Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio refliuksas, gal kas susidūrėt?

Buvau as pas gydytoja, laukiau stebuklo ale nesulaukiau schmoll.gif man pries du menesius dare skrandzio tyrima ir neatliko testa del bakterijos, ir ka gydytoja sako ar kartojam tyrima ar mityba tvarkais. As jai sakau, kad mano mityba jau daugiau nebegali susitvarkyti, valgau koses, virta mesa ir darzoves, kartais pastebiu, kad nuo tu kosiu man daugiau bloga, o ne normalaus maisto,vakar sugriesijau ir suvalgiau plova ir gerai viskas buvo.nerukau, saldumynu nemegstu,negeriu po gimdymo praktiskai visai, kavos negeriu, vienu zodziu blogu iprociu neturiu.Israse kitoki omeprazol-ratiopharm metadopramidina,anksciau geriau gasec ir motilium. kazi kuo tie vaistai skiriasi, geresni cia jau ar kokie? Ir daryt tyrima pakartotinai? galvoj toks didelis klaustukas, ir nezinai zmogau ka tau daryt, o daktarai abejingi ir nieko neaiskina...visi savo varo smile.gif
Atsakyti
4u.gif labas.o taves nekankina be to dar kosulys,arba ciaudulys?man tai omeprazolis padejo,bet as ji gan ilga laika geriau.krenksedavau pastoviai,o ciaudau iki dabar.manau gal esu alergiska kokiam maisto produktui,nes kartais ir gomuri paniesti,o sekti ka valgau neturiu noro.o ar kartoti ta tyrima net nezinau ka patarti as prisimenu du kartus ryjau zarna doh.gif ir abu kartus pasake ta pati,kad rugstys sukilusios,daugiau nebenoreciau nes fui kaip nemalonu
Atsakyti
Ciaudet as neciaudziu, pakoset kartais pakosiu rytais, kai buna stipriau padirginta gerkle.Tik va man kartais labai uzeina niezteti kakla, nezinau kas cia ar stemple jau ar rykle, kasaus be pertojo tada, jauciu dideli diskomforta
Atsakyti
manau, cia alergija

o man rugstingumo niekaip nepavyksta sumazinti,.,gal kas gali patrti koki centra kur kreiptis sad.gif

Papildyta:
man nustatytas refliuksas, bet kad man padetu omeprazolis tai neeee.,.,, kazkiek malox gelbeja, varau reikalauti siuntimo i santariskes,,. nes matau kad cia kazkas netaip./. jei man nuo visko skrandi skauda ir rugstis kyla
Atsakyti
[quote=vilmic,2006 11 27, 12:02]

Gal kuri šaltalankių aliejų geriat? smile.gif

deja šaltalankių aliejus didina rūgštingumą. Aš nusipirkau ne iki galo pasiskaičius, tai nerizikuoju ir negeriu verysad.gif
Atsakyti
Man visi vaistai tik laikinai padėdavo. Tyrimai geri palyginus, bet vis tiek pavargstu vis del rugstingumo. Pastebėjau, kad nuo bet kokio alkoholio kelias dienas po to raugėju, bezdu, tai labai privengiu dabar.
Kažkuri klausėt ar galima nekišant žarnos tyrima dėl bakterijų atlikt. Galima.... man darė... paėmė kraujo ant mėginuko...paskui atsakymo panašiai kaip nėštumo teste reikėjo laukti. Pagal kraują galima nustatyti todėl, kad jei tų bakterijų yra, tai kraujyje gaminasi tam tikri antikūniai. Testas turi parodyti ar jų yra, iš to sprendžiama apie bakterijų būvimą.
Man vienintelis vaistas dabar yra mityba. Bet labiausiai pagerint būklę padėjo nervukų gydymas. Neurologas išrašė man receptinių vaistų stiprinančių nervukus ir raminančių. Gydymas truko apie 1,5 mėn. ir buvolabai sunku, nes pašalinis poveikis reiškėsi. Bet dabar gerokai lengviau. O kadaise esu kankinusis iki tiek, kad net gerklę tiek buvo išgraužę, kad seilių praryti negalėjau.
Atsakyti
as tai jau prarandu vilti kad tai imanoma iveikti, nes nelabai yra ka valgyti,,kiek galima tuos pieniskus produktus
Atsakyti
Lucky, o kur tau dare ta tyrima del bakterijos ir kur man prasyti jo atlikti, ar seip kokioj privacioj klinikoj daro.
Atsakyti
QUOTE(sarkela @ 2007 02 01, 00:08)
Prieš keletą mėnesių pradėjau virti "Jadvygos žolių" arbatėlę Nr.27. Geria kiekvieną dieną prieš valgį,

O kur jos nusipirkti? Specializuotose vaistinėse ar bet kurioje?
Atsakyti
aha man irgi idomu, siandie taip rugstys sukilo, kad net omeprazolis nepadeda, atrodo sugraus mane
Atsakyti
sakau, as tai jau nezinau kas yra, ir tyrima pilorus bakterijai pasidariau, jo kaina 30 lt.,., nereik net siuntimo, nueini i poliklnika susimoki,.,., ir tas omeprazolis nieko nereguliuoja,.,,.,.,. gal kas zino koki centra
Atsakyti
4u.gif sveikutes.as tai manau ,kad man kokia alergija nuo maisto nes nakti ar vakare,ziauriai niezti gomuri,gerkle persti.tai tavegilio ikalu puse tabletes.o kad pilva pucia tai tikrai vadinas rugsta maistas ka bevalgyciau nepadeda.girdejau apie maisto papilda BASICA gal kas gerete? sako isvalo organizma nuo rugsciu lengviau buna,ar tai vel reklama tiktai biggrin.gif
Atsakyti