Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

Labas rytas 4u.gif
Šeštadienį buvau žvejoti ant ežero. Labai patiko, pagavau 2 thumbup.gif Gal tik šaltoka buvo biggrin.gif
Atsakyti
Zinot kodel isejau i darba vaikui nesuejus dvieju metuku?Ogi todel ,kad per savaite budavau viena namie su vaiku laugdavau savaitgaliu,kad galetume kartu ka nors nuveikti.Bet kai ateidavo sestadienis vyras meskeriodavo kai gryzdavo vakare sakydavo s... sendien niekas nekibo ritoi eisiu dar.Tai vaika i darzeli pati isejau i darba,Aisku daugiau per savaite namie nebesidejau.Padiskutuokim sia tema oi kiek turiu pasakyti. bigsmile.gif
Atsakyti
paskykit ar skutat zuvi kai vyras parnesa is zvejybos?Ir ar vyro hobis turi buti zmonos siaubas schmoll.gif
Atsakyti
nu neuzkietejes zvejys manasis,bet ziema jau stintu visada traukia thumbup.gif as tik uz tai...vasara megsta i jura isplaukt menkiu ...ir valo,tvarko viska pats bigsmile.gif ..ir gamina zuvi tik vyras flirt.gif ....
ir tikrai neaukojam musu laisvadieniu zvejybai...kai visiskai laisvas-tik tada... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 02 02, 20:52)
nu neuzkietejes zvejys manasis,bet ziema jau stintu visada traukia  thumbup.gif as tik uz tai...vasara megsta i jura isplaukt menkiu ...ir valo,tvarko viska pats  bigsmile.gif ..ir gamina zuvi tik vyras  flirt.gif ....
ir tikrai neaukojam musu laisvadieniu zvejybai...kai visiskai laisvas-tik tada...  smile.gif

Na ir as tik uz tokia zvejyba,kada retkarciais thumbup.gif Bet kada nebera ribu,kada uztenka vieno skambucio i telefona,tik pasiteirauja ar rytoi nezada zvejot?,ir zmogus sublusta(viskas mamukai varau ritoi zvejot)nieko gero turbut.
Atsakyti
QUOTE(patricija 76 @ 2009 02 02, 21:37)
Na ir as tik uz tokia zvejyba,kada retkarciais thumbup.gif Bet kada nebera ribu,kada uztenka vieno skambucio i telefona,tik pasiteirauja ar rytoi nezada zvejot?,ir zmogus sublusta(viskas mamukai varau ritoi zvejot)nieko gero turbut.

nu matai cia nieko nepadarysi..zmogus laisvas pasirinkime ax.gif ..as niekada nestabdziau...pats ijunge stabdzius kai pamate kad nieko cia nebus su ta seima jei lakstysim tiek vienas tiek kitas kur noresim ir kada noresim ax.gif visada pasitariam ka veiksim,ka reikia daryti...suplanuojam..o jei planu neturim,tai persimetam mintim ka veikt taip noretusi..zodziu kalbam,tariames ir nebuna jokiu nesamoniu thumbup.gif ..
tikrai nieko nebutu jei skambutis ir lekia blush2.gif ...nu nebutu...zmogus ta pats turi suvokt..aisku jei jam tai norma-nieko nepadarysi...negyvens niekas pagal kazkieno taisykles... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2009 01 28, 17:47)
aš jau šerno šaltienos pasiilgau  wub.gif

O mes paskutiniu metu vien serno saltiena arba sernienos desras tevalgom doh.gif Jau man kosmarai sapnuosis nuo tos sernienos. Visa gimine, visi draugai jau apdalinti sernienos desrom lotuliukas.gif

QUOTE(*KAJA* @ 2009 01 30, 15:45)
o mes gimtadieniui miske zverienos troskini ant lauzo darysim user posted image

Oi skanu turetu buti smile.gif Bet vel serniena ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Na maniskis ne ligonis, aciu Dievui biggrin.gif Siaip nuvaziavus i sodyba visada eina pametyt meskeres, kartais ir sunus prisijungia, bet poledines zukles nemegsta. Puikiai suprantu uzkietejusiu zveju zmonas nes drauge tokia turiu. Jos vyras sugeba pasakyt zmonai kad eina i rusi sulciu, apacioj susitinka kaimyna ir spontaniskai islekia zvejot zmonai nieko nesakes blink.gif doh.gif
Ir dar. Zuvies as niekada nevalau schmoll.gif Pamenu toki nutikima kai pirmas vyras parnese visa maisa karpiu o kadangi buvo toks girtas, kad nesugebejo ju valyt, tai karpiai iskeliavo i konteineri...
Atsakyti
QUOTE(Viga @ 2009 02 03, 13:00)
Na maniskis ne ligonis, aciu Dievui biggrin.gif  Siaip nuvaziavus i sodyba visada eina pametyt meskeres, kartais ir sunus prisijungia, bet poledines zukles nemegsta. Puikiai suprantu uzkietejusiu zveju zmonas nes drauge tokia turiu. Jos vyras sugeba pasakyt zmonai kad eina i rusi sulciu, apacioj susitinka kaimyna ir spontaniskai islekia zvejot zmonai nieko nesakes blink.gif  doh.gif
Ir dar. Zuvies as niekada nevalau schmoll.gif  Pamenu toki nutikima kai pirmas vyras parnese visa maisa karpiu o kadangi buvo toks girtas, kad nesugebejo ju valyt, tai karpiai iskeliavo i konteineri...

na matot zuvies nevalau ir as bet lidekas,visada taisau farsiruoju ir zuvis paciai patinka,dabar romadoi 40% kaikuriom prekem nuolaidos ,tai vyrui labai prireike tokio kostiumo tai issiderejau tris savaitgaliai mano mainais uz si kostiuma.Apsurdas sr ne,bet tokia rialybe. unsure.gif
Atsakyti
Nemedzioja maniskis, nors pries kelias dienas pareskle, kad noretu. O man zveriuku gaila doh.gif ax.gif Nors valgyt labai skanu... ax.gif
Atsakyti

Man irgi malta nepatinka, aš pati tik pjaustau smile.gif Ir valgau tik artimų žmonių, kurie tikrai žinau, kad švariai gamina šaltieną smile.gif
Papildyta:

flirt.gif

QUOTE(Viga @ 2009 02 03, 14:04)
Nemedzioja maniskis, nors pries kelias dienas pareskle, kad noretu. O man zveriuku gaila doh.gif  ax.gif  Nors valgyt labai skanu... ax.gif

tik noro neužtenka, reikia ir galimybių. O jei yra galimybių, tai draust, manau, būtų kvaila 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(patricija 76 @ 2009 02 03, 12:52)
tai issiderejau tris savaitgaliai mano mainais uz si kostiuma.Apsurdas sr ne,bet tokia rialybe. unsure.gif

rolleyes.gif absurdas...kazka zadeti zmogui,kad su tavim pabutu doh.gif ..apgailetinai pasijausciau ir nupirkus tris tokius kostiumus pasiulyciau zvejot kasdien aciuks.gif ..... flirt.gif
Atsakyti