Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

QUOTE(Jeta @ 2009 01 09, 18:47)
Džiaugiuos, kad patiko. O kokia trauma? Man visą laik pavyksta, tai net neįsivaizduoju kas tau ne taip išėjo?

Cia trauma ne recepte buvo, o zuikio isemimo metu lotuliukas.gif Mes nuomojamame bute gyvenam, tai cia orkaite nekokia doh.gif Tai biski dugna pritrauke blush2.gif bet nepridege thumbup.gif Bandziau graziai atplest, bet vistiek biski kampas nuluzo rolleyes.gif TAi MB ir juokes, kad zuikis matyt i kelia ispuole neapsidaires, tai uodega pamete lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos
Na ką gamyba pavyko su greitpuodžiu, dabar reiks bandyt kažką kita daryti. Na biskį MB per greit išjungė, tai dar reikėjo kartą užkaist, bet užtat kitą kartą žinosim.
Atsakyti
QUOTE(sirdinga @ 2009 01 09, 20:06)
TAi MB ir juokes, kad zuikis matyt i kelia ispuole neapsidaires, tai uodega pamete  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(uolma @ 2009 01 09, 20:13)
Sveikos
Na ką gamyba pavyko su greitpuodžiu, dabar reiks bandyt kažką kita daryti. Na biskį MB per greit išjungė, tai dar reikėjo kartą užkaist, bet užtat kitą kartą žinosim.

Šaunu, kad pavyko 4u.gif Beje, pažiūrėjau ir mano cipukas tik užsideda, o neužsisuka. O ką gaminai?
Atsakyti
Šernienos kauliukus ir dar ten kumpuko truputį buvo su raugintais kopūstais.
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2009 01 10, 14:33)
Šernienos kauliukus ir dar ten kumpuko truputį buvo su raugintais kopūstais.

thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai aciu Jeta uz "zuiki" man viska gavosi OK doh.gif Tik kazkas paskutiniu metu pas mane su skonio receptoriais negerai g.gif viska persudau doh.gif
O kaip ruosiate merginos tikra miskini zuiki g.gif turiu du, ir noriu ka skanaus padaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2009 01 10, 14:57)
Tikrai aciu Jeta uz "zuiki" man viska gavosi OK doh.gif Tik kazkas paskutiniu metu pas mane su skonio receptoriais negerai g.gif  viska persudau doh.gif
O kaip ruosiate merginos tikra miskini zuiki g.gif  turiu du, ir noriu ka skanaus padaryti g.gif

Visada prašom aciuks.gif Turbūt įsimylėjai wub.gif lotuliukas.gif
O tikro tai nesu darius ir nė neturiu. Gal kuri kita mergytė žinos 4u.gif
Atsakyti
Labutis.
Na ką šiandien gaminau plovą su šerniena greitpuodyje. Kaip pirmą kartą tai visai neblogai gavosi, matysiu kaip nuo ledo parlėkęs MB įvertins. Viriau 20 min. Ir dar 10 min. palaikiau, tada nuleidus garą atidariau.
Atsakyti
Šaunuolė uolma. Kaip TB įvertino?
Aš MB vėl į medžioklę išleidau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2009 01 12, 19:16)
Šaunuolė uolma. Kaip TB įvertino?
Aš MB vėl į medžioklę išleidau  smile.gif

Tiko ir patiko. thumbup.gif Dabar galvoju, ką čia dar pagaminus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2009 01 12, 21:08)
Tiko ir patiko.  thumbup.gif  Dabar galvoju, ką čia dar pagaminus.  g.gif

Bandyk balandėlius su šernienos faršu smile.gif
Atsakyti
Nežinau išsitraukiau kažkokios žvėrienos iš kameros nepažymėtos, (nes aš visas užaldomas mėsas pasižymiu, kokios dalys, kokio padaro ir data)tik žinau, kad tokia buvo kietoka kaip praitą kartą gaminau, matyt seno žvėries, gal kokio "ožio" tai biskį smulkesniais supjausčiau, sudėjau į greitpuodį, užviriau nuėmiau putas, pridėjau daug priskonių ir viriau 20 min. ir paliksiu dar kol eisiu gult neatidarytą. O ryt patroškinsiu gabaliukais su daržovėm. Gal bus minkštesnė. Na bus matyt. g.gif
Atsakyti