Įkraunama...
Įkraunama...

Keistas, neįprastas kūdikio elgesys

Mano dukrelė po pirmo šaukšto tyrelės visada nusipurto, o paskui skaniai kerta tongue.gif
Atsakyti
As manau, kad vaikai nusipurto del kazkokio pokycio- pvz.:sysiuko, kitos temperaturos maisto... Tikrai cia nera jokios problemos- tik fiziologija...
Atsakyti
abu berniukai pasisioje nusipurtydavo ir siap kaikada is niekur nieko nusipurtydavo. cia tikrai nieko blogo assa.gif
Atsakyti
mano mazasis po siusiuko nusipurto ax.gif
Atsakyti
mes ir pastebėjom, kad dukytė nei iš šio nei iš to nusipirto, taip gražiai blush2.gif ir mes tik nusišypsom su vyru ir tiek
Atsakyti
Mano pupa taip pat nusipurto, kai pasysioja, kartais, kai ragauja košės ar kažką įdomaus pamato ax.gif . Manau, tai normalu ir turbūt visi maži žmogiukai taip daro... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo condoleeza: 25 balandžio 2007 - 20:47
4u.gif
tikriausiai nieko tokio tada biggrin.gif
bet taip keista kartais buna kai kelius kartus is eiles nusipurto ax.gif
Atsakyti
maniske irgi kartais is eiles kelis kartus nuspurto ax.gif is pardziu galvojau, kad kas negerai, bet pasiskaicius nusiraminau, nes nieko blogo tame nera mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif Jeigu manisksi nusipurto, tai zinau, kad tuoj sisios smile.gif ir po sisiuko vel nusipurto smile.gif na ir zinoma ka naujo paragaves
Atsakyti
mano dukrytė iki šiol nusipurto kai pasisioja
Atsakyti

Mano dukrytė irgi nusipurto po siusiuko ir jei ką naujo paragauja.
Atsakyti
Mano pupa nusipurto paragavus pirmą šaukštelį tyrelės va kad padarius siusiuka visai nesenai pastebėjus.Aš tai manau,kad tai nieko baisaus. smile.gif
Atsakyti