Įkraunama...
Įkraunama...

Keistas, neįprastas kūdikio elgesys

QUOTE(mylimuke @ 2008 05 26, 15:40)
Padidėjęs raumenų tonusas?

gydytoja sake,kad zemas g.gif ir jei neisim i masazus tada uzaugusi bus nerangi,suglebus,zodziu leta verysad.gif bet as i ja ziuriu ji super judri g.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2008 05 26, 15:35)
gydytoja sake,kad zemas g.gif ir jei neisim i masazus tada uzaugusi bus nerangi,suglebus,zodziu leta verysad.gif bet as i ja ziuriu ji super judri  g.gif

Dar labai nepergyvenk, pediatre ne eksperte siais klausimais mirksiukas.gif Dar maziukai esat, jei bus kokios bedeles, jas labai greitai masaziukai ir manksteles sutvarko. Patikek, sakau is svao patirties. Maniskei ir tonusas padidejes buvo, ir kreivakaklyste itare, ir velavo viska daryt, o po poros masaziuku seansu bendraamazius aplenkem 2 menesiais rolleyes.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Manyciau, kudikelis paprasciausiai "atrado" ausytes ir bando issaiskinti, kas tas per do daiktas mirksiukas.gif Paskui bus idomios rankytes, pedutes ir tt...Maniske dar ausis kartais tampo is nuovargio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgachka @ 2008 05 26, 22:55)
Dar labai nepergyvenk, pediatre ne eksperte siais klausimais  mirksiukas.gif Dar maziukai esat, jei bus kokios bedeles, jas labai greitai masaziukai ir manksteles sutvarko. Patikek, sakau is svao patirties. Maniskei ir tonusas padidejes buvo, ir kreivakaklyste itare, ir velavo viska daryt, o po poros masaziuku seansu bendraamazius aplenkem 2 menesiais  rolleyes.gif
Sekmes  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
O mano pradeda tampyti ausytes kai nori miegelio smile.gif
Atsakyti
skaiciau kad vaikas tampo ausyte nes gali ja skaudeti arba nuo dantu dygimo nes skausmas plinta link ausu.tai nezinau kiek tiesos g.gif
Atsakyti
QUOTE(P15CEM @ 2008 05 26, 12:20)
Reiktu idemiai apziureti, gali buti ausytes uzdegimas, o tampo ja nes jai skauda.

Va to as ir bijau, kartais taip pradeda tas ausytes draskyt, kad neina rankyciu atplest. O ypac, kai irzli ir miegelio nori.
Atsakyti
Maniskei irgi užkliūna ausytės...
Atsakyti
atrado ausis vaikas. thumbup.gif palauk, dar ir kojas į burną susikiš lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano sūnelis atranda ausytes kai valgo, o taip jos neužkliūna jam biggrin.gif
Atsakyti
mano dukryte gyd. taip pat siunte pas neurologa,ji nieko nerado blogo,bet sako visteik israsysiu mankstas ir masazus,pavazinejom i tas mankstas (jos nemokamos 10 mankstu)ir i masazus (5 nemokami 5mokami) siaip tikrai mazute susitiprejo greit pradejo vartytis,bet kazkaip keistai man su tais masazu ir mankstu skyrimais,jai nieko nera leliukuitai kam tada jie?o masaziste sake kad beveik visi leliukai pas jas skiriami,tai gal cia tas pats kaip ir su klubu itvarais nes irgi juos skiria kas antram maziukui,mankstose taip man uzsimine ax.gif
Atsakyti
Mes suspaudę palaikėm iki 2 mėn., o nuo 3 mėn. tik retkarčiais suspaudžiam arba kai "einam iš proto" lotuliukas.gif
Atsakyti