Na as saltalankio aliejaus karts nuo karto i misraine ipilu. O siaip atsikari negeriu. Kazkaip bijau. O kai i misraine ipilu, tai juk visai nedaug. Del rugstingumo, taip ir neaisku, nes dabar kiek aprimes tas rugstingumas. Bet bijau suerzinti vel. Nakti pastebiu, kas siek tiek rugstis kyla. As va perskaiciau vienam straipsni, kad Candida gali sukelti gastrita, tai ismasciau, kad ir rugstinguma padidint gali,todel dabar esu nusiteikusi kovoti su pienlige rimtu rimciausiai. Gersiu Dida papilda. Nors ir brangus, bet gal pades bent nuo vienos ligos.
O siaip tai stengiuosi keisti savo poziuri, prasiblaskyti, pailseti, grynu oru pakvepuoti. Stengiuosi nesinervuoti ir mastyti optimistiskai. Skaitau knygute J.Murphy ir tikiuosi, kad palaipsniui viskas susitvarkys mano samones ir pasamones deka. O tai jau vel naktim sunkiai miegu, pabudineju, neissiilsiu per tuos nervus. As tai tikra tuom, kad mano rugstingumas kyla nerviniu pagrindu, nes ligu jokiu nerado, o raminamieji padejo pagerinti bukle.
Beje del h.pylori tyrimo is kraujo. Tai man nieko nerado, del to as esu tikra, kad tikrai neturiu tos bakterijos. Pati ziurejau i testuka ir isitikinau. Nors tiek gerai