Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

QUOTE(Afroditte @ 2009 02 03, 19:59)
rolleyes.gif absurdas...kazka zadeti zmogui,kad su tavim pabutu  doh.gif ..apgailetinai pasijausciau ir nupirkus tris tokius kostiumus pasiulyciau zvejot kasdien  aciuks.gif ..... flirt.gif

nieko tu nepasiulytum,jei istisai butum viena su vaikais,nebent tau labai patinka buti vienai,yra seimu kur zmona pati varo vyra zvejot ji dziaugiasi kada iseina ir niekas neknisa proto,as suprantu ir tai kai vyras visa diena guli lovoi ir jam nesa viska i lova,atsikelia tik parukyt ir i toleta.Turim toki giminaiti,tada dziaugtciaus ir as kai iseina nors meskeroit vistiek is jo naudos nera.

,

Atsakyti
QUOTE(patricija 76 @ 2009 02 03, 18:13)
nieko tu nepasiulytum,jei istisai butum viena su vaikais

nu tada jo,uzjauciu..gyventi ir drebeti kad si savaitgali vyras neis zvejot-sunku.. smile.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 02 03, 20:19)
nu tada jo,uzjauciu..gyventi ir drebeti kad si savaitgali vyras neis zvejot-sunku..  smile.gif ...

as pati si vasara pagavau 6 lydekas,variau su vyru meskeriot vien todel kad nereiketu buti namuose mama visada sutinka pabuti su vaikais,na zinot isikruju faina sedi anksti ryte valtei gamta bunda pauksciai ciulba ir tylu tylu,labai faina.Atrodo ta minute supranti vyra juk cia nieko tokio kad zmogus meskerioja,jei dar kimba.Esu ziema ant stintu vaziavusi,patiko,bet kiek galima ,man pavizdiui patinka apsipirkinet,viena diena pavaikstai kita,na savaite juk kazkada atsibosta. mirksiukas.gif
Atsakyti
Zvejoja mano vyras,bet nera ligonis,negaliu jam bumbet juk tai jo pomegis,as irgi turiu pomegiu ir jis tam nepriestarauja,tik vat kai isvaziuoja su draugais zvejot lotuliukas.gif ....tada jau zuvu nematyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(puma @ 2009 02 05, 15:54)
tik vat kai isvaziuoja su draugais zvejot....tada jau zuvu nematyt

Tai kokiam gūdžiam kaime reik gyvent,kad nei vienos parduotuvės...
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2009 02 05, 19:47)
Tai kokiam gūdžiam kaime reik gyvent,kad nei vienos parduotuvės...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Cia kaip is to anekdoto: ,,Vaiksto girtas vyras po parduotuve, skambina draugui ir klausia:
- Petrai, tai kur mes buvom- medzioklej ar zvejyboj?..."
Atsakyti
QUOTE(puma @ 2009 02 05, 17:54)
Zvejoja mano vyras,bet nera ligonis,negaliu jam bumbet juk tai jo pomegis,as irgi turiu pomegiu ir jis tam nepriestarauja,tik vat kai isvaziuoja su draugais zvejot  lotuliukas.gif  ....tada jau zuvu nematyt lotuliukas.gif

as taip pat turiu savu pomegiu,o kur deti vaikus?vienu nepaliksi namie,o vyrui iseit problemu nera nes vaikais rupinusi as ir dar masina pasiima vaziuoja i zvejyba.Gerai ,kad mano uzsiemimai vyksta vakarais tai buna po darbo valandu tai pabuna su vaikais pats vyras,bet diena iseit be vaiko praktiskai be sansu unsure.gif
Atsakyti
Norėčiau,kad būtų žvejys,bet deja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2009 02 07, 01:38)
Norėčiau,kad būtų žvejys,bet deja schmoll.gif

o kas cia gero zvejys? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(puma @ 2009 02 05, 17:54)
Zvejoja mano vyras,bet nera ligonis,negaliu jam bumbet juk tai jo pomegis,as irgi turiu pomegiu ir jis tam nepriestarauja,tik vat kai isvaziuoja su draugais zvejot  lotuliukas.gif  ....tada jau zuvu nematyt lotuliukas.gif

viskas yra labai gerai kai zmogus neligonis,manasis pripazysta,kad yra ligonis.Dabar ji kviecia i latvija zvejot per nakti stintu,sako pagauna labai jau daug po 400stintu,o kur ja det padet gal ir rasim kur,bet valyti tokia smulkia zuvy bigsmile.gif
Atsakyti
Stintos labai skanu, ir valyt jas nesunku visai gi smile.gif
Mes kartais su vyru pazvejojam abu, bet nelaksto jis vienas i zvejyba, jei as nevaziuoju ir jis ne. Tik kai mano tevas su broliu atvaziuoja, tada jau vieni vyrai zvejot vaziuoja smile.gif
Atsakyti
kaip nenoreciau vyro - pamisusio zvejo biggrin.gif
Atsakyti