Kudikiai neverkia be jokios priezasties. Tai ne 3 metu vaikas, uzsimanes saldainio. Gal kazka skauda, gal dantukas dygsta... Tikrai negalima ignoruoti vaiko, jam ir taip sunku. Stiprybes, kantrybes, sekmes
mes trinam dazniausiai kai uzdetos koinytes ir batukai,ji taip juos nusiimineja
rieciasi ir maniskis ... mums padidejes raumenu tonusas ... i mankstas einam karta per savaite, pamokina o po to kasdien namuose mankstinames. labai padeda
Apie 3-5 men. dukryte irgi trindavo kojyte i kojyte (pedutes), buvau sunerimusi, konsultavausi su vaiku neurologe, sake nieko baisaus - buna, tai kazkaip va ejo ir praejo tas trynimas
as irgi vystau savaji bernuzeli pries miega ir maitinant,,,, tada kaip angelelis ramus kitaip ir akis ismustu ir t.t.
QUOTE(zemyna123 @ 2006 07 04, 21:13)
Labutis visiems!
Gal blogai ieskojau, bet lyg tokios temos neradau.. Mano mazyliui 2 men., o delniukus laiko vis suspaustus i kumstukus. Gal kas turit tokios patirties? Pasidalinkit...
Gal blogai ieskojau, bet lyg tokios temos neradau.. Mano mazyliui 2 men., o delniukus laiko vis suspaustus i kumstukus. Gal kas turit tokios patirties? Pasidalinkit...
maniškei irgi 2 mėnesiai ir irgi laiko kumštukus, aišku jau ne taip stipriai suspaustus kaip gimė ir tos kumštukus kartais nuo karto atpalaiduoja, mano nuomonė nėra čia ko nerimauti
tuoj bus 3men o kumstukai beveik visa laika sugniauzti - niekad nemaniau kad tai beda reiks pas gyd. rytoj paklaust
ir maniskio irgi sugniausti
O mums 5,5 men. ir vis dar kryziuoja kojas...
Reikia zaisti su leliuku rankytem-glostyti, masazuoti delniukus, jog pirciukai laisvesni butu, po truputi atsipalaiduotu...
QUOTE(*dew* @ 2009 06 18, 11:10)
pykcio priepuoli greit pasalina dirziukas
..tokiam mazam vaikui cia tikrai neiseitis