QUOTE(patricija 76 @ 2009 02 16, 20:20)
turbut neisivaizduoji kas yra isprotejes zvejys?Jis saves niekada nenusiskriaus,o seima kazkuria prasme yra nuskriausta,man vyras pasiule susirasti savo hobi,taip as ji radau,bet mano uzsijemimai vyksta valanda laiko,o jis ismauna visai dienai.
Tada pasiieskok dar kokiu uzsiemimu
QUOTE(puma @ 2009 03 01, 11:32)
As isleidau siandien vyra zvejot su broliu,pati nesusigundziau...namie silciau
nemanau, kad vyro laisvalaikis turi apsiriboti manimi, tegu atsipalaiduoja,prasiblasko vyriskoj kompanijoj...
Vat as irgi nematau nieko blogo, kad mb zvejys-manjakas
Jauciuosi laiminga, kai jis gryzta laimingas ir patenkintas
Aisku, as saves ir nenusiskriaudziu
Ir kai juokais pavadinu jy pamiseliu, jis juokais atsauna: "is ko girdziu..."
QUOTE(patricija 76 @ 2009 03 10, 16:36)
cia toks dalykas,kada pries traukini nepasoksi,taip ir pries zveji,nepareguliuosi kada zvejot o kada ne.Nepaaiskinsi ar oras blogas,ar ledas jau per plonas,jei neria tai stacia galva,vyro draugas yra buves iluzes ,o maniskis ji gelbejo,trauke is eketes.Aisku istrauke draugas issinarino ranka is peties,siaip baigesi gerai
bet tiek ir tereikejo buciau buvusi jau nasle.O vyrai metuose nebe piemenys,zinot isdalies taip ir reikia
Man irgi buvo neramu del ledo... Bet mb nusipirko kazkoky spec.kombinzona, kuris laiko ant vandens
Nematau nieko blogo, jei ir seimos atostogu metu pazvejoja , tada galiu daryti tai kas man patinka - degintis ar parduotuves apziurineti
Uz savaitikes isvaziuoja zvejot beveik 3sav
Bet as jau daviau susiprasti, kad jam tai kainuos... ir nepigiai