aš pasikartosiu ir pratęsiu:
Atsiprašau už temos iškėlimą,bet labai reikia paklaust.
nuo mažens dažnai ėsdavo rėmuo,nepadėjo jokie vaistai,o tik dar pablogindavo,norėjo net siųsti tirtis dėl gastrito,dažnai vemdavau.paskui buvo tarpas kai viskas buvo praėję,bet paskui susirgau angina.na,o nuo tada kartais nutinka taip,kad atrodo,jog skauda gerklę,bet kartu baisiai pykina(o tas pykinimas glūdi kažkur gerklės srity),visą dieną išguliu nekalbėdama ir nevalgydama,nes atrodo,kad bet koks veiksmas suvimdys.vakarai baigias tuo,kad arba vemiu arba ne.kitą dieną to gerklės skausmo dažniausiai jau būna nelikę,nebent labai nežymus,nesinori visai gerti (va,užvakar buvo,ligi šiandien dar negaliu nei vandens,nes jausmas kaip su angina),valgyt tik labai lengvai,nuo visko pykina,tik kai kurie produktai tinka.paskaičiau dar sveikas.lt ir kai kurie simptomai tinka,ar gali ir man būti skrandžio refliuksas?
dar pamiršau paminėt,kad savaitė prieš paskutinį kartą kažkaip keistai maudė (lyg degino) skrandį,burnoj buvo toks skonis tarsi danties vaistai būtų išbyrėję.
va nuo tos žinutės man rūgštys nebepraeina.bandau pakeist maistą,geriu vandenį su medum,bet padeda tik tam kartui.ir aš negaliu ryti to zondo,nu negaliu

gal yra kiti kokie tyrimai?kur kaune rasti ajerų šaknų ir tų linų sėmenų?ar juos galima kartu vartot?ar padeda?o tas omeprazolis - jeigu vartočiau be gydytojo liepimo,ar nebūtų blogai?nes man jau nusibodo tos rūgštys,pykina,o dar labiau,tai pagalvojus apie zondą,plius reikia pas dantistą,o kaip aš ten eisiu,jeigu rūgščių pilna burna,dar neaišku ar nuo tų nuskausminamųjų nesupykins. padėkit