Įkraunama...
Įkraunama...

Keistas, neįprastas kūdikio elgesys

QUOTE(Zuikių_dainos @ 2009 05 28, 13:26)
visai normalu - visi naujagimiukai laiko suspaustus kumštelius, o vėliau juos atpalaiduoja. Jei neramu, geriausia būtų pasikonsultuoti su medikais. Šiaip apie trečią mėnesį jau turėtų atpalaiduoti kumštukus.

taip drinks_cheers.gif jei trecia menesi neatpalaiduoja, tada reikia konsultuotis. 2 men leliukui normalu.
Atsakyti
Mums rytoj 2 menesiukai bus, kumstuku suspaudusi nebelaiko, jau ragauja rankytes smile.gif
Atsakyti
maniskis visa kumsti i burna susikisa doh.gif kumscius sugniauzia kai pilvuka suskausta arba uzsiverkia doh.gif
Atsakyti
musiske ir spardosi ir rankomis duodasi kaip turi but biggrin.gif
Atsakyti
Vysciau mazyte iki 3 men nes kitaip nuluzdavo max 10min, paskui vaikas pradejo vargt kol issilaisvindavo tai nustojau vystyt, pernesu i lovyte nemiegancia, pasimakaluoja biski, zaisliukus pasnekina ir uzmiega, kai vel pradeda makaluotis - pasiimu i lova, pamaitinu ir vel i lovyte ax.gif
Atsakyti
Maniskis irgi labai makaluojasi rankytem ir prisizadina kai miegodamas veida uzkabina. Bet mes nevystom, o tiesiog laukiam kol paaugs ir prades kontroliuoti savo rankytes smile.gif
Atsakyti
o uz jusu rankos nemegsta(nebandet)laikyt mes taip migdomes smile.gif
Atsakyti
Labutis mamytes ir as prisijungsiu prie jusu.Mano mazyliui tuoj bus jau 5men.tai jis taip pat kai paduodi koki zaisliuka zaidzia kuri laika o veliau po keliu minuciu ima nervuotis kisa zaisla i burnyte ir rekia 2.gif nesuprantu kas ji taip nervina biggrin.gif
Atsakyti
Musu dukryte taippat labai pykstasi su zaisliukais. Vos tik pradeda kisti i burna tai ir pykciai prasideda. Galop taip supyksta, kad reikia taikyti su zaisliukais smile.gif Buna iki asaru doh.gif Poto sunku nuraminti
Atsakyti
Mano vienas iš dvynių taip pat pykstasi su žaislais lotuliukas.gif kiša į burnytę ir pyksta, kad negali atkąsti doh.gif
Atsakyti
ax.gif mano sunus irgi kelia uzpakaliuka, bet as pastebejau kad jis taip daro , kai nori greitai atsisesti, arba nenori guleti ax.gif
Atsakyti
va ir as visai nesenai pastebejau, kad mazasis su zaislais susipyksta doh.gif net iki asaru ir sriubavimu doh.gif is pradziu nesupratau kas jam yra, bet pradejau sekt biggrin.gif zaidzia zaidzia, kisa ka i burna, tada supyksta, sviedzia, pakelia ir bliauna doh.gif
Atsakyti