Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

Labas rytas 4u.gif
Vakar kepiau šernienos kotletus orkaitėje su sūriu. Labai skaniai gavosi smile.gif
Atsakyti
Kaip skaniai jūs čia šnekat lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Gal kavos su manim drinks_cheers.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rubinele @ 2009 03 04, 10:05)
Gal kavos su manim  drinks_cheers.gif

jungiuosi su arbata biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos,
as ka tik kava isgeriau
Tai va kad nebutu taip kaip tau tai as net po 2 lapelius uzsiklijuoju ant vieno poko, nes buna kad kartais nukrenta. Labai gerai tie spec. saldymuj, tai ant jo tiesiai galima rasyt, bet man per mazi buna, ne viskas telpa.
Atsakyti

Sumaišiau faršą kaip paprastiems kotletams. Sutarkavau fermentinį sūrį burokine tarka ir sumaišiau su majonezu. Tada padariau kotletukus su duobute (negilia) viršuje, kotletukus sudėjau į paaliejuotą skardą ir į duobutes įdėjau paruoštą sūrį. kepiau orkaitėje apie 40 min. Tikrai labai skanu thumbup.gif

QUOTE(uolma @ 2009 03 04, 12:08)
Tai va kad nebutu taip kaip tau tai as net po 2 lapelius uzsiklijuoju ant vieno poko, nes buna kad kartais nukrenta. Labai gerai tie spec. saldymuj, tai ant jo tiesiai galima rasyt, bet man per mazi buna, ne viskas telpa.

Aš tai rašau ant paprasto lapelio, o mėsą dedu į du maišiukus , tai tą lapelį įdedu tarp maišelių ir jie niekad nepabėga smile.gif
Atsakyti
Jetus kaip pasiilgau vasaros ir vakarojimo prie laužo biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
O mes siandien vaziuojam saslus kepti biggrin.gif
Atsakyti
Grizau is miesto, is Kaziuko muges, tai oras pasakiskas. Pats tas saslykams lauke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdinga @ 2009 03 08, 18:27)
Grizau is miesto, is Kaziuko muges, tai oras pasakiskas. Pats tas saslykams lauke  thumbup.gif

Negundykit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(puma @ 2009 03 01, 14:32)
As isleidau siandien vyra zvejot su broliu,pati nesusigundziau...namie silciau lotuliukas.gif  nemanau, kad vyro laisvalaikis turi apsiriboti manimi, tegu atsipalaiduoja,prasiblasko vyriskoj kompanijoj... ax.gif

cia toks dalykas,kada pries traukini nepasoksi,taip ir pries zveji,nepareguliuosi kada zvejot o kada ne.Nepaaiskinsi ar oras blogas,ar ledas jau per plonas,jei neria tai stacia galva,vyro draugas yra buves iluzes ,o maniskis ji gelbejo,trauke is eketes.Aisku istrauke draugas issinarino ranka is peties,siaip baigesi gerai rolleyes.gif bet tiek ir tereikejo buciau buvusi jau nasle.O vyrai metuose nebe piemenys,zinot isdalies taip ir reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Tylu čia pas mus verysad.gif
Atsakyti

Pas mane tai dar pilnas šaldiklis. Užvakar kepėm lietinius blynus su šernienos mėsyte. Buvau pamiršus apie šį patiekalą - niam niam kaip skanu buvo.
O bebrų nevažiuoja? Maniškis bent pora kart į savaitę važiuoja, bet dar nenupyškino nei vieno. Gal ir gerai, nes apart šašlų, nežinočiau ką iš jų ir pagamint.
Atsakyti