Nutariau ir aš prisijungti,kankinuosi su tuo refliuksu gal jau antrus metus,rašė omeprazolį,bet man tai nuo jo dar blogiau,dabar geriu NEXSIUM,bet tik savaitę,prieš tai visą mėn omeprazolį gėriau,skaičiau kad ilgai reikia gerti,mažiausiai mėnesį ar du,paskui palaikomą dozę,opo to pagal poreikį. Tai kas ten per Jadvigos arbata,kas žinot,kur gauti?
QUOTE(ramsaite @ 2007 02 23, 19:00)
Lucky, o kur tau dare ta tyrima del bakterijos ir kur man prasyti jo atlikti, ar seip kokioj privacioj klinikoj daro.
Man Klaipedoj privacioj klinikoj dare tik nepamenu kaip vadinasi. Jei reikia, suzinosiu tiksliau.
Papildyta:
QUOTE(ramsaite @ 2007 02 27, 12:29)
gal galit patarti kokius probiotikus geriat (gerasias bakterijas) as bandziau gerti bifido plus bet man kele rugsti. O manau man nelabai gerai su tom bakterijom, viduriai prasti, pienlige prikibo. 

kiek zinau aktimelyje ( jogurte) daugiau tu probiotiku, nei kokiam preparate. Man nuo naturalaus skonio aktimel rugstis nekyla.

Papildyta:
Del Jadvygos arbatos ir man idomu. Ir del BASICA ?

Paskutinemis dienomis labai konsultavausi del skrandzio bakterijos tyrymo. Man kaip jau nupasakojo, kad nevisai tikslus buna tyrimas is kraujo, jei organizme bus kokiu bakteriju gali parodyti teigiama rezultata. sako tiksliausias yra kai ima is skrandzio.
Nexium mano tete gere, tai jam labai padejo, bet jis pirma issigyde bakterija. Ir pora metu nebekyla rugstys. labai brangus nexium ir vis nesirystu, vejais svaistyt pinigus. Sakiau dabar tikrai issitirsiu ta bakterija.
Lucky81 aciu uz patarimus
as is kauno, reiks pasieskot kaune
Nexium mano tete gere, tai jam labai padejo, bet jis pirma issigyde bakterija. Ir pora metu nebekyla rugstys. labai brangus nexium ir vis nesirystu, vejais svaistyt pinigus. Sakiau dabar tikrai issitirsiu ta bakterija.
Lucky81 aciu uz patarimus

QUOTE(kma @ 2007 02 27, 22:17)
Nutariau ir aš prisijungti,kankinuosi su tuo refliuksu gal jau antrus metus,rašė omeprazolį,bet man tai nuo jo dar blogiau,dabar geriu NEXSIUM,bet tik savaitę,prieš tai visą mėn omeprazolį gėriau,skaičiau kad ilgai reikia gerti,mažiausiai mėnesį ar du,paskui palaikomą dozę,opo to pagal poreikį. Tai kas ten per Jadvigos arbata,kas žinot,kur gauti?
va man tas omeprazolis kazkaip nelabai,,o kaip nexsium,-geriau?
Gėriau aš ir Pariet ir Nexium ir Omeprozoli.Apsistojau ties omeprozoliu.Man visų poveikis vienodas, bet Omep yra pigiausiais.Prarandu viltį visiškai išsigydyti.Būna kartais pagerėja, tai nutraukiu vaistus.
kai pirmą kartą gėriau nexsium lyg ir nieko buvo,bet prieš tai buvau 2 sav gėrusi pariet,bet dabar po mėnesio omeprozolio tai kažko ir nexsium nelabai
,nors dar tik savaitę geriu.O šiaip tai visdelto ta liga labai nuo nervų priklauso,man taip ir gydytojas pasakė,okai aš tokia psichė,tai nežinau nei kaip išsigydyti,vis tie genai,charakterio paveldėjimas

QUOTE(fenddi @ 2007 02 28, 16:07)
Gėriau aš ir Pariet ir Nexium ir Omeprozoli.Apsistojau ties omeprozoliu.Man visų poveikis vienodas, bet Omep yra pigiausiais.Prarandu viltį visiškai išsigydyti.Būna kartais pagerėja, tai nutraukiu vaistus.
nusipirkau saltalankiu aliejus, nes ir as jau prarandu vilti
Man atrodo kažkas čia rašė kad šaltalankių aliejaus negalima,atseit dar labiau kelia,kažkas čia rašė apie puslapį kur galima gydytojo paklausti ir atsako,bet dabar neberandu
Tu žiurėk ,atsargiai

nuo rytojaus beveik dvi savaites negalesiu gert omeprazol ir visus tos grupes vaistus. Neisivaizduoju kaip reiks iskest. Liepe gyd negert kad galetu istirt bakterijas, o sako sitie vaistai koreguoja rezultatus. gal zinot kokiu vaistuku nuo rugsties taip kokiu pagert.Siek tiek man manti nuima, tam kartui gerai ir tai ne visada
Papildyta:
Kma puslapis kur galima pasikonsultuoti yra www.rugstingumas.lt o kiek as esu girdejusi saltalankiu aliejus stemplei gerai, nors ir pati bijau gert, vis zadu gyd paklaust.
Papildyta:
Kma puslapis kur galima pasikonsultuoti yra www.rugstingumas.lt o kiek as esu girdejusi saltalankiu aliejus stemplei gerai, nors ir pati bijau gert, vis zadu gyd paklaust.
QUOTE(kma @ 2007 02 28, 21:45)
Man atrodo kažkas čia rašė kad šaltalankių aliejaus negalima,atseit dar labiau kelia,kažkas čia rašė apie puslapį kur galima gydytojo paklausti ir atsako,bet dabar neberandu
Tu žiurėk ,atsargiai 

jis kaip tik mazina rugstingma- tikrai galima

QUOTE(ursule @ 2007 03 01, 14:21)
jis kaip tik mazina rugstingma- tikrai galima
,,,,siulau negalincioms gerti emoprozoli- pirkti skysta malox-- labai geras

Šaltalankio uogų nepatartina vartoti sergant cholecistitu, esant padidėjusiam skrandžio sulčių rūgštingumui. Beta stearinas, esantis saltalankiu aliejuje,aktyvina skrandžio sulčių išsiskyrimą. Nevartoti esant padidėjusiam rūgštingumui
(http://www.vitamin.lt/content/view/191/32/ , http://lmedicina.dnp...ltalankiai.htm)