Mes pagrinde cielus rukinam bebrus Pas mus tokia moteris viska padaro, nuvezi ciela, tik zinoma nulupta isdarineta, ji uzmarinuoja ir tada isrukina. Tai labai buna skanu, tai kaip tik Mb savo gimtadieniui pamalonina svecius, nes jo balandi. Jei is anksciau nusauna, tai saldikli palaikom iki kada reikia.
QUOTE(uolma @ 2009 03 18, 15:00)
Mes pagrinde cielus rukinam bebrus Pas mus tokia moteris viska padaro, nuvezi ciela, tik zinoma nulupta isdarineta, ji uzmarinuoja ir tada isrukina. Tai labai buna skanu, tai kaip tik Mb savo gimtadieniui pamalonina svecius, nes jo balandi. Jei is anksciau nusauna, tai saldikli palaikom iki kada reikia.
Kaip skanu turėtų būt Neragavau dar tokio, o ir neturim kas išrūkytų Nebent kaime patiems susimeistrauti rūkyklėlę, bet gi neprivažinėsi kaiman ir nebūtų taip skanu pačių gamybos
vyras dar kaip vyras,bet kada vaikai turi tevo genu ir buna labiau sublude del zvejybos negu tevas,tai visai pravalas.Istampo tevui meskeres kabliukus o kai tevas pasisgenda,kai neranda kazko tada aliarmas namie tada jau reikia vaika gelbet,buna ir taip ,kada vaikas iseina vienas zvejot ir negrysta laiku,nes kimba.Tada praziuri kiaurai langus ir vos neprazyla plaukai,nes visos mintys ,gal nuskendo?
Labas mergytės
Šiandien saviškį išleidau bebrų
Šiandien saviškį išleidau bebrų
mes abu megstam zvejoti,pavasari vos atsyla oras,stengiames savaitgaliais istrukti i gamta.kai laukiausi,tai pat daznai susikraudavom "smutkes" ir i pajury o gimus vaikeliui,gerai kad turim gera mociute,sio malonumo neatsisakem ir nepasidalinom po viena i zvejyba vaziuoti.tik va viena bedele,galiu zuvi pagaut,nuvalyti,iskepti bet pati nevalgau,as aplamai nemegstu zuvies
QUOTE(Jeta @ 2009 03 19, 20:14)
ir kaip sekes?
Maniškis irgi perka žurnalus visokius. Ir laidų apie medžiokles nepraleidžia
O aš pernai su draugėm važiavau į Egiptą O MB pirko šautuvą. Bet žinok, labai smagu kartais paatostogauti atskirai
Na mes irgi tam reikalui ilgai taupėm O kaip vadinas tas šautuvas aš net nepamenu. Bet kaina apie 4000 lt Žiauriai daug. Ir kai kas sako, kad jums gerai, mėsos nereikia pirkt, tai visą laik atkertu, kad jūs nė neįsivaizduojat kiek tas malonumas kainuoja. Reikia gi ne tik šautuvo, na ką aš čia pasakoju, puikiai mes viską žinom ...
vakar ištraukiau iš šaldiklio kauliukų. Tai šiandien darysiu lietinius blynus su mėsos įdaru. Neseniai dariau, tai labai skaniai suvalgėm
man irgi anskciau nsigaudavo, bet dabar igudau tuos lietinius kepti as radau geras proporcijas lietiniams, tai gaunasi gera tesla.