Sveikos,
maniskis tai i zvejyba, tai i medziokle uzsidege jis nusaut ir viskas, varo kiekviena diena... cia kuria diena eseriuku kad partempe... nekenciu ju skusti. O kai nuskuciau, sako, reikejo nuplikyt karstu vandeniu, tai butu lengviau skutesi laiku pasake
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 12, 23:24)
Sveikos,
maniskis tai i zvejyba, tai i medziokle uzsidege jis nusaut ir viskas, varo kiekviena diena... cia kuria diena eseriuku kad partempe... nekenciu ju skusti. O kai nuskuciau, sako, reikejo nuplikyt karstu vandeniu, tai butu lengviau skutesi laiku pasake
Labas,
Duo kitą kart tegul pats ir doroja žuvis. Aš tai visuomet sakau, jei patiko medžiot ar žvejot, tai turi patikt ir sutvarkyt. MB žuvį pats nudoroja, matyt bijo mano nekalbadienių
QUOTE(Jeta @ 2009 01 13, 08:41)
Labas,
Duo kitą kart tegul pats ir doroja žuvis. Aš tai visuomet sakau, jei patiko medžiot ar žvejot, tai turi patikt ir sutvarkyt. MB žuvį pats nudoroja, matyt bijo mano nekalbadienių
Pas mus irgi taip sutarta. Jei jau ka parsinesa, tai pats ir sutvarko (as tik jau suruostus maiselius sudedu i saldikli), nors daznai ir tai jis padaro
QUOTE(sirdinga @ 2009 01 13, 13:20)
Pas mus irgi taip sutarta. Jei jau ka parsinesa, tai pats ir sutvarko (as tik jau suruostus maiselius sudedu i saldikli), nors daznai ir tai jis padaro
Aš irgi tik į šaldiklį pati dedu, nes dar užsirašau kas užšaldoma (pvz: Šern. faršas, Stirn. šonkauliai ir pan.) Bet jau baigiu ir MB pripratint, kad užrašytų
QUOTE(sirdinga @ 2009 01 13, 12:20)
pas mus tas pats
QUOTE(Jeta @ 2009 01 13, 14:30)
Aš irgi tik į šaldiklį pati dedu, nes dar užsirašau kas užšaldoma (pvz: Šern. faršas, Stirn. šonkauliai ir pan.) Bet jau baigiu ir MB pripratint, kad užrašytų
aš būtinai žymiuosi, nes, kad vietoj įšalusio kumpio, kaulų neišsitraukčiau. ir dar datą užsirašau, kad ir kaip būna ir ne vienos dienos tai imu vis jau pabuvusią mėsytę ne šviežią.
QUOTE(Jeta @ 2009 01 09, 15:27)
Oi kaip faina O ką ten veiki? Bene vyras žvejoja?
Nea, norėjo žvejori, bet dar ledas toks nelabai buvo ir atšilo, kai atvažiavo, o buvau be vaikų, be MB, pasilsėjau nerealiai
Aš ruošiu kaip ir su bet kokiu kitokiu faršu. Jeigu jums per sausa, tai įmalkit kiaulienos lašinio ar pažandės.
O apie koldūnus jau kalbėjom - man tai labai patinka naminiai Ir kaip aš visad sakau - nors be kailiukų
Labas visoms
Kokias skanias rūk. šernienos dešras MB parvežė Niam niam- apsirijimas
QUOTE(Jeta @ 2009 01 18, 17:26)
Labas visoms
patys desras dare ar kokioj imonej?
Ačiū ūž "zuikio"receptą Reiks dažniau pasigaminti. Aš dar pasidariau padažą prie jo, su svogūnais ir džiovintais grybais. Ir kartu su "zuikiu" bulves kepiau orkaitėj
QUOTE(*KAJA* @ 2009 01 21, 12:37)
patys desras dare ar kokioj imonej?
Nepatys, kažkur vežė daryt.
QUOTE(uolma @ 2009 01 21, 13:03)
Ačiū ūž "zuikio"receptą Reiks dažniau pasigaminti. Aš dar pasidariau padažą prie jo, su svogūnais ir džiovintais grybais. Ir kartu su "zuikiu" bulves kepiau orkaitėj
Džiaugiuosi, kad patiko. Man tai jau kaip ir pabodo tas "zuikis", bet mano svečiai juo vis dar žavisi. Dingsta nuo stalo pirmas