Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės ir kitos parduotuvės velėjėlems

na stai jau baigineju vilna gauta is vool. Sluoksna veliasi labai gerai, spalvu gal ir ne ypatingai didelis pasirinkimas bet nam ju balta ir atrodo kaip balta (juk ten yra keletas baltos atspalviu, o as gavau kaip ir norejau naturalia balta).Del dazymo tai kiek as esu velusi man dauguma vilnu skalaujant ir siek tiek dazu paleidzia, bet dar nei karto nenudaze gaminio. Del karsinio tai kazkaip susilaikysiu antra karta pirkti, bet turbut ne del to kad jis prastas - tiesiog esu pirkusi ir geresniu.
Manau kita karta bandysiu uzsakyma daryti is "Vernito ", sugundete kainomis ir begaline spalvu gama (pabandysim abu tiekejus ) smile.gif
Na o pabaigai tai tikrai noreciau pagirti Vool sluoksna! 4u.gif
Atsakyti
Ar niekas nebandete pirkti latvijoje vilnos sluoksnos g.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2009 11 21, 14:20)
Ar niekas nebandete pirkti latvijoje vilnos sluoksnos  g.gif

O gal nuorodą tinklapio turi? Nes aš tik radau kur latviukai karšiniu prekiauja.
Atsakyti
neturiu,bandziau ieskoti bet nieko neradau.o dar mano vyras nuolat i Rygą važineja,kaip[ butu gerai sužinoti. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blansyte: 22 lapkričio 2009 - 13:28
QUOTE(blansyte @ 2009 11 22, 14:28)
neturiu,bandziau ieskoti bet nieko neradau.o dar mano vyras nuolat i Rygą važineja,kaip[ butu gerai sužinoti. doh.gif

labutis, merginukes... nugis ,blansyt, rimtai gerai but- TB urmu uzvestu... nu kaip man liudna be ABC baltos vilnos... verysad.gif tapukam velt man -ji pati paciausia...
Atsakyti
o gal kas isivaizduoja, kur būtų galima rasti dirbtino pluošto vėlimui? g.gif bet kur nuo parduotuvės iki turgaus
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2009 11 22, 14:28)

Tai va, kad Rygoj radau tik karšiniu prekiaujančius verysad.gif
Atsakyti
Ei panos negi nekalbat rusiškai, paimkit ir paklauskit tu Latviu biggrin.gif Jie ir prekiauja ta sluoksna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 11 22, 13:22)
o gal kas isivaizduoja, kur būtų galima rasti dirbtino pluošto vėlimui?  g.gif bet kur nuo parduotuvės iki turgaus

chia apie ka kalbi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2009 11 22, 22:45)
Ei panos negi nekalbat rusiškai, paimkit ir paklauskit tu Latviu biggrin.gif  Jie ir prekiauja ta sluoksna mirksiukas.gif

Aha, dar kad kas pasakytų kaip rusiškai sluoksna rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
kaip sluoksna rusiskai tai nesunku suzinoti mirksiukas.gif .Шерсть вершины

mergos,davai visas pajegas ir ieskom. biggrin.gif
Atsakyti
Bandziau is wool.lt ir lietuviska ir zelandietiska karsini. Zelandietiskas super, nuveliau savo mazei tapukus, susivele labai greitai ir esu patenkinta rezultatu, tiesa siek tiek melynas vanduo buvo nuo spalvos, bet maisiau su geltona, tai geltona nenusidaze, taip ir liko geltona. O is lietuviskos veliau kol kas "desrytes"karolius, veliau truputi ilgiau nei zelandietiska, bet susivele gerai. Visiskai nedaze man nieko.
Nors su zelandietiska man patiko dirbt labiau, karoliai is jos ipatingai greit susivelia slapiuoju budu smile.gif
Manau uzsakinesiu dar. Sluoksnos nebandziau dar. Minusas aisku kad sluoksos spalvu palete nera labai didele.
Atsakyti