Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

QUOTE(burbulina @ 2009 02 19, 00:11)
as visad sakydavau, kad vyro zvejo neturesiu.. ir ka jus manot  doh.gif
ogi mano vyras zvejys, bet aciu dievui dar ne toks kuris per didziausius salcius ziema ant ledo tupi  lotuliukas.gif
bet vasara nuolat zvejoja.. siaip man netrukdo, bet kartais uzknisa, isvaziuoji kur i gamta, svajoji apie romantika, o jis meskere i rankas ir tupi su ta meskere  doh.gif o paskutiniu metu isigudrino vaziuojant i uzsieni veztis meskere, ale pazvejot  g.gif
bet koks laimingas buvo, kai pagavo kretoj zuvi  bigsmile.gif

mes kai ruosiames i gamta,as iskarto pasakau jei tu pasimsi meskeres as niekur nevaziouju,nes zinau kad toi gamtoi eilini karta busiu su vaikais ir lakstysiu jiem ispaskos ir sugosiu ,kad kur neikristu, mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2009 02 19, 13:00)
Sonatina kaip visada šaunuolė  thumbup.gif
O vištienai tu tą padažą irgi pirkai, ar savo pasigaminai?

Ne visada perku. Dar vis daugiau pričiumpu, kaip būna Maximoj padažam nuolaidos thumbup.gif
Na pritroškinau kepenėlių su daržovėm puode, tingėjau užsiimti su karališkom blush2.gif Ai kitą kartą.
Atsakyti
As tai nusiperku ir kiaulienos, ir jautienos, ir vistienos... nes vien zveriena tai atsibodusi... dar ir is bulviu patiekalus gaminu, ir makaronu. Na kad ivairoves butu smile.gif
Atsakyti
Labas krabas lotuliukas.gif
vėl MB medžioklėje, o aš prikepiau šernienos kotletukų su bulvių koše biggrin.gif Ir prieš naktį padauginau privalgyt doh.gif
Atsakyti

Kokia proga gėlės? wub.gif
Receptuką parašyk - gal jūs kaip nors kitaip darot - vis paįvairintumėm savo meniu smile.gif
Atsakyti
O as dziaugiuos, kad mano vyras zvejys.Visa musu seima zvejai , aisku ir as pazvejoju ,jei kas slieka uzkabina ,nes nekenciu ju lotuliukas.gif Zuvi valo tik vyras, na jau padeda ir pagalbininkas 12-ametis sunus, kuris labiau pamises ir uz teva, del zvejybos.Vezasi ir i marias, ir i Liepoja ji.O mazesnieji laukia pavasario- tada prie Nemuno... O as niekada neatsisakau to malonumo gamtoj pabuti su seima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pixma @ 2009 02 22, 01:41)
O as dziaugiuos, kad mano vyras zvejys.Visa musu seima zvejai , aisku ir as pazvejoju ,jei kas slieka uzkabina ,nes nekenciu ju lotuliukas.gif Zuvi valo tik vyras, na jau padeda ir pagalbininkas 12-ametis sunus, kuris labiau pamises ir uz teva, del zvejybos.Vezasi ir i marias, ir i Liepoja ji.O mazesnieji laukia pavasario- tada prie Nemuno... O as niekada neatsisakau to malonumo gamtoj pabuti su seima biggrin.gif

prisnekino mane vyras mirksiukas.gif vazuoju rytoi i latvija ant stintu per nakti,pridejo jis man rubu renktis savo batus zvejybinius paskolins,gal nesusalsiu,biski ekstrimo paiivairinsiu gyvenimeli bigsmile.gif
Atsakyti
As isleidau siandien vyra zvejot su broliu,pati nesusigundziau...namie silciau lotuliukas.gif nemanau, kad vyro laisvalaikis turi apsiriboti manimi, tegu atsipalaiduoja,prasiblasko vyriskoj kompanijoj... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2009 01 30, 16:14)
Na prašom raportuoti, kaip ir iš ko ir kame viskas bus?  mirksiukas.gif Gal ir mes kada išbandysim, nes gamtoj dažnai pramogaujam visais metų laikais.  thumbup.gif

sorry, bisksi paveluotai, bet..

Marinavom savaite iki to stirniena ir dar kazko, ka radom saldikli, lyg serniena. tai pridejom prieskoniu + svogunai malti. po savaites i dideli puoda spizini dejo. Virem mesa, tada darzoves dejo, + sviestas+ dar prieskoniu, dar galima grietines, ir taip skanu wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Sandrozka @ 2009 02 03, 11:16)

Oi skanu turetu buti smile.gif Bet vel serniena  ax.gif  blush2.gif

ne, pagrindas stirniena buvo, o serniuko tik del kvapo smile.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
O aš vakar iš šerno sprandinės kepsniukus kepiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2009 03 02, 12:47)
Labas visoms  4u.gif
O aš vakar iš šerno sprandinės kepsniukus kepiau smile.gif

kaip skanu .user posted image o as ant dietosuser posted image