Įkraunama...
Įkraunama...

Keistas, neįprastas kūdikio elgesys

Mūsų sūnelis irgi dėl tų pačių priežasčių purtosi- kai ką nors neskanaus paragauja, kai sisiuką ar kakutį padaro... Ir dar toks įdomus drebuliukas būna vos pabudus. Tikriausiai toks kūdikiškas ražymasis smile.gif
Atsakyti
mano sūnaitėlis ir po sisiuko nusipurto. Man tai uošvienė pasakė, pasirodo, iš tikrųjų blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
mano sunukas ir nusipurto pasiusiojas, palikau be pamperso o jis tik nutilo atliko savo reikaliuka ir pasipurte, dar taip grazei lupytes sudejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mano suniukas pasysiojas nusipurtydavo ir tai manau normalu ilgainiui isnyks.
Atsakyti
Manasis pastebiu kartais irgi nusipurto, bet pastebejau dazniausiai darydamas sysiuka biggrin.gif
Atsakyti
Mano dukrytė taip pat pasiusiojus nusipurto. Beje, tėčiui kai nugarėlę pakasau irgi nusipurto, tai visada paklausiu ar jau pasiusiojo iš malonumo lotuliukas.gif
Atsakyti
mano mergytė pasiusiojus taip pat nusipurto,ir jai dar tada pabala nosytės šnerves.Aš būčiau nepastetebėjus,bet močiūtė pasakė.Sako taip visiems vaikams būna biggrin.gif
Atsakyti
Gaila, kad vaikiukai nesipurto pries sisiuką, būtų lengviau prtinti prie poduko g.gif
Atsakyti
maniskis visada nusipurto po pirmo sauksciuko maistelio mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano ir mergyte nusipurto,kai siisuka daro be pampersiuko smile.gif
Atsakyti
musu mazius irgi purtosi, bet anyta sake kad nieko baisaus:) tipo sisiuka daro smile.gif
Atsakyti
kai guli, laikomas ant ranku, rekia leliukas stipriai alošia galvyte, guledamas ant pilvo galima sakyti, kad galvyte laiko pats. ar tai normalu?
Atsakyti