Labas rytas
Vakar kepiau šernienos kotletus orkaitėje su sūriu. Labai skaniai gavosi
Kaip skaniai jūs čia šnekat
Gal kavos su manim
Gal kavos su manim
QUOTE(Rubinele @ 2009 03 04, 10:05)
Gal kavos su manim
jungiuosi su arbata
Sveikos,
as ka tik kava isgeriau
Tai va kad nebutu taip kaip tau tai as net po 2 lapelius uzsiklijuoju ant vieno poko, nes buna kad kartais nukrenta. Labai gerai tie spec. saldymuj, tai ant jo tiesiai galima rasyt, bet man per mazi buna, ne viskas telpa.
Sumaišiau faršą kaip paprastiems kotletams. Sutarkavau fermentinį sūrį burokine tarka ir sumaišiau su majonezu. Tada padariau kotletukus su duobute (negilia) viršuje, kotletukus sudėjau į paaliejuotą skardą ir į duobutes įdėjau paruoštą sūrį. kepiau orkaitėje apie 40 min. Tikrai labai skanu
QUOTE(uolma @ 2009 03 04, 12:08)
Tai va kad nebutu taip kaip tau tai as net po 2 lapelius uzsiklijuoju ant vieno poko, nes buna kad kartais nukrenta. Labai gerai tie spec. saldymuj, tai ant jo tiesiai galima rasyt, bet man per mazi buna, ne viskas telpa.
Aš tai rašau ant paprasto lapelio, o mėsą dedu į du maišiukus , tai tą lapelį įdedu tarp maišelių ir jie niekad nepabėga
Jetus kaip pasiilgau vasaros ir vakarojimo prie laužo
Grizau is miesto, is Kaziuko muges, tai oras pasakiskas. Pats tas saslykams lauke
QUOTE(sirdinga @ 2009 03 08, 18:27)
Grizau is miesto, is Kaziuko muges, tai oras pasakiskas. Pats tas saslykams lauke
Negundykit
QUOTE(puma @ 2009 03 01, 14:32)
As isleidau siandien vyra zvejot su broliu,pati nesusigundziau...namie silciau nemanau, kad vyro laisvalaikis turi apsiriboti manimi, tegu atsipalaiduoja,prasiblasko vyriskoj kompanijoj...
cia toks dalykas,kada pries traukini nepasoksi,taip ir pries zveji,nepareguliuosi kada zvejot o kada ne.Nepaaiskinsi ar oras blogas,ar ledas jau per plonas,jei neria tai stacia galva,vyro draugas yra buves iluzes ,o maniskis ji gelbejo,trauke is eketes.Aisku istrauke draugas issinarino ranka is peties,siaip baigesi gerai bet tiek ir tereikejo buciau buvusi jau nasle.O vyrai metuose nebe piemenys,zinot isdalies taip ir reikia
Tylu čia pas mus
Pas mane tai dar pilnas šaldiklis. Užvakar kepėm lietinius blynus su šernienos mėsyte. Buvau pamiršus apie šį patiekalą - niam niam kaip skanu buvo.
O bebrų nevažiuoja? Maniškis bent pora kart į savaitę važiuoja, bet dar nenupyškino nei vieno. Gal ir gerai, nes apart šašlų, nežinočiau ką iš jų ir pagamint.