atsakysiu-aš iš pradžiu pamirkiau šaltam vandenyje su trupučiu acto kokia val. po to nusausinau . ištriniau su druska+ žverienos ir viduržemio juros prieskoniai +pridėjau kmynų ir po to apdėjau ant viso nemažai pjaustyto česnako, taip laikau 2-3 dienas ir kai kepu tai aprenku česnaką ir išmetu o apdedu stambokai pjaustytom morkom- o jas apvolioju trupučiu vegeta ir skanaus

Labai įdomus receptėlis. Reiks kada nors pabandyt.
Atsakyti
Na as netik isleidziu mb viena y zvejyba... As kartu ir su maze isgrudu... Tada as galiu pamiegoti lotuliukas.gif
O siaip man labai pasiseke, kad atradau hoby, kury labai lengva priderinti prie zvejybos. Kai susipazinau su mb ir jis pradejo mane tystis y tas zvejybas, neslepsiu - buvo ziauriai nuobodu. Ant tiek nuobodu, kad as mieliau pradejau zvalgytis y gelytes, vabaliukus ir t.t. Va taip as susidomejau fotografija thumbup.gif Aisku is dziaugsmo mb nesokinejo, kai pradejau tobuleti ir man prireike vis geresnes fotoyrangos. Bet, kur jis dings lotuliukas.gif Jei nori leisti pinigelius zvejybai, turi ir mane pamalonint fotozaisliukais lotuliukas.gif Ir praeita vasara, kai jau maze pradejo imti y zvejybas, tai va ir einam drugeliu gaudyt, gelyciu skint. Ir vaikui tikrai y gera tyras gamtos oras, o ne nuduses miestas thumbup.gif
Musu maze ir didele nenuorama. Kai vaziuojam prie vandens, visada turiu pasiimti atsarginiu rubu, nes vis sugeba "issimaudyti". Praeita kova, nuvaziavom prie musu namu esancios balos, tai kol as pasiruosiau fotoparata, o mb uzsidege cigarete, maze su visais rubais yzigiavo y vandeny ir patenkinta atsisedo... balandzio pradzioj... brrrr....... lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif mano draugas labai mėgsta spiningauti, sezono metu kiekvieną savaitgalį važiuoja nepaisant saulės/ lietaus/ vėjo/ krušos/ etc. Grįžta visada nusikalęs, nes žvejoja nuo aušros iki sutemų... O ne sezono metu spokso internete į visokias blizges, guminukus, kabliukus, siunčiasi filmus, dėlioja savo žvejybinius daikčiukus ir grožisi... Vakar prasidėjo sezonas lydekoms, tai grįžo vėlai naktį ir neša man į lovą laimikį parodyti, taip sunku buvo nepasakyti ko negražaus... blush2.gif Bandžiau kartu su juo važiuoti žvejoti- nykuma nenusakoma, dar pora valandų išsėdžiu, bet daugiau niekaip. O žuvį valo ir ruošia pats, aš tik valgau. Ir krapštau žvynus nuo plytelių mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimonda728 @ 2009 04 22, 17:28)
smile.gif mano draugas labai mėgsta spiningauti, sezono metu kiekvieną savaitgalį važiuoja nepaisant saulės/ lietaus/ vėjo/ krušos/ etc. Grįžta visada nusikalęs, nes žvejoja nuo aušros iki sutemų... O ne sezono metu spokso internete į visokias blizges, guminukus, kabliukus, siunčiasi filmus, dėlioja savo žvejybinius daikčiukus ir grožisi... Vakar prasidėjo sezonas lydekoms, tai grįžo vėlai naktį ir neša man į lovą laimikį parodyti, taip sunku buvo nepasakyti ko negražaus...  blush2.gif  Bandžiau kartu su juo važiuoti žvejoti- nykuma nenusakoma, dar pora valandų išsėdžiu, bet daugiau niekaip. O žuvį valo ir ruošia pats, aš tik valgau. Ir krapštau žvynus nuo plytelių  mad.gif

va va pas mus tas pasts,parvaziuoja is zvejybos tuoi mauna prie kompo,paraso internete kas kimba kiek pagavo,kur gaude.O paskui kur zuvi desim?kur desim? tiesiai pas mama,ta ir rukykla pasistate zuviai rukyti
Atsakyti
O va, del zuvies tempimo namo, man pasiseke. Jis save vadina sportiniu zveju, o ne isbadejusiu... MB zuvy tik nupaveiksluoja ir paleidzia blink.gif lotuliukas.gif O man tenka pirkti zuvy is parduotuves. Jei ne nuotraukos, tai sakyciau biesas zino ka jis veikia lotuliukas.gif Dalyvauja gal kokiose 5-7zveju forumuose, turi susikures savo bloga apie zvejyba doh.gif Vat vienu kompu sunku mums pasidalinti. Bet gal reiks paspausti po kokios ilgesnes jo pazvejojimo isvykos, kad nupirktu lotuliukas.gif
Atsakyti