Įkraunama...
Įkraunama...

Keistas, neįprastas kūdikio elgesys

as nenoriu jusu gasdinti, bet deja tiesa reiketu zinoti.
Mano dukrytes pusseserei nustatytas cerebrinis paralyzius del to, kad ji suspaudusi viena rankyte (jos ir kojyte viena biskuti sunkiai eina). Ji su ja nieko nedare atgniauzt jai nejo. Aisku ne lelius ji jau, jai jau2 metai, bet nereiketu manau taip visko nurasyti raumenu tonusui. Jos mama irgi nenorejo matyti ligos vis sake isaugs ir t.t. bande vis apgauti save, bet va prie ko priejo schmoll.gif Manau reikalaukit mamos masazu ir visko ko eina kol vaikuliai mazi dar, gal ismasazuos.
Atsakyti
manoji plaukus suka ant pirsciuko, nu ciupineja ji dar tik labiau, bet is tecio paveldejo ir nieko bloga nematau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgachka @ 2008 05 26, 22:03)
Manyciau, kudikelis paprasciausiai "atrado" ausytes ir bando issaiskinti, kas tas per do daiktas  mirksiukas.gif Paskui bus idomios rankytes, pedutes ir tt...Maniske dar ausis kartais tampo is nuovargio  ax.gif

thumbup.gif
mažasis taip pat karts nuo karto patampo ausytę kai geria , jei maitinu atsigulusi tai ir mano ausis pasiekęs patampo, mano supratimu viskas čia gerai lotuliukas.gif jei būtų ausų uždegimas ausytę skaudėtų, tikrai neliestų ir kitam nenorėtų duotis kad priliestų g.gif
Atsakyti
maniske taip pat laiko daznai kumstukus suspaudusi,kai maitinu visada pasiciumpa mano nyksti,kartais buna kad yra istiestos rankytes,kita sav eisim pas neurologa tai reiks pasisakyti,ir dar labai rieciasi i kamuoliuka,atrodo kad tuoj tuoj atsikels,o dar tik 3.5menesio
Atsakyti
Sveikos mamytes. Noreciau jusu patarimo... g.gif mano 5 men.dukryte pastoviai trina koju padukais viena i kita(labiausiai,kai buna ant ranku).o trina tikrai stipriai,kad net kojinytes nokrenta doh.gif nezinau ka ir galvoti...gal kas zinot,ar tai nera blogai? bijau,kad nebutu kas su klubai negerai...nu tikrai jau nezinau ka ir galvoti...o ji sau trina ir juokiasi.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(agnelec @ 2008 07 20, 22:33)
Sveikos mamytes. Noreciau jusu patarimo... g.gif  mano 5 men.dukryte pastoviai trina koju padukais viena i kita(labiausiai,kai buna ant ranku).o trina tikrai stipriai,kad net kojinytes nokrenta doh.gif  nezinau ka ir galvoti...gal kas zinot,ar tai nera blogai? bijau,kad nebutu kas su klubai negerai...nu tikrai jau nezinau ka ir galvoti...o ji sau trina ir juokiasi.. blink.gif

nu tikrai nieko blogo.jie dar ne tokiu fintiku prisigalvoja. thumbup.gif
Atsakyti
Mano panašaus amžiaus irg trindavo, dabar nustojo. Jei dar juokias, tai išvis nesirūpinkit 4u.gif
Atsakyti
Stebetina,kaip tos mamos bereikalingu problemu prisigalvoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 07 21, 07:30)

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 07 21, 06:30)

Nedrisciau sakyti, kad bereikalingu problemu prisigalvoja... Mano sunus trina kojom nuo 3-io men, nes jam pilvuka skauda (turi problemu su zarnynu). Dabar jam 5,5 men. Nuo to stipraus trinimo net nyksciai i vidu ilinke sad.gif O be kojiniu negaliu palikti net vasara, nes kitaip prisitrina iki raudonumo savo blausdeles, o nyksciai net tvinksi... Apskritai, pas ji kojos beveik nuolat itemptos...
Atsakyti
Maniškis irgi trynė kojytėmis, bet gydytojai sakė, kad tai nieko nereiškia. Ir aišku savaime praėjo tas reikalas. Bet kadangi maniškis buvo pilvinis (vis jam pilvą skaudėdavo), tai galvoju, kad tai buvo kazkiek susiję. Nes dar atsimenu jis vakarais pradėdavo labai tankiai rankytėmis makaluotis, kažkaip man tai savotiškai atrodydavo. Tai gastro gydytoja sakė, kad tokie galūnių judesiai rodo, kad vaikas tokiu būdu žarnyno veiklą reguliuoja g.gif .
Atsakyti
Musu irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti