Įkraunama...
Įkraunama...

Keistas, neįprastas kūdikio elgesys

O nuo kurio amziaus maziukui jau naturalu tai daryti?
Atsakyti
o mano maziukas visai nesenai pradejo tilteli daryti smile.gif anksciau tik uzpakaliuka keldavo guledamas ant pilvuko, o dabar suprato tik, kad ir nugarytes gulint uzpkalis pasikelia smile.gif
Atsakyti
pas maniski tas pac, kelnojam ir niurzgiam. Bet zinote mamos ka manau, jog prasideda pirmieji oziukai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gederika @ 2009 03 26, 00:18)

gederika, 26 Kov 2009 - 00:18, para�ė:

gederika, 26 Kov 2009 - 00:18, para�ė:

pas maniski tas pac, kelnojam ir niurzgiam. Bet zinote mamos ka manau, jog prasideda pirmieji oziukai lotuliukas.gif

sutinku smile.gif kai bandau sauskelnias keist, ar aprengt, tai prasideda atletikos sou biggrin.gif ir dudu orkestras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nerfis @ 2009 03 11, 10:37)

nerfis, 11 Kov 2009 - 10:37, para�ė:

nerfis, 11 Kov 2009 - 10:37, para�ė:

g.gif nezinau kiek cia tiesos bet mano daktare sake kad peduciu stiprus trynimas tai vienas is rachito pozymiu,maniske irgi labai tryne kojytem net parausdavo bet daktare padidino D doze nu ir kazkaip jau maziau trina, nezinau gal tai ir tiesa

g.gif nezinau kiek cia tiesos bet mano daktare sake kad peduciu stiprus trynimas tai vienas is rachito pozymiu,maniske irgi labai tryne kojytem net parausdavo bet daktare padidino D doze nu ir kazkaip jau maziau trina, nezinau gal tai ir tiesa

Mums ir taip sake, kad cia rachito pozymis, o tryne gerus du menesius.O nuo 6men kaip ir nustojo smile.gif
Atsakyti
Oi mano mazasis spardos kaip isprotejes! lotuliukas.gif tik prie kojyciu koks daiktas pasimaiso tai ir duodas, kliuna ir man kartais doh.gif arba kai maudosi vonelej taip pat taskosi,spardosi, smagu ziuret wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
mes irgi trynem verysad.gif bet kai pradejo ropoti,pasibaige ir jau pamirsom kaip tai atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
maniskis ir spardosi smile.gif ir taip energingai, kad kai kliuna man, tai net cypteliu lotuliukas.gif
Atsakyti
Manoji kaip pradejo spardytis pilve, tai po siai dienai tebesispardo. Prisimenu, 1 men. vezdavau vezimelyje, tai kojos iskeltos kysodavo doh.gif
Bet tiesa sakant, uzknisa tos nuolatines spardynes - apie miegojima kartu negali buti nei kalbos, nes nuolat gruda mane su kojom, pagulet kartu ramiai ant sofos negali, reikia vis spirtis. Zodziu, kai pradejo, tai negali sustoti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Thora @ 2009 03 25, 02:39)

Thora, 25 Kov 2009 - 02:39, para�ė:

Thora, 25 Kov 2009 - 02:39, para�ė:

Jie viska daro naturaliai pagal savo amziu. Kiekvienam aisku tai gali buti skirtingi etapai. Bet jei lialiukas dar fiziskai nebus tokiam judesiui pasiruoses - jis to ir nedarys mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano saulelė irgi tokį tiltelį daro , ir kaip kirmėliukas keliauja taip po visą lovą lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nepastebėjau, kada tiksliai pradėjo trinti kokytes, bet trina. Labai smagu buna tada, kai nuogu dupcinėliu ritinėjasi ir bandau kojinytes uždėt, visų pirma reikia kojytes spėt pagaut lotuliukas.gif o kai kojinės būna ant kojyčių tai tol trina kol nusiauna. Pastaruoju metu įgudžiai tiek išlavėjo, kad nuo dešinės kojos nusimeta maždaug per 2-3 sekundes, o nuo kairės na per puse minutės. Ir tai daro trindama kojytės. Kažkaip mūsų gydytoja nieko nesakė, kad tai gali būt rachito požymis. Juk rachito požymių yra daug kitų: plinkantis pakaušiukas, prakaituoti delniukai ir padukai, išryškėję šonkauliai.
Atsakyti