mano kleckas ir neleidzia "kovu" namuose mes ir juokais karta pasimusem, tai ohoho kas daresi taikos balandis namie yra net ir bartis jau nebeiseina su vyru, nebent su sypsena i suns dienas tenka isdet mieliausiaji tada ramu
Mano mazis ant lempos palubej pyksta, zinoma, isjungtos. Is pradziu sypsosi,kalbina, o paskui piktai jai aiskina kazka. Galvoju jog todel, kad neatsako, nereaguoja. Ir del zaislu nepyksta, bet manau, kad kiti mazyliai laukia, kad jie butu 'gyvi', o nesulaukia, pyksta.
QUOTE(inetata @ 2009 06 10, 20:10)
mano kleckas ir neleidzia "kovu" namuose mes ir juokais karta pasimusem, tai ohoho kas daresi taikos balandis namie yra net ir bartis jau nebeiseina su vyru, nebent su sypsena i suns dienas tenka isdet mieliausiaji tada ramu
pas mus lygiai taip pat, su vyru gicijuos su sypsena ir ramiu balsu nes jei balso tona pakeliam virs leistino lygio sunelis iskart pradeda dairytis kas vyksta ir jau jau ruosias pravirkt
QUOTE(spicykimmy @ 2009 06 11, 11:35)
pas mus lygiai taip pat, su vyru gicijuos su sypsena ir ramiu balsu nes jei balso tona pakeliam virs leistino lygio sunelis iskart pradeda dairytis kas vyksta ir jau jau ruosias pravirkt
vat gerai, taika namie
QUOTE(septyntaske @ 2009 04 29, 16:14)
maniske irgi keldavo pilvuka, bet noredavo pasakyti, kad paimciau ja ant ranku
arba pampersa taip trugdo uzdet
QUOTE(sanyserda @ 2009 03 05, 02:45)
Maniškė taip pat tampo. Juk atrado ausytę ir džiaugiasi
nepatinka nes atrodo po to gali atlept ausytes
mano vyriukai irgi glostinėja, tampo ausytes ir nemanau, kad tai ligos požymis, tiesiog susipažinimas su savo kūnu
Oi kaip manoji pilvuka kilnoja Nei pamperso uzdeti negaliu kaip varlyte kokia sokuoja nuo vieno lovos galo iki kito
Papildyta:
Oi kaip manoji pilvuka kilnoja Nei pamperso uzdeti negaliu kaip varlyte kokia sokuoja nuo vieno lovos galo iki kito
Papildyta:
mano maziukei dabar 3 men, o taip kojas kilnot ir tilteli daryt pradejo gal kokiu 2 su buskiu Dazniausiai pradeda tada kai ja ant vystimo stalo padedu tada buna laiminga ir patenkinta ir sliauzia atgal kojom atsispirdama
Man tai tikrai atrodo kad cia nieko blogo, kaip tik lavina kuneli!!!
QUOTE(Aleksiusha @ 2009 06 12, 17:46)
mano maziukei dabar 3 men, o taip kojas kilnot ir tilteli daryt pradejo gal kokiu 2 su buskiu Dazniausiai pradeda tada kai ja ant vystimo stalo padedu tada buna laiminga ir patenkinta ir sliauzia atgal kojom atsispirdama
Maniškei tuoj bus 9 mėnesiai, o pykčio priepuoliai pasitaiko neišpasakyto bjaurumo (raivosi, prunkščia, tiesiog springsta pykčiu, jei sėdi, tai krinta, įsitempia kaip styga, riečia nugarą). Prasidėjo gal prieš mėnesį maždaug. Tačiau trukdavo neilgai, pavykdavo nukreipt dėmesį ir viskas gražiai pasibaigdavo. Dabar - nebeįmanoma jų suvaldyt, nepadeda niekas. Ieškojau literatūros, kaip derėtų elgtis su kūdikiais tokiais atvejais - tačiau daug kur rašo tik apie mažylius virš metų Jaučiu, kad kantrybė senka ir bijau ko nors nepridaryt