Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

lotuliukas.gif MB irgi planuojant koki pirkini, visad, juokais, bet priduria, kad "ale koks sautuvas iseitu" ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Viena kiausini isplaku su trupuciu druskos, tada pilu stikline pieno, 200 g miltu, ir stikline vandens. Aij ir as kad nereiktu tepliot keptuves, tai kokia puse stiklines aliejaus ipilu, na gali but ir daugiau.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 23, 23:53)
Viena kiausini isplaku su trupuciu druskos, tada pilu stikline pieno, 200 g miltu, ir stikline vandens. Aij ir as kad nereiktu tepliot keptuves, tai kokia puse stiklines aliejaus ipilu, na gali but ir daugiau.

ta prasme aliejaus ipili maisydama i tesla? Ir tada kepi blynus ant sausos keptuves?
Atsakyti

O aš blynus kepu be pieno ir aliejau. Mano blynai :
kiaušinis, druskytė, vanduo ir miltai. Viską labai gerai išplakti, o svarbiausiai padaryti tokio skystumo, kad gerai lietūsi keptuvėje. Kepu, prieš kiekvieną blyną, keptuvę ištrindama lašinio gabaliuku. Man tokie blynai patys skaniausi ir neriebūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2009 03 24, 08:12)
ta prasme aliejaus ipili maisydama i tesla? Ir tada kepi blynus ant sausos keptuves?

Taip, as netepu daugiau niekuo, nes blynai neprilimpa prie keptuves, kai aliejaus yra tesloje. Ir jie nesigauna riebus. O man atrodo pienas blynams minkstumo prideda g.gif
Atsakyti
Mano tetis zvejys, mama anksciau piktindavosi, dabar susitaike - bent zuvies pirkti nereikia smile.gif Mano vyras, laimei, neturi tokio hobio, tik su mano teciu karta zvejoti ejo. Sakiau teciui, negadink man vyro! biggrin.gif Bet mes ne Lietuvoje gyvename, su mano tevais retai matomes, tai iki siol nesugadino. biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis?
Ką veikiam? Ką skanaus gaminam?
Atsakyti
O pas mane dar kamera pilna. Dabar einu lydekos kept smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2009 03 31, 19:38)
O pas mane dar kamera pilna. Dabar einu lydekos kept smile.gif

Pas mane irgi pilna doh.gif MB vis ragina ja tustint ir paruost vietos naujam sezonui, o man jau mesa ir mesa atsibost pradeda doh.gif Geriau koki zoles lapa pagrauzt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdinga @ 2009 04 01, 10:40)
Pas mane irgi pilna  doh.gif  MB vis ragina ja tustint ir paruost vietos naujam sezonui, o man jau mesa ir mesa atsibost pradeda  doh.gif Geriau koki zoles lapa pagrauzt  lotuliukas.gif

man ir atsibodo. Noriu bulvinių patiekalų. O velykoms norėčiau bebro šašlyko, bet vis nepavyksta nušaut
Atsakyti

Tai gal prastai paruoštas buvo g.gif Pagalvok kokia sveika mėsytė smile.gif
Atsakyti

MB irgi rūkytos uodegos ragavo, sakė vos neapsivėmė. Tai dabar namo neneša uodegų. o iš bebro mėsytes tikrai labai skanūs šašlai gaunasi. Pabandykit kada 4u.gif
Atsakyti