mergaites,nors ir turi siukslyciu litwool lietuviskas karsinys,bet veliasi gerai ir suvelus tos siukslytes kazkur pranykasta
tai riesinukes is tos vilnos
o cia litwool sluksnos salikai
nemegstu daug plepeti,geriau darbus parodau,kad pacios matytumet kas ir kaip
QUOTE(Padangė @ 2009 10 14, 09:18)
na nieko as nereklamuoju, o ir vilna ne tik is ju perku, (pvz is veltinio namu taip pat tepliojo ir audini nudaze ) ir niekam akiu nedraskiau kad koki s... pardave
riesiniu neveliu is 30 mik lietuviskos vilnos, nors kam ko reik, vieniem grozio kitiem sanariu gydimo tai tiek
mane papiktino kai pareiskei kad lietuviska vilna nesivelia nebent badysi
tai cia va is tos kur nesivelia nebent as genijus
na tada labai aciu uz toki ivertinima
pirties kepure lietuviska vilna
Litwulo sluoksna
na nezinau kaip preke bet gaminiai nera jau tokie prasti
riesiniu neveliu is 30 mik lietuviskos vilnos, nors kam ko reik, vieniem grozio kitiem sanariu gydimo tai tiek
mane papiktino kai pareiskei kad lietuviska vilna nesivelia nebent badysi
tai cia va is tos kur nesivelia nebent as genijus
na tada labai aciu uz toki ivertinima
pirties kepure lietuviska vilna
Litwulo sluoksna
na nezinau kaip preke bet gaminiai nera jau tokie prasti
pavydziu nerealaus pasitikejimo savimi ir savo darbais Bravo
ir skaityk ka rasau, nes is mano pasakymu darai teorijas savo, o ne mano.
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2009 10 14, 11:03)
pavydziu nerealaus pasitikejimo savimi ir savo darbais Bravo
Mergaitės, kur perkat lateksą tapkučių padukams Kaune? Ir koks kiekis, kaina?
Dėkui parašiusioms
Dėkui parašiusioms
na is kiekvienos pirktos pardes vilna man visada patenka skirtinga
uch,baigėsi mano vilnos pirkimo epopeja
dėkui, MELYNA PAUKŠTE, už nurodyta "Vernitą" ir paaiškinimus
gavau iš jų siuntinį-iš karto puoliau apžiūrinėt ir čiupinėti -minkštas,švarus karšinys,o ir spalvų daug Su tom spalvom tai buvo neramu-nes užsakynėjau tai telefonu-ir jokios man spalvų paletės nepasiulė-na žodžiu pirkau vilna kaip "katę maiše"-tai nusipirkau visas Vernito siulomas spalvas-dabar sakau pati susideliosiu paletę ,nes yra spalvų kodai ir pavyzdžiai,tai kitą kartą bus lengviau pirkti
o kas liečia vool-tai lyg ir buvau pasiryžus pirkti iš jų (paskata buvo,kad tai vietinė,lietuviška vilna),bet visgi paskaičius komentarus -pabūgau tos vilnos kokybės,aš jokiu būdu nesakau,kad ji nekokybiška,nes akyse nemačiau ,rankose neturėjau ,bet visgi ieškojau vilnos ,kuri nebūtų per daug šiurkšti ,su priemaišom,ir ,kad spalva neišsiplautu
kiek supratau iš wool komentarų-jie bando daugiau orentuotis į "natur produkta"-labai sveikintina kriptis,juk vilna naudojama ne tik dekorativiam velimui-kur vis delto svarbi vilnos apdirbimo technologija,bet ir pvz. įvairios patalinės kimšimui-kur butent svarbiausia ekologiškumas
gavau iš jų siuntinį-iš karto puoliau apžiūrinėt ir čiupinėti -minkštas,švarus karšinys,o ir spalvų daug Su tom spalvom tai buvo neramu-nes užsakynėjau tai telefonu-ir jokios man spalvų paletės nepasiulė-na žodžiu pirkau vilna kaip "katę maiše"-tai nusipirkau visas Vernito siulomas spalvas-dabar sakau pati susideliosiu paletę ,nes yra spalvų kodai ir pavyzdžiai,tai kitą kartą bus lengviau pirkti
o kas liečia vool-tai lyg ir buvau pasiryžus pirkti iš jų (paskata buvo,kad tai vietinė,lietuviška vilna),bet visgi paskaičius komentarus -pabūgau tos vilnos kokybės,aš jokiu būdu nesakau,kad ji nekokybiška,nes akyse nemačiau ,rankose neturėjau ,bet visgi ieškojau vilnos ,kuri nebūtų per daug šiurkšti ,su priemaišom,ir ,kad spalva neišsiplautu
kiek supratau iš wool komentarų-jie bando daugiau orentuotis į "natur produkta"-labai sveikintina kriptis,juk vilna naudojama ne tik dekorativiam velimui-kur vis delto svarbi vilnos apdirbimo technologija,bet ir pvz. įvairios patalinės kimšimui-kur butent svarbiausia ekologiškumas
QUOTE(aliete @ 2009 10 16, 09:55)
uch,baigėsi mano vilnos pirkimo epopeja
mestelkit nuoroda
QUOTE(aliete @ 2009 10 16, 13:21)
Tai ,praitam puslapyje MELYNA PAUKŠTĖ buvo nurodžiusi Vernito parduotuves tel.,galiu tik ji pakartoti 8 343 68155 ,nes viską tariausi telefonu.
Turi jie ir puslapį- vernitas.lt -bet ,kad ten jokios info apie karšinį nėra
Turi jie ir puslapį- vernitas.lt -bet ,kad ten jokios info apie karšinį nėra
o kaip kainos nesikandzioje?
QUOTE(bambyze @ 2009 10 15, 14:35)
Mergaitės, kur perkat lateksą tapkučių padukams Kaune? Ir koks kiekis, kaina?
Dėkui parašiusioms
Dėkui parašiusioms
QUOTE(Maia @ 2009 10 16, 14:26)
o kaip kainos nesikandzioje?
man pasirodė normalios-100g.spalvoto karšinio-4 Lt. 10 cnt.
o, 1 kg. balto karšinio- 28 Lt. 71 cnt.
Gal mergaitems kurios gyvena airijoje,o gal ir ne tik pravers sis puslapiukas
http://www.theyarnro...ex.php?cPath=26
http://www.theyarnro...ex.php?cPath=26