Įkraunama...
Įkraunama...

Keistas, neįprastas kūdikio elgesys

maniškė is pasisiojus nusipurto, bet ne visada smile.gif
Atsakyti
matosi kad nieko tokio bet kaip mama labai imu i galva ir vi stebiu ar viskas gerai mano pupai blush2.gif
gal kartais ir perdaug ziuriu kaip sako mano vyras doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inga-uk @ 2007 04 01, 14:52)
maniske megsta per siena perbraukti naguciais arba paklode taip krebzdenti atsigulus valgydama ar siaip,  mirksiukas.gif  o man per dantis kaip eina vaje,  doh.gif nepakenciu tokiu dalyku, nu bet nieko negaliu padaryt  schmoll.gif o ir naguciai nera ilgi, karpomes gana daznai, taigi net nespeja jai jie uzaugti  g.gif

maniske megsta budama man ant ranku draskyti kakla ar krutine biggrin.gif pati sau veiduka apsidrasko, nespeju kirpti tu nagu, o jie tokie mazulyciai, nukirpt sunku,o ka jau kabet apie dildyma doh.gif Gime irgi su ilgais nagais, kaip tikra panele lotuliukas.gif
Atsakyti
Dukrytei beveik 3,5 mėnesio, paskutinių metu pradėjo kilnuoti, riesti pilvuką g.gif Tiesiog negali normaliai gulėti, ar autokedutėje sėdėti vis riečia pilvą, kartais lyg žaisdama patenkinta šypsodamasi, o kartais lyg ir nepatenkinta pradėda zirzti, arba lyg kaip stena unsure.gif Nelabai suprantu kodėl ji taip daro blush2.gif Kai užmiega irgi vis apsiverčia nuo šono ant nugaros ir riečia pilvą, kai atsibudinėja irgi riečia, kojitėmis tiesiog keliasi ant tiltuko doh.gif Kas galėtų būti, kodėl ji taip daro, ar jai tiesiog čia taip patinka, ar kas negerai? Gal kieno nors vaikučiai irgi taip daro?
Atsakyti
QUOTE(je_lenka @ 2007 05 28, 09:33)
Dukrytei beveik 3,5 mėnesio, paskutinių metu pradėjo kilnuoti, riesti pilvuką  g.gif  Tiesiog negali normaliai gulėti, ar autokedutėje sėdėti vis riečia pilvą, kartais lyg žaisdama patenkinta šypsodamasi, o kartais lyg ir nepatenkinta pradėda zirzti, arba lyg kaip stena  unsure.gif  Nelabai suprantu kodėl ji taip daro  blush2.gif  Kai užmiega irgi vis apsiverčia nuo šono ant nugaros ir riečia pilvą, kai atsibudinėja irgi riečia, kojitėmis tiesiog keliasi ant tiltuko  doh.gif  Kas galėtų būti, kodėl ji taip daro, ar jai tiesiog čia taip patinka, ar kas negerai? Gal kieno nors vaikučiai irgi taip daro?

Gal jai su pilvuku kazkas netvarkoj, gal mamyte konors netaip uzvalge? g.gif Maniske irgi taip kartais daro,bet dazniausiai patenkinta tada nebuna.
Atsakyti
QUOTE(je_lenka @ 2007 05 28, 09:33)
Dukrytei beveik 3,5 mėnesio, paskutinių metu pradėjo kilnuoti, riesti pilvuką  g.gif  Tiesiog negali normaliai gulėti, ar autokedutėje sėdėti vis riečia pilvą, kartais lyg žaisdama patenkinta šypsodamasi, o kartais lyg ir nepatenkinta pradėda zirzti, arba lyg kaip stena  unsure.gif  Nelabai suprantu kodėl ji taip daro  blush2.gif  Kai užmiega irgi vis apsiverčia nuo šono ant nugaros ir riečia pilvą, kai atsibudinėja irgi riečia, kojitėmis tiesiog keliasi ant tiltuko  doh.gif  Kas galėtų būti, kodėl ji taip daro, ar jai tiesiog čia taip patinka, ar kas negerai? Gal kieno nors vaikučiai irgi taip daro?

musiskis irgi taip daro lotuliukas.gif mes sakom-daro tilteli.manau,jis taip isbando jegas,jam viskas dar nauja ir idomu,jau nebeguli kaip kleckiukas tongue.gif
Atsakyti
buvome šiandien pas gydytoją tik dėl kitų klausimų, tai uždaviau ir šitą, be to ji pati pamatė kaip mažiukė daro tiltelį, pasakė tik tiek kad matyt jai taip patinka ir viskas smile.gif na ir gerai, tai baisu kad ji jau baigia išlisti kartais iš autokedutės, nors ir būna diržais prikabinta, o ant lovos tai iš viso saulutės daro thumbup.gif doh.gif
Atsakyti
Mūsų pupai taip pat 3,5 ir taip pat kilnoja pilvuką biggrin.gif Man net mintis nekilo, kad tai gali būti negalavimo priežąstis. Manau tai vienas iš vystymosi etapų g.gif
Atsakyti
Mano kleckas taip kilnodamas pivuka sliauziot atbulom pradejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adamo mamyte @ 2007 05 28, 18:37)
Mano kleckas taip kilnodamas pivuka sliauziot atbulom pradejo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

maniske tai i prieki biggrin.gif
Atsakyti
mano dukryte kelia pilvuka, kai guleti nenori, tada arba ant ranku turi paimti panesioti, arba leisti pasedeti, nes savarankiskai pati dar neatsiseda
Atsakyti
na, mano mikutis taip pilvuka kilnoja gal nuo 2,5 menesiu, o dabar jau taip ant nugaros guledamas "shliauzhia" - vienoj vietoj padedi - o randi kitur. jis ne tik pilvuka kilnoja pasiremdamas kojomis, bet ir kojas aukshtai kelia, kol apvirsta ant shono. zhodzhiu , sportuoja vaikis drinks_cheers.gif
Atsakyti