IR mano pupulis pastaruoju metu stena naktimi- o jau >3men. Be to pasikeite kakutis- padaro 1x bet labai labai daug net tenka visus rubelius plauti. Na kagi musu gydytoja atsake: BUNA taip Cia turbut jos megiamiausias ats. Sake kol svorio priauga, siaip linksmas nera ko nervuotis. O diegliukai gali testis ir iki 5 men ypac berniukams. Gaila vaikucio nes per ta stenejima jis daznai net issibudina, po to pravirksta ir buna ne nuotaikoj. Tikimes susitvarkys
QUOTE(mrs.ieva @ 2007 12 02, 18:01)
mano mergyte pradejo labai naktimis steneti, na toks vaizdas kad kakotu , pvz stena istisai kelias valandas, aisku issibudina nuo to stenejimo, paskui net ziaukcioti, koscioti arba atpylineti pradeda. viduriukai neuzkieteje. dienomis to nebuna, nesuprantu kas cia darosi, gal kam taip buvo??
acha, maniskis taip pat stena, net ir dieną, o jau trys menesiai. buvo stipriai suviduriaves, tai davem smectos ir geruju bakteriju VEGA. be to pakeitem misinuka, nes pati neturiu pieno.pradejom naudot su uzrasu PRE, mat ten taip pat yra gerųjų bakterijų.is pradziu viskas buvo lyg ir nieko, bet kai pradėjo atpylineti ir springti nejuokais issigandom viska atpila, ziaugcioja, neramus... bandysim vel pas gydytoja
sveikutes, aciu uz jusu atsakymus
maniskei buvo beveik praeje kai buvo arti triju menesiuku, jau gerai miegodavao, pvz nuo 22val vakaro iki 10 val ryto su vienu atsikelimu pavalgyti, jau ir as pailsedavau, bet dabar vel uzejo tas stenejimas o ir valgyti prasciau pradejo, valgo valgo ir pradeda klykti, kojytes riesti, o naktimis stena ir inkscia, visi sako,kad pilvukas pradejom gerti probiotikus, ziuresim
o kokie vaistukai yra gerosios bakterijos ir kas ta smecta? paprasyciau kad ju man is LT atsiustu.
maniskei buvo beveik praeje kai buvo arti triju menesiuku, jau gerai miegodavao, pvz nuo 22val vakaro iki 10 val ryto su vienu atsikelimu pavalgyti, jau ir as pailsedavau, bet dabar vel uzejo tas stenejimas o ir valgyti prasciau pradejo, valgo valgo ir pradeda klykti, kojytes riesti, o naktimis stena ir inkscia, visi sako,kad pilvukas pradejom gerti probiotikus, ziuresim
o kokie vaistukai yra gerosios bakterijos ir kas ta smecta? paprasyciau kad ju man is LT atsiustu.
Probiotikai tai ir yra tos gerosios bakterijos . O mano mazylis dar tik 1 menesiuko, bet jau patyreme kas yra nemigo naktys. Vaikiukas ne tik nakti bet ir diena su tokiais garsais leidzia dujas , o ir stena pastoviai kai ka nors daro i kelnes. Matosi, kad skauda vakui, nes verkti pradeda staigiai. Vartojam Espumizana, bet ko tai nelabai padet pradejo. Is pradziu gal ir nieko, bet dabar jau beveik poveikio nebejauciam. Gydytoja tai patare manksteles pries valgi, gulejima ant pilvuko bei espumizana. Stengiuosi stacia palaikyt dazniau, kad atsirugt galetu. Kazkodel nalabi veikia visos sios priemones. Na sakiau jei niekas nepades tai reiks dar karta pas gydytoja kreiptis, bet tikriausiai gausiu toki atsakyma, kad taip buna
Sveiko mamytes, mano dukrytei 2 menesiukai su virsum, ir pries kokia savaitele pastebejau, kad ji pradejo tampyti, sukioti, glamzyti desine ausyte, pergyvenu, kad neatleptu viena ausyte nuo tu tampymu. ka daryt?
Sveika
Mano dukrytė taip pat tampė ausytes tačiau neatlėpo nežinau jei jau taip bijai tegu būna su kepuryte, matyt vaikas maskatavosi su rankyte ir užkliuvo, tai dabar ir drasko
Mano dukrytė taip pat tampė ausytes tačiau neatlėpo nežinau jei jau taip bijai tegu būna su kepuryte, matyt vaikas maskatavosi su rankyte ir užkliuvo, tai dabar ir drasko
Mano sūnutis irgi tampė ausytę, bet nieko, viskas gerai.
Gali laikyti su kepuryte arba juostelę nusipirkti.
Bet pagal mane tai ji surado kažką jei nepažystamo ir žino, kad tenai yra ir jei kaip žaisliukas.
Nes maniškis tapė tapė, o dabar jau nebeydomu
Bet pagal mane tai ji surado kažką jei nepažystamo ir žino, kad tenai yra ir jei kaip žaisliukas.
QUOTE(Kleckutė @ 2008 05 07, 18:26)
Mano sūnutis irgi tampė ausytę, bet nieko, viskas gerai.
QUOTE(panterele35 @ 2008 05 07, 16:52)
Sveiko mamytes, mano dukrytei 2 menesiukai su virsum, ir pries kokia savaitele pastebejau, kad ji pradejo tampyti, sukioti, glamzyti desine ausyte, pergyvenu, kad neatleptu viena ausyte nuo tu tampymu. ka daryt?
Neverta dėl to jaudintis. Nei tampymas neatlėpins ausyčių, nei kepurėlės nešiojimas jų "nepriklijuos". Su kokiom gimė, su tokiom ir bus.
QUOTE(panterele35 @ 2008 05 07, 16:52)
Aciu mamytes, nuraminot
Sveikos,mamytes mano mazyte guledama ant lavinimo kilimelio plesia zaisliukus ir garsiai piksta ant sukabintu zaisliuku,spiegia net isteriskai sugriebusi zaisla.Ir taip ji elgiasi kai viena kambaryje.Kai ieini i kambari nutyla ir zaidzia ramiai.Ar jusu vaikuciai taip elgesi?Gal ja neurologui reiktu parodyti?