Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

QUOTE(Jeta @ 2009 01 21, 14:48)
Nepatys, kažkur vežė daryt.

Džiaugiuosi, kad patiko. Man tai jau kaip ir pabodo tas "zuikis", bet mano svečiai juo vis dar žavisi. Dingsta nuo stalo pirmas smile.gif

niu va del to ir skanios. Maniskis, tai kazkada su draugeliais pats bande, tai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
FIXA jei nepaslaptis kur tavo vyras medžioja? Ir kur bus uždarymo balius? g.gif Nes maniškio irgi tuoj bus balius uždarymo ir vienas šerniokas paliktas tam reikalui. lotuliukas.gif
Tikrai labai skanu kepti kumpiai orkaitėj, pati esu bandžius ir šerno, ir ožio thumbup.gif
Atsakyti
Ne mano ne ten,o Trakų raj. Bet pas mus tai su antrom pusėm būna. Pernykštį balių kaip pamenu tai thumbup.gif Su gyva muzika ik 5 ryto.
Atsakyti
Gerai kad mano vyras nei medžiotojas nei žvejys biggrin.gif
Žuvies nemėgstu nei valyt nei valgyt, o žverienos nemokėčiau nei pagaminti.. biggrin.gif
Nu ir žvėrelių gaila unsure.gif
Atsakyti
Na mano vyras tai užkietėjęs žvejys, bet man tai netrukdo, nes žuvies niekada netrūksta thumbup.gif Beto pats žuvį išdarinėja ir dar patiekalus kokius gamina thumbup.gif
Atsakyti
http://www.viva-trav...378/Itemid,125/
Laba, gal galit,prabalsuoti už "linksmybes ant ledo" wink.gif
Atsakyti

Tu tą šernieną galėjai iš karto greitpuodyje apsivirti. Užvirti, neužsukus dangčio, nuimti putas, tada sudedi prieskonius, uždengi, užsuki ir verdi valandą laiko. O jei tu gabaliukais iš karto virei, tai ir puse valandos būtų užtekę. Tuo labaiu kad dar ir į orkaitę kišai. Būtumei daug laiko sutaupius. Skanaus.
Atsakyti
aš jau šerno šaltienos pasiilgau wub.gif
Atsakyti
o mes gimtadieniui miske zverienos troskini ant lauzo darysim user posted image
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2009 01 30, 15:45)

Kaip faina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2009 01 30, 14:45)

Na prašom raportuoti, kaip ir iš ko ir kame viskas bus? mirksiukas.gif Gal ir mes kada išbandysim, nes gamtoj dažnai pramogaujam visais metų laikais. thumbup.gif
Atsakyti
Visai patiktu man su vyru eit i medziokle ar zvejyba..mm...bet mv nera zvejys nei medziotojas...smile.gif
Turbut paciai tokiai reiktu pasidaryt biggrin.gif bet gyvuneliu gaila medziot.. sad.gif o zvejyboje katinams zuvi nesciau..arba paleisciau tongue.gif pagavus..juk pats interesas pagaut ja smile.gif

reikejo mane pasikviest i vakariene tongue.gif dievinu plova biggrin.gif
Atsakyti