Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

Sveikos,

maniskis tai i zvejyba, tai i medziokle doh.gif uzsidege jis nusaut ir viskas, varo kiekviena diena... cia kuria diena eseriuku kad partempe... mad.gif nekenciu ju skusti. O kai nuskuciau, sako, reikejo nuplikyt karstu vandeniu, tai butu lengviau skutesi mad.gif laiku pasake g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 12, 23:24)
Sveikos,

maniskis tai i zvejyba, tai i medziokle  doh.gif uzsidege jis nusaut ir viskas, varo kiekviena diena... cia kuria diena eseriuku kad partempe... mad.gif nekenciu ju skusti. O kai nuskuciau, sako, reikejo nuplikyt karstu vandeniu, tai butu lengviau skutesi mad.gif laiku pasake  g.gif

Labas,
Duo kitą kart tegul pats ir doroja žuvis. Aš tai visuomet sakau, jei patiko medžiot ar žvejot, tai turi patikt ir sutvarkyt. MB žuvį pats nudoroja, matyt bijo mano nekalbadienių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2009 01 13, 08:41)
Labas,
Duo kitą kart tegul pats ir doroja žuvis. Aš tai visuomet sakau, jei patiko medžiot ar žvejot, tai turi patikt ir sutvarkyt. MB žuvį pats nudoroja, matyt bijo mano nekalbadienių  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Pas mus irgi taip sutarta. Jei jau ka parsinesa, tai pats ir sutvarko (as tik jau suruostus maiselius sudedu i saldikli), nors daznai ir tai jis padaro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdinga @ 2009 01 13, 13:20)
drinks_cheers.gif Pas mus irgi taip sutarta. Jei jau ka parsinesa, tai pats ir sutvarko (as tik jau suruostus maiselius sudedu i saldikli), nors daznai ir tai jis padaro  ax.gif

Aš irgi tik į šaldiklį pati dedu, nes dar užsirašau kas užšaldoma (pvz: Šern. faršas, Stirn. šonkauliai ir pan.) Bet jau baigiu ir MB pripratint, kad užrašytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdinga @ 2009 01 13, 12:20)
drinks_cheers.gif Pas mus irgi taip sutarta. Jei jau ka parsinesa, tai pats ir sutvarko (as tik jau suruostus maiselius sudedu i saldikli), nors daznai ir tai jis padaro  ax.gif

drinks_cheers.gif pas mus tas pats
QUOTE(Jeta @ 2009 01 13, 14:30)
Aš irgi tik į šaldiklį pati dedu, nes dar užsirašau kas užšaldoma (pvz: Šern. faršas, Stirn. šonkauliai ir pan.) Bet jau baigiu ir MB pripratint, kad užrašytų  smile.gif

drinks_cheers.gif aš būtinai žymiuosi, nes, kad vietoj įšalusio kumpio, kaulų neišsitraukčiau. ir dar datą užsirašau, kad ir kaip būna ir ne vienos dienos tai imu vis jau pabuvusią mėsytę ne šviežią.
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2009 01 09, 15:27)
Oi kaip faina smile.gif O ką ten veiki? Bene vyras žvejoja?

lotuliukas.gif Nea, norėjo žvejori, bet dar ledas toks nelabai buvo ir atšilo, kai atvažiavo, o buvau be vaikų, be MB, pasilsėjau nerealiai biggrin.gif
Atsakyti
kylam smile.gif
Atsakyti

Aš ruošiu kaip ir su bet kokiu kitokiu faršu. Jeigu jums per sausa, tai įmalkit kiaulienos lašinio ar pažandės.
O apie koldūnus jau kalbėjom - man tai labai patinka naminiai smile.gif Ir kaip aš visad sakau - nors be kailiukų lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Kokias skanias rūk. šernienos dešras MB parvežė smile.gif Niam niam- apsirijimas
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2009 01 18, 17:26)
Labas visoms  4u.gif
Kokias skanias rūk. šernienos dešras MB parvežė  smile.gif Niam niam- apsirijimas

patys desras dare ar kokioj imonej?
Atsakyti
Ačiū ūž "zuikio"receptą thumbup.gif Reiks dažniau pasigaminti. Aš dar pasidariau padažą prie jo, su svogūnais ir džiovintais grybais. thumbup.gif Ir kartu su "zuikiu" bulves kepiau orkaitėj
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2009 01 21, 12:37)
patys desras dare ar kokioj imonej?

Nepatys, kažkur vežė daryt.
QUOTE(uolma @ 2009 01 21, 13:03)
Ačiū ūž "zuikio"receptą  thumbup.gif Reiks dažniau pasigaminti. Aš dar pasidariau padažą prie jo, su svogūnais ir džiovintais grybais.  thumbup.gif Ir kartu su "zuikiu" bulves kepiau orkaitėj

Džiaugiuosi, kad patiko. Man tai jau kaip ir pabodo tas "zuikis", bet mano svečiai juo vis dar žavisi. Dingsta nuo stalo pirmas smile.gif
Atsakyti