Įkraunama...
Įkraunama...

Keistas, neįprastas kūdikio elgesys

mano kleckas ir neleidzia "kovu" namuose schmoll.gif biggrin.gif mes ir juokais karta pasimusem, tai ohoho kas daresi doh.gif doh.gif taikos balandis namie yra wub.gif net ir bartis jau nebeiseina su vyru, nebent su sypsena i suns dienas tenka isdet mieliausiaji ax.gif blush2.gif tada ramu thumbup.gif
Atsakyti
Mano mazis ant lempos palubej pyksta, zinoma, isjungtos. Is pradziu sypsosi,kalbina, o paskui piktai jai aiskina kazka. Galvoju jog todel, kad neatsako, nereaguoja. Ir del zaislu nepyksta, bet manau, kad kiti mazyliai laukia, kad jie butu 'gyvi', o nesulaukia, pyksta. g.gif
Atsakyti
QUOTE(inetata @ 2009 06 10, 20:10)
mano kleckas ir neleidzia "kovu" namuose  schmoll.gif  biggrin.gif mes ir juokais karta pasimusem, tai ohoho kas daresi  doh.gif  doh.gif  taikos balandis namie yra  wub.gif net ir bartis jau nebeiseina su vyru, nebent su sypsena i suns dienas tenka isdet mieliausiaji  ax.gif  blush2.gif  tada ramu  thumbup.gif

pas mus lygiai taip pat, su vyru gicijuos su sypsena ir ramiu balsu blush2.gif nes jei balso tona pakeliam virs leistino lygio sunelis iskart pradeda dairytis kas vyksta ir jau jau ruosias pravirkt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spicykimmy @ 2009 06 11, 11:35)
pas mus lygiai taip pat, su vyru gicijuos su sypsena ir ramiu balsu  blush2.gif  nes jei balso tona pakeliam virs leistino lygio sunelis iskart pradeda dairytis kas vyksta ir jau jau ruosias pravirkt  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif vat gerai, taika namie thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(septyntaske @ 2009 04 29, 16:14)
maniske irgi keldavo pilvuka, bet noredavo pasakyti, kad paimciau ja ant ranku smile.gif

drinks_cheers.gif arba pampersa lotuliukas.gif taip trugdo uzdet
Atsakyti
QUOTE(sanyserda @ 2009 03 05, 02:45)
Maniškė taip pat tampo. Juk atrado ausytę ir džiaugiasi  mirksiukas.gif

thumbup.gif nepatinka nes atrodo po to gali atlept ausytes smile.gif
Atsakyti
mano vyriukai irgi glostinėja, tampo ausytes biggrin.gif ir nemanau, kad tai ligos požymis, tiesiog susipažinimas su savo kūnu smile.gif
Atsakyti
Mano mažylis keldamas pilvuką ir prašosi ant rankų, labai pyksta jei nekreipiam dėmesio.
Atsakyti
Oi kaip manoji pilvuka kilnoja lotuliukas.gif Nei pamperso uzdeti negaliu doh.gif kaip varlyte kokia sokuoja nuo vieno lovos galo iki kito biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
Oi kaip manoji pilvuka kilnoja lotuliukas.gif Nei pamperso uzdeti negaliu doh.gif kaip varlyte kokia sokuoja nuo vieno lovos galo iki kito biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
mano maziukei dabar 3 men, o taip kojas kilnot ir tilteli daryt pradejo gal kokiu 2 su buskiu bigsmile.gif Dazniausiai pradeda tada kai ja ant vystimo stalo padedu tada buna laiminga ir patenkinta lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir sliauzia atgal kojom atsispirdama lotuliukas.gif thumbup.gif
Man tai tikrai atrodo kad cia nieko blogo, kaip tik lavina kuneli!!!
Atsakyti
QUOTE(Aleksiusha @ 2009 06 12, 17:46)
mano maziukei dabar 3 men, o taip kojas kilnot ir tilteli daryt pradejo gal kokiu 2 su buskiu  bigsmile.gif  Dazniausiai pradeda tada kai ja ant vystimo stalo padedu tada buna laiminga ir patenkinta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ir sliauzia atgal kojom atsispirdama  lotuliukas.gif  thumbup.gif
Man tai tikrai atrodo kad cia nieko blogo, kaip tik lavina kuneli!!!

thumbup.gif
Atsakyti
Maniškei tuoj bus 9 mėnesiai, o pykčio priepuoliai pasitaiko neišpasakyto bjaurumo (raivosi, prunkščia, tiesiog springsta pykčiu, jei sėdi, tai krinta, įsitempia kaip styga, riečia nugarą). Prasidėjo gal prieš mėnesį maždaug. Tačiau trukdavo neilgai, pavykdavo nukreipt dėmesį ir viskas gražiai pasibaigdavo. Dabar - nebeįmanoma jų suvaldyt, nepadeda niekas. Ieškojau literatūros, kaip derėtų elgtis su kūdikiais tokiais atvejais - tačiau daug kur rašo tik apie mažylius virš metų verysad.gif Jaučiu, kad kantrybė senka ir bijau ko nors nepridaryt unsure.gif
Atsakyti