Įkraunama...
Įkraunama...

Keistas, neįprastas kūdikio elgesys

QUOTE(bimkutele @ 2008 05 19, 18:18)
Sveikos,mamytes 4u.gif mano mazyte guledama ant lavinimo kilimelio plesia zaisliukus ir garsiai piksta ant sukabintu zaisliuku,spiegia net isteriskai sugriebusi zaisla.Ir taip ji elgiasi kai viena kambaryje.Kai ieini i kambari nutyla ir zaidzia ramiai.Ar jusu vaikuciai taip elgesi?Gal ja neurologui reiktu parodyti? g.gif

Gal ji taip žaidžia?
O gal pyksta, kad mamytė išėjo iš kambario?
Kažkaip abejoju, ar tokio amžiaus mažiukai moka taip reikšti pyktį- greičiau verktų.
Atsakyti
Mūsiškis dažnai pyksta ant barškučių, nes juos bando susikišti į burnytę, bet niekaip netelpa mirksiukas.gif Dažniausiai tokiu atveju prireikia mamos pagalbos doh.gif
Atsakyti
o as siulyciau susirupinti, o gal tiesiog stebeti, nes mano vyro sunus (is pirmos santuokos ) tai po siai dienai ausis tampo, o jau matytumet kokios atlepusios unsure.gif ir visa gimine prisimena kaip jis tai nuo kudikystes dare, o jam jau penkeri, ir toliau tampo, ypac kai geria, vienoj rankoj stikline su sultim kita ranka ausi tampo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2008 05 19, 15:18)
Sveikos,mamytes 4u.gif mano mazyte guledama ant lavinimo kilimelio plesia zaisliukus ir garsiai piksta ant sukabintu zaisliuku,spiegia net isteriskai sugriebusi zaisla.Ir taip ji elgiasi kai viena kambaryje.Kai ieini i kambari nutyla ir zaidzia ramiai.Ar jusu vaikuciai taip elgesi?Gal ja neurologui reiktu parodyti? g.gif

labai suprantu apie ka kalbi 4u.gif atrodo kvaila sakyti, kad kudikiai "pyksta" ant zaislu, bet mano 4 su puse men vyrukas elgiasi lygiai tap pat. Dauzo, griebia, spiegia ir zurkia kazkaip piktai doh.gif lotuliukas.gif ir ne tik kai nebunu kambaryje. Gavom dovanu jau labai prabangu kilimeli su su gausybe kabanciu "lavinimu" tai ant ju "pyksta" labiausiai lotuliukas.gif nors meskos kabancios vonioje"gauna i kaili" bigsmile.gif mes su vyru sakem, kad turbut del to, kad bernas g.gif nes dukra taip nesielge, bet turbut ne lytis cia kalta...
Del neurologo - mes istikrinom del rekimo ( klyke tris menesius atsakanciai) - viskas gerai vaikas sveikutelis ir netgi "labai brandus".
Tai greiciausiai charakteris cia toks, "arsus"
Atsakyti
Mano kleckas pyksta tik ant vienų žaisliukų. tokių kur būna virš lovytės pakabinami su lopšine biggrin.gif nežinau kodėl taip išpradžių džiaugiasi, šypsosi, o paskiui pasiima viena į ranką tranko į lovytę ir pyksta ir tokiu žvilgsniu paklaikusiu žiuri, kad aš tų žaislų jam nebekabinu biggrin.gif
Atsakyti
keliausim visgi pas neurologa verysad.gif gydytoja pastate maze,o ji stojosi tik ant pirstu galiuku,tai rodo padidejusi nervinguma verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bimkutele: 25 gegužės 2008 - 12:02
QUOTE(bimkutele @ 2008 05 25, 13:01)
keliausim visgi pas neurologa verysad.gif gydytoja pastate maze,o ji stojosi tik ant pirstu galiuku,tai rodo padidejusi nervinguma verysad.gif

Mano mažiui 5mėn. ,tai dabar irgi ta pati problema.Griebe žaisliukus, pyksta ant ant jų ,nes nepataiko į burnytę.Bet manau, kad kalti dantukai. g.gif
Atsakyti
Manau visi vaikai tampo ausytes. Atranda dar viena uzsiemima tongue.gif Maniskis tai akytes trina ir ausytes tampo kai miegucio nori.
Atsakyti
Maniskis irgi tampo. Jis gi nemato kas ten tai jam idomu. O jeigu mano pamato ausi tai ja irgi tampo lotuliukas.gif Dar neatlepo mano lotuliukas.gif O seip tai pastebejau jeigu miego nori tai ir pradeda, tai plaukucius pasuka tai ausi tai akytes patrina. Normalu manau smile.gif
Atsakyti
mano sunelui metai ir6 men ,tampo ausytes ypac kai susinervina jei neduodu zaislu ,arba eidamas miegot ciupineja ausites ir uzmiega bigsmile.gif bijau kad neatleptu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2008 05 25, 13:01)

Padidėjęs raumenų tonusas?
Atsakyti

Reiktu idemiai apziureti, gali buti ausytes uzdegimas, o tampo ja nes jai skauda.
Atsakyti