Mūsų caca irgi daro tiltelį kai nuimu pampersą, o šian ir kojytę į burną susikišo
Musu sunus hyper aktyvus ir jis su kojytemis "dirba" sitaip nuo pirmu dienu, nieko blogo tame nematau, ir kinezaterapeute sake vaikas labai judrus gyvus todel taip ir yra
maniske irgi keldavo pilvuka, bet noredavo pasakyti, kad paimciau ja ant ranku
Na mano suneliui 10,5 men ir jis kilnoja uzpakaliuka taip kad net juokaujame su teveliu jog vaikutis "tenkina save" na kaip cia graziau ir paprasciau pasakius...
ir nesvarbu ar guli ant nugaros kilnoja ar kartais ant pilvo...ir matosi kad jam patinka, bet jau taip keistai atrodo, sakau gal cia kokia problemele yra?
gal kuriu mamyciu berniukams taip pat buvo?
ir nesvarbu ar guli ant nugaros kilnoja ar kartais ant pilvo...ir matosi kad jam patinka, bet jau taip keistai atrodo, sakau gal cia kokia problemele yra?
gal kuriu mamyciu berniukams taip pat buvo?
Na maniske trina kojytes, bet tai kad ji visa makaluojasi kai jai gera nuotaika guli sau lovyteje ir sportuoja ir pastebiu kad buna jog patrina kojytes....nemanau kad cia kazkas blogai... kaizkaip neklausiau daktares, nu bet tai kai eisme, tai uzklausiu del sventos ramybes
na as taip pat sunerimciau, jei dukryte daznai trintu tas kojytes ir manau tai naturalu, kad mama atkreipia demesi i visus dalykus. tai normalu, juk visos esam rupestingos ir savo vaikams linkim tik geriausio o jei labai neramu tai reikia pasitarti su daktare
Papildyta:
man tokia mintis kilo, jei jau verkia trindama, tai gal nagutis auga kojos i odyte patikrinkit
Papildyta:
QUOTE(renaciute @ 2009 03 11, 07:56)
Oho, pasirodo maniske ne viena tokia (5 men.). Bet man truputi neramu, nes ji verkia daznai kai taip daro, kadangi labai jau stipriai ji malasi tais pirstukais tai regis jai nuo to skauda. Bet gal cia toks kudikiu raidos etapas...
man tokia mintis kilo, jei jau verkia trindama, tai gal nagutis auga kojos i odyte patikrinkit
QUOTE(nerfis @ 2009 03 11, 11:37)
nezinau kiek cia tiesos bet mano daktare sake kad peduciu stiprus trynimas tai vienas is rachito pozymiu,maniske irgi labai tryne kojytem net parausdavo bet daktare padidino D doze nu ir kazkaip jau maziau trina, nezinau gal tai ir tiesa
Gali ir taip but, kiek zinau.
QUOTE(elenaatsuvene @ 2009 03 17, 21:38)
mano sunelis jau seniai trina kojites ir ipac kai reikia uzmauti kojines, bet manau tai nieko nereiskia, vaikas pradeda gyvenima - nauji pojuciai ir t.t.
Ortopede mus apziurejo kelis kartus ir teigia kad mums viskas gerai.
Tai mamites, nejeskokite vaikuams ligu!
Ortopede mus apziurejo kelis kartus ir teigia kad mums viskas gerai.
Tai mamites, nejeskokite vaikuams ligu!
As nemanyciau, kad nieko rimto. Trinimas trinimui nelygus. Sio menesio berods visi 3 zurnalai- Mamos zurnalas, Tavo vaikas ir Mazylis- raso apie kudykiu masturbavimasi. butent kai trina kojyte i kojyte. as manyciau, kad labiau slaunis turetu tokiu atveju trint. Manau, kiekviena mama turetu stebet ta trinima ir jo pasekmes.
QUOTE(Raselelyte @ 2009 05 09, 21:03)
Na maniske trina kojytes, bet tai kad ji visa makaluojasi kai jai gera nuotaika guli sau lovyteje ir sportuoja ir pastebiu kad buna jog patrina kojytes....nemanau kad cia kazkas blogai... kaizkaip neklausiau daktares, nu bet tai kai eisme, tai uzklausiu del sventos ramybes
jei tai tik kudykiu kojyciu maskatavimas del to, kad dar neissivysciusi motorika ar pilvuka skauda, tai nieko tokio. bet gali buti ir rimtesniu bedu
mano mazoji irgi trina kojytes, o dabar cia paskaiciusi kokias 3 ligas kaip min sugalvojau reiks pasiklausti kokios daktarres
na maniskis irgi trina pedeutes, bet kasi buna geros nuotaikos ir patenkintas.kartasi trina pedutes kai valgo.
turejom ta problema, normalu suspausti kumstukai pirmus 2 men, bet po to tai reiksia padidejusi raumenu tonusa, mums po masazu praejo
QUOTE(zemyna123 @ 2006 07 04, 22:13)
Labutis visiems!
Gal blogai ieskojau, bet lyg tokios temos neradau.. Mano mazyliui 2 men., o delniukus laiko vis suspaustus i kumstukus. Gal kas turit tokios patirties? Pasidalinkit...
Gal blogai ieskojau, bet lyg tokios temos neradau.. Mano mazyliui 2 men., o delniukus laiko vis suspaustus i kumstukus. Gal kas turit tokios patirties? Pasidalinkit...
visai normalu - visi naujagimiukai laiko suspaustus kumštelius, o vėliau juos atpalaiduoja. Jei neramu, geriausia būtų pasikonsultuoti su medikais. Šiaip apie trečią mėnesį jau turėtų atpalaiduoti kumštukus.