Įkraunama...
Įkraunama...

Keistas, neįprastas kūdikio elgesys

QUOTE(Audrey29 @ 2009 02 26, 19:52)
daznai vaikuciai pries miega pradeda pirstukais aplink ausis ir uz ausyciu... tai gali buti zenklas, kad jau nori miego...

nu va, o as maziui kasydavau lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
mano taip pat pries miegeli ausytes tampydavo, dar ir dabar megsta paciupinet, bet ne savo labiau, o tetes ar mamytes... smile.gif
Atsakyti
musu ir pries miega ausytes,plaukiukus patampydavo rolleyes.gif
Atsakyti
Oj jau tos SM tie kdiagnoziu priraso ,ausytes sukioja visi vaikai ir dazniausiai tai reiskai noriu miego ,ausys nuo to atlept negali smile.gif jai jau ausu uzdegimas butu tai vaikas istisai rektu ,o ne ausyte sukiotu ,maniske kai tik uzsimano miego viska kisa i ausi ,is to suprantu kad mama ainam liule smile.gif
Atsakyti
Cia ko gero daugumai vaikuciu buna toks periodas, kai norisi ausyte patampyti, atranda kazka naujo biggrin.gif nes manoji tai irgi megdavo sau uz ausies pasiimt smile.gif dabar tai jau nelabai, idomiau mamos ar tecio ausys biggrin.gif
Atsakyti
Maniškė taip pat tampo. Juk atrado ausytę ir džiaugiasi mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mus ir tas pats, kai pasisioja, ar sisioja- nusipurto biggrin.gif labai juokingai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sinta @ 2007 04 23, 21:12)
Sveikos mamytės.
Nuo kokiu 6 men mano dukryte nusipurto :)taip lyg drebuliukas krestu
sakiau gyditojai sako kad gal po sisiuko kai padaro, stebejau ir po sisiuko kartais nusipurto bet dazniauisiai siaip.Pagalvojau gal salta bet buna silta g.gif
Dabar jau beveik 8men ir vistiek taip daro kelis kartus per diena  g.gif  smile.gif

Gal cia ir nieko blogo bet gal kurios mamos leliukui ir taip yra,ar buvo gal galit pasidalinti patirtimi  ax.gif Aciu
Tik dabar pastebėjau,kad kūdikis parašiau be ū . blush2.gif  blush2.gif Atsiprašau  doh.gif

labas,tikrai neperyvenkit,visi taip daro.mano vyresnysis taip dare,mazasis irgi pradejo purtytis,sesers mergyte taip pat thumbup.gif
Atsakyti
Mamytes, nors esu pati dar ne mama, o tik studente. Siandien destytoja dave viena patarima, turbut daugeli is musu, kai buvom mazos, koks dede pakeldavo uz ''ausu''. suimdavo delnais uz skruotu is abieju pusiu ir kilsteldavo. pamenat?
taigi, prasau, niekada niekam neleiskite savo vaikuciu taip kelnoti, nes tai be galo pavojinga. kai kurie vaikuciai gimsta su kaklo slanksteliu slankiojimu, ir sitaip pakelus vaika, slanksteliai gali pasislikti ir perpjauti nugaros smegenis, o tai reiskia greita vaiko mirti, Lietuvoje yra pasitaike tokie atvejai. pats kelimas laiudije vadinamas '' zuikio baznycios rodymas''.
Tai retas igimtas slankiojimas, bet atsarga niekada gedos nepridaro.
Saugokite savo spindulelius.
Atsakyti
Oho, pasirodo maniske ne viena tokia (5 men.). Bet man truputi neramu, nes ji verkia daznai kai taip daro, kadangi labai jau stipriai ji malasi tais pirstukais tai regis jai nuo to skauda. Bet gal cia toks kudikiu raidos etapas... g.gif
Atsakyti
g.gif nezinau kiek cia tiesos bet mano daktare sake kad peduciu stiprus trynimas tai vienas is rachito pozymiu,maniske irgi labai tryne kojytem net parausdavo bet daktare padidino D doze nu ir kazkaip jau maziau trina, nezinau gal tai ir tiesa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerfis: 11 kovo 2009 - 10:37
QUOTE(LinaB. @ 2009 03 09, 18:21)
Mamytes, nors esu pati dar ne mama, o tik studente. Siandien destytoja dave viena patarima, turbut daugeli is musu, kai buvom mazos, koks dede pakeldavo uz ''ausu''. suimdavo delnais uz skruotu is abieju pusiu ir kilsteldavo. pamenat?
taigi, prasau, niekada niekam neleiskite savo vaikuciu taip kelnoti, nes tai be galo pavojinga. kai kurie vaikuciai gimsta su kaklo slanksteliu slankiojimu, ir sitaip pakelus vaika, slanksteliai gali pasislikti ir perpjauti nugaros smegenis, o tai reiskia greita vaiko mirti, Lietuvoje yra pasitaike tokie atvejai. pats kelimas laiudije vadinamas '' zuikio baznycios rodymas''.
Tai retas igimtas slankiojimas, bet atsarga niekada gedos nepridaro.
Saugokite savo spindulelius.

Sita buvau jau girdejus ir ne karta g.gif kazkaip niekad neleidau nei sunenams tampyt, nei dab savo maziesiem, man kazkaip baisu taip atrodo, kaip gali galva atlaikyt viso kuno svori doh.gif schmoll.gif

Vyresnelio kazkaip nepamenu del ausyciu, o mazylis tai iesko ausytes, kai traukia misinuka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sasha_09: 11 kovo 2009 - 23:08