Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

QUOTE(KyJa @ 2009 02 12, 15:41)
kaip nenoreciau vyro - pamisusio zvejo biggrin.gif

taip stintos sknu viena keptuve,antra,o paskui jau nebeskanu,tada dedam i kamera ,nu tada ir stovi metus laiko.Po metu issitrauki jau jos nebeskanios,
Atsakyti
QUOTE(patricija 76 @ 2009 02 12, 22:00)
.Po metu issitrauki jau jos nebeskanios,

saldyti stintas reikia neplovus ir neisdarinejus...va tokias kokias pagauna,tokias i maiselius ir kameron 4u.gif ...skonis islieka net pusantru metu prastovejus saldyklyje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 02 13, 01:58)
saldyti stintas reikia neplovus ir neisdarinejus...va tokias kokias pagauna,tokias i maiselius ir kameron  4u.gif ...skonis islieka net pusantru metu prastovejus saldyklyje  thumbup.gif

ne tik stintas,visas(zuvis) taip reik mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2009 02 13, 03:13)
ne tik stintas,visas(zuvis) taip reik mirksiukas.gif

stambia zuvis gal ir islaiko ta skoni,bet stinta ji smulki zuvis ir ji kai atsileidzia ji istyzta ir tada sunku ja valyti
Atsakyti
As tai noreciau kad mano vyras butu zvejys g.gif megstu zuvi. Ir valyciau su malonumu. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(KyJa @ 2009 02 12, 13:41)
kaip nenoreciau vyro - pamisusio zvejo biggrin.gif

As irgi kazkada tai taip kalbejau lotuliukas.gif matyt ir prisikalbejau, nes butent pamisusi zveji ir turiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O dar negaliu pakest net zuvies kvapo, jau nekalbant apie pacia zuvi lotuliukas.gif
Va taip mes ir gyvenam - as su kompu ir vaiku apsikabinus o jis su savo zuvelem ir meskerem lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 02 15, 20:42)
As tai noreciau kad mano vyras butu zvejys  g.gif megstu zuvi. Ir valyciau su malonumu. cool.gif

turbut neisivaizduoji kas yra isprotejes zvejys?Jis saves niekada nenusiskriaus,o seima kazkuria prasme yra nuskriausta,man vyras pasiule susirasti savo hobi,taip as ji radau,bet mano uzsijemimai vyksta valanda laiko,o jis ismauna visai dienai.
Atsakyti
as pati labai megstu zvejoti g.gif g.gif , taciau neturiu tokios galimybes, nes vyras ne zvejys, o uosvis manes neima doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2009 02 16, 23:30)
as pati labai megstu zvejoti g.gif  g.gif , taciau neturiu tokios galimybes, nes vyras ne zvejys, o uosvis manes neima doh.gif  doh.gif

ir turi meskere,visus navarotus meskerybai?ar kirminu nebijai uzsidet?ir kokia zuvi patinka gaudyt?
mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Tylu čia pas mus verysad.gif
Keliu temą į viršų smile.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Maniškis pirmą kartą gyvenime kuršmarėse stintas gaudė. Ir valgė pirmą kartą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubinele @ 2009 02 18, 14:45)
Maniškis pirmą kartą gyvenime kuršmarėse stintas gaudė. Ir valgė pirmą kartą  doh.gif

Jau pirkom keleta kartų stintų. man labai labai skanu smile.gif
Atsakyti