MB bebro uodegos irgi i namus nenesa
Labas rytas
Pagaliau vakar MB parnešė bebrioką Dar tiksliai nenusprendžiau, bet gal bandysiu visą marinuot ir kept orkaitėj. Jis nedidelis ir jaunas, tai dėl to. Nieks nebandėt? kaži ar skaniai gaunausi?
Pagaliau vakar MB parnešė bebrioką Dar tiksliai nenusprendžiau, bet gal bandysiu visą marinuot ir kept orkaitėj. Jis nedidelis ir jaunas, tai dėl to. Nieks nebandėt? kaži ar skaniai gaunausi?
QUOTE(GalBut @ 2009 04 02, 14:52)
Kasmet ir keli medžiotojai krenta pakirsti kulkos...nieks nebandėt?...sako saldoka mėsa...
cia tipo bajeris? nesuprantu ko cia ateini i tokia tema, jei tik tiek tenori pasakyt
QUOTE(GalBut @ 2009 04 02, 13:52)
Kasmet ir keli medžiotojai krenta pakirsti kulkos...nieks nebandėt?...sako saldoka mėsa...
matosi, kad pasisako žmogus nenutuokiantis apie medžiotojus ir medžioklę absoliučiai nieko
Laba
Vakar užmarinavau bebrą šašlykams. Vis dėl to nusprendžiau nerizikuoti ir čielo nekept. Bet šašlus tai planuoju tik velykoms, tai užmarinavau su prieskoniais ir aliejuku. Svogūnus dėsiu tik 2 dienas prieš kepimą, nes bijau, kad kitaip prarugs. kažkurioje laidoje, praeitą savaitę, kaip tik kalbėjo apie bebrieną, tai supratau, kad kuo ilgiau marinuojamas bebras, tuo jis skanesnis
Vakar užmarinavau bebrą šašlykams. Vis dėl to nusprendžiau nerizikuoti ir čielo nekept. Bet šašlus tai planuoju tik velykoms, tai užmarinavau su prieskoniais ir aliejuku. Svogūnus dėsiu tik 2 dienas prieš kepimą, nes bijau, kad kitaip prarugs. kažkurioje laidoje, praeitą savaitę, kaip tik kalbėjo apie bebrieną, tai supratau, kad kuo ilgiau marinuojamas bebras, tuo jis skanesnis
Taigi va, bet baisiai nenorėjau į šaldiklį kišt. Matysiu, kad ilgiau negalima laikyt, tai iškepsim anksčiau
Jau rašiau, kad marinavau su prieskoniais ir trupučiu aliejaus Tik prieš pora dienų prieš kepimą dėsiu svogūnus
Jau rašiau, kad marinavau su prieskoniais ir trupučiu aliejaus Tik prieš pora dienų prieš kepimą dėsiu svogūnus
QUOTE(GalBut @ 2009 04 06, 15:12)
Toj laidoj sakė,kad reik užkast į smėlį ant dviejų savaičių...
Tiesiog trykštate intelektu
Sveikos,
Paskaitinėjau Jūsų temelę ir užsimaniau žvėrienos
Tik gaila, kad vyras ne medžiotojas ir ne žvejys.
Todėl jei kuriai bus per daug ir netilps į kamerą, mielai nusipirkčiau žvėrienos
Paskaitinėjau Jūsų temelę ir užsimaniau žvėrienos
Tik gaila, kad vyras ne medžiotojas ir ne žvejys.
Todėl jei kuriai bus per daug ir netilps į kamerą, mielai nusipirkčiau žvėrienos
QUOTE(Jeta @ 2009 04 06, 15:42)
Tiesiog trykštate intelektu
Kaip kazkas juokavo kazkada (o gal ir ne ) kad kiski reikia patukyt kokia savaite, o po tik valgyt na as cia i ta tema, kad i smeli reikia uzkast
QUOTE(Jeta @ 2009 04 06, 14:00)
Jau rašiau, kad marinavau su prieskoniais ir trupučiu aliejaus Tik prieš pora dienų prieš kepimą dėsiu svogūnus
Kaip tik sianakt darbe sumasciau, kad antraja velyku diena pas tevus nuvykus reik bebrienos saslyku issikept ir zadejau pasiteiraut kurios nors kaip geriau ji pamarinuot, tai einu pabandyti sita varianta