Įkraunama...
Įkraunama...

Keistas, neįprastas kūdikio elgesys

Laba,
maniškei jau 9 mėnesiai, bet ir taip daro smile.gif ,
bet mes žinom, jog ji taip parodo, kad nori ant rankyčių bigsmile.gif
Atsakyti
biggrin.gif maniskis ir taip daro neimu i galva. tik paimu uz koju o jis ir apsivercia biggrin.gif manu taip treniruojasi
Atsakyti
QUOTE(jurate4 @ 2007 05 29, 20:50)
biggrin.gif maniskis ir taip daro neimu i galva. tik paimu uz koju o jis ir apsivercia  biggrin.gif  manu taip treniruojasi

Mano mažylei jau greit 7 mėn. Ji taip pat kelia pilvelį, bet jau mažiau nei ankstesniais mėnesiais. Tai paprasčiausias raidos etapas, kai vaikelis patiria kažką nauja, vis treniruojasi kai atsibosta. Maniškė tai kelia pilvelį kai kažko maivosi ar juokiasi.
Atsakyti
QUOTE(je_lenka @ 2007 05 28, 09:33)
Dukrytei beveik 3,5 mėnesio, paskutinių metu pradėjo kilnuoti, riesti pilvuką  g.gif  Tiesiog negali normaliai gulėti, ar autokedutėje sėdėti vis riečia pilvą, kartais lyg žaisdama patenkinta šypsodamasi, o kartais lyg ir nepatenkinta pradėda zirzti, arba lyg kaip stena  unsure.gif  Nelabai suprantu kodėl ji taip daro  blush2.gif  Kai užmiega irgi vis apsiverčia nuo šono ant nugaros ir riečia pilvą, kai atsibudinėja irgi riečia, kojitėmis tiesiog keliasi ant tiltuko  doh.gif  Kas galėtų būti, kodėl ji taip daro, ar jai tiesiog čia taip patinka, ar kas negerai? Gal kieno nors vaikučiai irgi taip daro?

Ir mano sunus pradejo riesti pilvuka. Viskas gerai, nepergyvenk, musu vaikuciai tiesiog pradeda reikalauti demesio ax.gif As itariu prasideda linksmoji leliuku auginimo dalis biggrin.gif
Atsakyti
mano riecia irgi bet kaip nori ant ranku
Atsakyti
mano pupa irgi purtosi ir gan daznai
Atsakyti
Mano sunelis irgi nusipurto kai paragauja kokio maisto produkto naujo doh.gif Taip graziai nusipurto,bet tik kelis kartus,kol isiragauja maistelio kokio wub.gif
Atsakyti
hmmm... kaip idomiai - pasisioje nusipurto?

manasis tai kai miega ilgai tai paskuj buna kad biski purtos pabudes - nu taip lyg raumenys visi itempti - pusiau kaip kad razytusi... bet taip nuo gimimo. lyg viskas OK smile.gif
Atsakyti
Mano mergyte ir pradejo nusipurtyti g.gif mazdaug nuo 7men,dabar 8men.Galvojau gal rugstis sukyla,bet daktare sake kad nieko blogo cia smile.gif
Atsakyti
Nusipurto mazyliai nuo bet kokio ryskesnio jausmo...
Ar maistas siltas, ar sisiukas siltas ar siaip siurpuliukai... Juk ir suaugusiems buna... "net nuo minties"
Atsakyti
manoji irgi nusipurto sisiuką padarius ir šiaip būna, man tai juokingai labai atrodo. O kad kažkas blogo, tai net mintis nebuvo kilusi. Mūsų keturmetis krikštasūnis iki šiol kartais nusipurto pasiusiojęs. tongue.gif
Atsakyti
Maniskis irgi padares sisiu nusipurto arba kai nueinam i vonia pamtes vandeni.
Atsakyti