MB irgi planuojant koki pirkini, visad, juokais, bet priduria, kad "ale koks sautuvas iseitu"
Viena kiausini isplaku su trupuciu druskos, tada pilu stikline pieno, 200 g miltu, ir stikline vandens. Aij ir as kad nereiktu tepliot keptuves, tai kokia puse stiklines aliejaus ipilu, na gali but ir daugiau.
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 23, 23:53)
Viena kiausini isplaku su trupuciu druskos, tada pilu stikline pieno, 200 g miltu, ir stikline vandens. Aij ir as kad nereiktu tepliot keptuves, tai kokia puse stiklines aliejaus ipilu, na gali but ir daugiau.
ta prasme aliejaus ipili maisydama i tesla? Ir tada kepi blynus ant sausos keptuves?
O aš blynus kepu be pieno ir aliejau. Mano blynai :
kiaušinis, druskytė, vanduo ir miltai. Viską labai gerai išplakti, o svarbiausiai padaryti tokio skystumo, kad gerai lietūsi keptuvėje. Kepu, prieš kiekvieną blyną, keptuvę ištrindama lašinio gabaliuku. Man tokie blynai patys skaniausi ir neriebūs
QUOTE(Fregata @ 2009 03 24, 08:12)
ta prasme aliejaus ipili maisydama i tesla? Ir tada kepi blynus ant sausos keptuves?
Taip, as netepu daugiau niekuo, nes blynai neprilimpa prie keptuves, kai aliejaus yra tesloje. Ir jie nesigauna riebus. O man atrodo pienas blynams minkstumo prideda
Mano tetis zvejys, mama anksciau piktindavosi, dabar susitaike - bent zuvies pirkti nereikia Mano vyras, laimei, neturi tokio hobio, tik su mano teciu karta zvejoti ejo. Sakiau teciui, negadink man vyro! Bet mes ne Lietuvoje gyvename, su mano tevais retai matomes, tai iki siol nesugadino.
Labas vakarėlis?
Ką veikiam? Ką skanaus gaminam?
Ką veikiam? Ką skanaus gaminam?
O pas mane dar kamera pilna. Dabar einu lydekos kept
QUOTE(Jeta @ 2009 03 31, 19:38)
O pas mane dar kamera pilna. Dabar einu lydekos kept
Pas mane irgi pilna MB vis ragina ja tustint ir paruost vietos naujam sezonui, o man jau mesa ir mesa atsibost pradeda Geriau koki zoles lapa pagrauzt
QUOTE(sirdinga @ 2009 04 01, 10:40)
Pas mane irgi pilna MB vis ragina ja tustint ir paruost vietos naujam sezonui, o man jau mesa ir mesa atsibost pradeda Geriau koki zoles lapa pagrauzt
man ir atsibodo. Noriu bulvinių patiekalų. O velykoms norėčiau bebro šašlyko, bet vis nepavyksta nušaut
Tai gal prastai paruoštas buvo Pagalvok kokia sveika mėsytė
MB irgi rūkytos uodegos ragavo, sakė vos neapsivėmė. Tai dabar namo neneša uodegų. o iš bebro mėsytes tikrai labai skanūs šašlai gaunasi. Pabandykit kada