Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

QUOTE(sirdinga @ 2009 04 07, 09:10)
aciuks.gif Kaip tik sianakt darbe sumasciau, kad antraja velyku diena pas tevus nuvykus reik bebrienos saslyku issikept ir zadejau pasiteiraut kurios nors kaip geriau ji pamarinuot, tai einu pabandyti sita varianta  4u.gif

Atšilo orai, norisi ir šašlų smile.gif Mano bendradarbė net nusipurtė, kai pasakiau, kad užmarinavau bebro šašlykus smile.gif Nieko jie nesupranta irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2009 04 07, 09:54)
Atšilo orai, norisi ir šašlų smile.gif Mano bendradarbė net nusipurtė, kai pasakiau, kad užmarinavau bebro šašlykus smile.gif Nieko jie nesupranta  irnesakyk.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2009 04 02, 07:31)
Labas rytas smile.gif
Pagaliau vakar MB parnešė bebrioką smile.gif Dar tiksliai nenusprendžiau, bet gal bandysiu visą marinuot ir kept orkaitėj. Jis nedidelis ir jaunas, tai dėl to. Nieks nebandėt? kaži ar skaniai gaunausi?

laba diena. aš kepiau orkaitėje ,bet taip vadinamoje rankovėje,apdėjau morkomis stambiai pjaustytom,žiauriai skanu ir minkštas buvo,nes jaunas apie 3-4 kg, svorio
Atsakyti
Labas mergytės smile.gif
savo šašlus atiduodu šiam vakarui jau ant laužo, pabijojau iki velykų laukt doh.gif Deja, man neteks paragaut, nes neturiu laiko į kaimą važiuot, tai išleidžiu MB.
QUOTE(Karosė @ 2009 04 09, 12:46)
laba diena. aš kepiau orkaitėje ,bet  taip vadinamoje rankovėje,apdėjau morkomis stambiai pjaustytom,žiauriai skanu ir minkštas buvo,nes jaunas apie 3-4 kg, svorio

O prieš tai marinuoti reikia? ar tik prieš kepimą paprieskoninti?
Atsakyti

Gerai tu sakai g.gif O pati, gi gerietė, nė nepagalvojau. Būtinai liepsiu parvežt ir ne vieną gabaliuką, o gerą porciją. Nu negaliu, tundrų tundra, pati nesusipratau lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba biggrin.gif
Taigi, ragavau vakar šašlų. Galiu pasakyt, kad labai skanūs buvo. gaila, kad man teko jau atšalę, nes labiausiai mėgstu tik tik nuo iešmo karštučius. Mėsytė gavosi labai minkšta (na ir bebriokas jaunas buvo), ir mano skoniui prieskonių kaip tik thumbup.gif Tiesa, minkštinančios druskytės nedėta.
Šiandien ištraukiau iš šaldikio stirnos kumpį ir dar turėjau vieną užsilikusią antį. Tai šiandien vakare viską sumarinuosiu - ir šį kart šašlykai tikrai bus velykoms smile.gif Beje, anties ant laužo dar niekada nekepėm. Čia bus bandymas, nes kažkaip pagalvojau, kad jei dabar neiškepsiu, tai ji dar ilgam liks gulėt šaldiklyje.
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2009 04 10, 11:48)
Laba  biggrin.gif
Taigi, ragavau vakar šašlų. Galiu pasakyt, kad labai skanūs buvo. gaila, kad man teko jau atšalę, nes labiausiai mėgstu tik tik nuo iešmo karštučius. Mėsytė gavosi labai minkšta (na ir bebriokas jaunas buvo), ir mano skoniui prieskonių kaip tik  thumbup.gif Tiesa, minkštinančios druskytės nedėta.
Šiandien ištraukiau iš šaldikio stirnos kumpį ir dar turėjau vieną užsilikusią antį. Tai šiandien vakare viską sumarinuosiu - ir šį kart šašlykai tikrai bus velykoms smile.gif Beje, anties ant laužo dar niekada nekepėm. Čia bus bandymas, nes kažkaip pagalvojau, kad jei dabar neiškepsiu, tai ji dar ilgam liks gulėt šaldiklyje.

As tai neturiu nei anties, nei stirnos.. tik sernas saldikly stovi... lotuliukas.gif (kazkaip juokingai as cia parasiau) arba man jau taip atrodo blink.gif
Atsakyti
Taigi per velykas kepėm ir anties šašlus. Kąsniuką atsikandau - visai neblogi pasirodė. Kiti labai gyrė, o aš kažkaip mėsos negalėjau valgyt schmoll.gif Matyt nestuke.gif savo daro.
Beje, mano šaldiklis irgi tuštėja. Reikia iki kito sezono viską suvalgyt ir dar atšildyt šaldiklį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2009 04 14, 19:00)
Taigi per velykas kepėm ir anties šašlus. Kąsniuką atsikandau - visai neblogi pasirodė. Kiti labai gyrė, o aš kažkaip mėsos negalėjau valgyt  schmoll.gif Matyt  nestuke.gif savo daro.
Beje, mano šaldiklis irgi tuštėja. Reikia iki kito sezono viską suvalgyt ir dar atšildyt šaldiklį smile.gif

As taip uzsimaniau bebro saslyku... kazi dar galima medziot juos??? siusciau saviski tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 14, 19:53)
As taip uzsimaniau bebro saslyku... kazi dar galima medziot juos??? siusciau saviski tada  biggrin.gif

Man atrodo, kad dar galima. MB praeitą savaitę važiavo.
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2009 04 14, 21:04)
Man atrodo, kad dar galima. MB praeitą savaitę važiavo.

kiek mano atmintis nesa, tai iki balandzio 15 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2009 04 15, 08:06)
kiek mano atmintis nesa, tai iki balandzio 15  ax.gif

Tai tada jau viskas. Aš tai tiksliai datos nepamenu blush2.gif
Atsakyti