Maniskis ir tampe ausytes , nes jam i ausyte lysdavo plaukai, o kai pakirpau plaukelius prie ausyciu, nustojo.
Vsiai nieko baisaus, mano mazyle irgi purtydavos siusiodama
maniske irgi po sisiuko nusipurto
Mes tai netampom
Aš tai nepastebėjau kad trintų
mano maziuko tai pries sisiuka pasipurto
QUOTE(zydrune85 @ 2009 03 12, 09:36)
Maniskis ir tampe ausytes , nes jam i ausyte lysdavo plaukai, o kai pakirpau plaukelius prie ausyciu, nustojo.
kaip idomu,gal ir mum nuo plauku,nors pries miega tai tikrai
Mes taip pat triname, nuo 5men dabar jau 10menesiuku turime,bet taipat triname. O ypac kaip plikai nuriangiu . Dabar ysigudrino katucius su kojyciu padukais ploti . Nemanau kad tame yra kas blogo
Mano mažajai dukrelei 5 mėn bet labai jau mėgstam pasisspardyti
Manoji irgi kelia pilva, mum jau 4 men tai kokia svaite- mes irgi juokiames kad tilteli daro. Mnau isbando visas pozicijas, kokias gali
QUOTE(Ferrari @ 2007 05 28, 16:52)
Mūsų pupai taip pat 3,5 ir taip pat kilnoja pilvuką Man net mintis nekilo, kad tai gali būti negalavimo priežąstis. Manau tai vienas iš vystymosi etapų
QUOTE(ragnez @ 2007 05 29, 23:25)
na, mano mikutis taip pilvuka kilnoja gal nuo 2,5 menesiu, o dabar jau taip ant nugaros guledamas "shliauzhia" - vienoj vietoj padedi - o randi kitur. jis ne tik pilvuka kilnoja pasiremdamas kojomis, bet ir kojas aukshtai kelia, kol apvirsta ant shono. zhodzhiu , sportuoja vaikis
nu mano dar tiek daug nedaro , bet kojas jau beveik uz galvos uzsimeta ir pilvuka kilnoja pasiremdamas abiem kojytem vis daugiau ir daugiau tai jau ir apsisuka lovoj