Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

QUOTE(patricija 76 @ 2009 02 17, 00:01)
ir turi meskere,visus navarotus meskerybai?ar kirminu nebijai uzsidet?ir kokia zuvi patinka gaudyt?
mirksiukas.gif

kviecia mane vyras i poledine zvejyba,bet salta nuo ryto iki vakaro sedet ant ledo,na vasara kitas reikalas g.gif
Atsakyti
as visad sakydavau, kad vyro zvejo neturesiu.. ir ka jus manot doh.gif
ogi mano vyras zvejys, bet aciu dievui dar ne toks kuris per didziausius salcius ziema ant ledo tupi lotuliukas.gif
bet vasara nuolat zvejoja.. siaip man netrukdo, bet kartais uzknisa, isvaziuoji kur i gamta, svajoji apie romantika, o jis meskere i rankas ir tupi su ta meskere doh.gif o paskutiniu metu isigudrino vaziuojant i uzsieni veztis meskere, ale pazvejot g.gif
bet koks laimingas buvo, kai pagavo kretoj zuvi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2009 02 18, 14:00)
Jau pirkom keleta kartų stintų. man labai labai skanu smile.gif

Man irgi smile.gif Kaip siemkes valgai - kartą paragavęs negali sustot smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Vakar buvau MB išleidusi į medžioklę ir nieko. šiandien galvoju ką čia skanaus reiks pagamint g.gif Išsisėmiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2009 02 19, 09:24)
Labas rytas 4u.gif
Vakar buvau MB išleidusi į medžioklę ir nieko. šiandien galvoju ką čia skanaus reiks pagamint  g.gif Išsisėmiau  ax.gif

Aš jau irgi be fantazijos, taip pabodo visas maistas, o jei ką įdomesnio norisi sugalvoti, tai kainuoja daug doh.gif Vis galvoju gal unguriukus jau seniai šaldiklyje gulinčius išsilupti ir paruošti kažkaip, tik neįsivazduoju ką iš jų daryti - šaltieną, sriubą, kepti - kažką skanaus norisi padaryti.
Atsakyti
QUOTE(Rubinele @ 2009 02 19, 10:28)
Aš jau irgi be fantazijos, taip pabodo visas maistas, o jei ką įdomesnio norisi sugalvoti, tai kainuoja daug  doh.gif Vis galvoju gal unguriukus jau seniai šaldiklyje gulinčius išsilupti ir paruošti kažkaip, tik neįsivazduoju ką iš jų daryti - šaltieną, sriubą, kepti - kažką skanaus norisi padaryti.

Pas mane tai žvėrienos pilnas šaldiklis doh.gif Su mielu noru pasidaryčiau žuvies ax.gif
Atsakyti
Sveikos, senokai ir aš čia buvau, vetuvių palnuotojos rūpesčiai buvo užgriuvę doh.gif Vyras savaitgalį šernioką patiesė. Tai papildėm atsargas šiek tiek.
O aš šiandien iš kepenų gaminsiu labai skanų patiekalą "kepenis karališkai" thumbup.gif Receptas iš SM Sonatinos receptų aruodo. Aš jau ir kiaulienos karbonadų pasiilgau. Mačiau dabar akcija, tai gal reiks paįvairininimui nusipirkt gabaliuką. lotuliukas.gif O taip pas mus tik žvėriena šaldiklyje.
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2009 02 19, 11:04)
Sveikos, senokai ir aš čia buvau, vetuvių palnuotojos rūpesčiai buvo užgriuvę  doh.gif Vyras savaitgalį šernioką patiesė. Tai papildėm atsargas šiek tiek.
O aš šiandien iš kepenų gaminsiu labai skanų patiekalą "kepenis karališkai"  thumbup.gif Receptas iš SM Sonatinos receptų aruodo. Aš jau ir kiaulienos karbonadų pasiilgau. Mačiau dabar akcija, tai gal reiks paįvairininimui nusipirkt gabaliuką.  lotuliukas.gif O taip pas mus tik žvėriena šaldiklyje.

Gal pati išteki/ėjai? Ar piršliaut eini/si?
Man kaip svečiuose visur skanu būna kiauliena smile.gif , nes mes mėsos beveik nebeperkam. O kitiems atvirkščiai, pas mus žvėriena - jiems kaip egzotika. Tačiau man šita egzotika, tapusi kasdienybe jau nusibodo.
Vakar net vištienos kulšelių nusipirkau - taip užsinorėjau vištienos sriubytės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2009 02 19, 10:52)
Gal pati išteki/ėjai? Ar piršliaut eini/si?
Man kaip svečiuose visur skanu būna kiauliena  smile.gif , nes mes mėsos beveik nebeperkam. O kitiems atvirkščiai,  pas mus žvėriena - jiems kaip egzotika. Tačiau man šita egzotika, tapusi kasdienybe jau nusibodo.
Vakar net vištienos kulšelių nusipirkau - taip užsinorėjau  vištienos sriubytės  ax.gif

Ne pati, MB brolis. Jie ne LT todėl sutikau viską suruošt.
Pas mus lygiai tas pats su mėsyte. Užsimaniau ir aš kulšelių
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2009 02 19, 11:58)
Ne pati, MB brolis. Jie ne LT todėl sutikau viską suruošt.
Pas mus lygiai tas pats su mėsyte. Užsimaniau ir aš kulšelių

Oho kokia atsakomybė smile.gif Gera sesytė smile.gif
O aš karališkų kepenų bigsmile.gif
Atsakyti
Paukštieną va taip gaminu dažnai, man tos daržovės labai skanios gaunasi su tuo padažu http://www.supermama...?...t&p=4753924 thumbup.gif
O čia tas kepenų receptas http://www.supermama...p;#entry4716056 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2009 02 19, 12:27)
Paukštieną va taip gaminu dažnai, man tos daržovės labai skanios gaunasi su tuo padažu

Sonatina kaip visada šaunuolė thumbup.gif
O vištienai tu tą padažą irgi pirkai, ar savo pasigaminai?
Atsakyti