mano dziaugsmelis pirmus menesius irgi suspausdavo kumstukus, tai as krutimi maitindama, turedavau visa pusvalndi rankyciu svelniam masazavimui
neseniai lankem masazus, tai mums pasake, kad reikia letai masazuoti pirstukus (nuo plastakos iki galiuko) bei pacia plasta sukamaisiais judesiais
musu mazasis ir nusipurto, kai padaro sisiuka ar ka nors idomaus pamato
mano mažius pėdutes pradėjo trinti 4 mėn., pėdutės net parausdavo ir užkaistavo . dabar jau praėjo ta manija. atsirado kitų
manoji irgi trina pedutes, bet tikrai nemanau kad cia kazkas blogo...
QUOTE(je_lenka @ 2007 05 28, 09:33)
Dukrytei beveik 3,5 mėnesio, paskutinių metu pradėjo kilnuoti, riesti pilvuką Tiesiog negali normaliai gulėti, ar autokedutėje sėdėti vis riečia pilvą, kartais lyg žaisdama patenkinta šypsodamasi, o kartais lyg ir nepatenkinta pradėda zirzti, arba lyg kaip stena Nelabai suprantu kodėl ji taip daro Kai užmiega irgi vis apsiverčia nuo šono ant nugaros ir riečia pilvą, kai atsibudinėja irgi riečia, kojitėmis tiesiog keliasi ant tiltuko Kas galėtų būti, kodėl ji taip daro, ar jai tiesiog čia taip patinka, ar kas negerai? Gal kieno nors vaikučiai irgi taip daro?
Maniske taip pat daro tiltuka, ir miega issirietusi atgal uzversta galva, tai galvojau, kad kas ne taip, taciau gydytoja patikino, jog viskas gerai.
as kai dar nescia buvau nuejus i baznycia, tai jau taip malesi giesmiu metu, kad ne tas zodis, taip ryskiai matesi kad visi tik i mano pilviuka ir ziurejo net nejauku buvo Tai ir dabar labai jautri garsams, matyt labai gera klausa is mamos paveldejo, irgi bus muzikante
mano irgi 4 menesiu pilvuka kilnoja,o sestis visai nenori kai rankytes paduodu
manoji ir taip dare.paklausiau gydytojos sako cia naujas judesys ir tai normalu.
Psichologai pataria-net juokais nesistumdyti