Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės ir kitos parduotuvės velėjėlems

as nebandziau baltos sluoksnos,bet kitas bandziau ,ir man tikrai patiko ir gerai suvele.nezinau kaip butu su rankinemis,tapukais,kuriems reikia itin stipraus velimo,bet salikams puikiai tinka .
o lietuviskas karsinys man nelabai patiko,dazo,daug siukslyciu. schmoll.gif zelandietisko nebanziau
Anksciau buvau uzsisakiusi tokios ne baltos,o naturalios spalvos vilnos,spalvyte siaip sau,bet derinant naturalius atspalviu visai tiko
Atsakyti
na truputi įbauginot mane su wool lietuvišku karšiniu unsure.gif
bet,kad niekur kitur e.prekyboj nerandu tokiom kainom kaip pas juos karšinio g.gif
į Marijampolės Vernita skambinausi-na pats fabrikas tai ne linkęs tiesiogiai prekiauti,nebent laaabai,laaabai dideli kiekį imtum,nes šeip jų specializacija gatavi verpalai-pasiūlė kreiptis į parduotuvę-o ten pasiūlė atvažiuoti pas juos laugh.gif ,na,žodžiu,neprekiauja jie siuntimo būdu irnesakyk.gif

per šias keleta dienų supratau-didesni kieki normalios vilnos palankiom kainom e.prekyboj įsigyti nelabai kas siūlo sad.gif
na gal dar ieškau blogai-vilna internetu pirmą kartą bandau pirkti laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2009 10 12, 15:11)
na truputi įbauginot mane su wool  lietuvišku karšiniu unsure.gif
bet,kad niekur kitur e.prekyboj nerandu tokiom kainom kaip pas juos karšinio g.gif
į Marijampolės Vernita skambinausi-na pats fabrikas tai ne linkęs tiesiogiai prekiauti,nebent laaabai,laaabai dideli kiekį imtum,nes šeip jų specializacija gatavi verpalai-pasiūlė kreiptis į parduotuvę-o ten pasiūlė atvažiuoti pas juos laugh.gif ,na,žodžiu,neprekiauja jie siuntimo būdu irnesakyk.gif

per šias keleta dienų supratau-didesni kieki normalios vilnos palankiom kainom e.prekyboj įsigyti nelabai kas siūlo sad.gif
na gal dar ieškau blogai-vilna internetu pirmą kartą bandau pirkti laugh.gif

tai ir reikia skambinti i ju parduotuve , o ne i fabrika. Ten labai didelis spalvi pasirinkimas ir ji tikrai kokybiska.
8 343 68155
Atsakyti
as ir buvau pirkusi is wool, bet man nei LT nei Zelandietiska nelabai...
nelabai veliasi, daug siuklyciu ir spalvos nelabai atitinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maia: 12 spalio 2009 - 16:23
QUOTE(Litwool @ 2009 10 13, 09:13)
Lietuviska vilna nebus balta- ji bus nuo gelsvos iki pilkos.Taigi, anokia cia problema, del Jusu uzsakymo,gi galim i zelandiska balta pakeisti, ji bus balta baltutele!(isivaizduoju kiek chemijos ji mate:)))

tada turėtumete kažkoki ispėjima užsirašyti kad ji nėra visiškai balta.. kad pirkėjai paskui nenusiviltu..vietoj baltos gave pilkšva...šiuo atveju geriau jau balta su chemija negu kad pilkšva be chemijos..... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Litwool @ 2009 10 13, 10:13)
Lietuviska vilna nebus balta- ji bus nuo gelsvos iki pilkos.Taigi, anokia cia problema, del Jusu uzsakymo,gi galim i zelandiska balta pakeisti, ji bus balta baltutele!(isivaizduoju kiek chemijos ji mate:)))

o tai jus dazote be chemijos?
Atsakyti
O tai veliasi ta lietuviška vilna, ar ne? Taip ir nesupratau.
Aš pirkau iš Litwool sluoksną, nieko blogo negaliu pasakyti. Jokie dažai nebėgo, susivėlė gerai. Gal norėtųsi žinoti tikslų storį, nes tie micronai nuo - iki klaidina. Bet tik tiek.
Atsakyti
QUOTE(Litwool @ 2009 10 13, 18:00)
Taip, todel ir sakau,kad is klaidu mokomes. Sunki cia mums verslo pradzia tokia.
Kaip minejau keiciam be problemu i zelandiska tokiu atveju.Visi priprate prie jos,ir dirbkite su ja. Lietuviska irgi tikuosi atras savo pirkeja dar. Cia mes tik tokia alternatyva bandome siulyti. Negaliu isivaizduoti pvz. kaip galetu buti "riesine" , kaimiska pirties kepure,vailokai, kiti "gydomu" savybiu turintys gaminiai,tapkutes is zelandiskos vilnos!!! Kiek teko kalbeti su velejomis, sako su lietuviska lengviau dirbti, nes siek tiek riebalo yra, ir plaukeliai nuo gamininio nebyra. O siaip sako geriausiai velti apskritai neplauta vilna, po to gamini isplauti. Planuojame pasiulyti ir tokios egzotikos rolleyes.gif
Papildyta:
Dazymas atskira kalba. Dazyme naudojme maistini acta, valgomaja druska ir dazus. Cia ir yra visa chemija. Be to greit pristatysime Eko linija, kur bus dazoma ir be sios chemijos, naurialias dazais (burokeliais, svogunais  ir pan.)
Bet turejau omenyje, kad zelandiska  vilna gauna Labai daug chemijos jau iki dazymo.  smile.gif

Man rodos, kad jus visai su velejomis nekalbejote doh.gif
Dazo ir sluoksna ir karsinys ir dar nudazo kitas spalvas. O as neissivaizduoju riesines is lietuviskos 30mic vilnos.
Apskritai tai jusu dazymas yra naminis. As taip vilna dazydavau kai tik pradejau dometis sia technologija. Apsiveldavo kaip jusu, bet nors dazai nebegdavo.

QUOTE(vilytte @ 2009 10 13, 18:06)
Aš pirkau iš Litwool sluoksną, nieko blogo negaliu pasakyti. Jokie dažai nebėgo, susivėlė gerai. Gal norėtųsi žinoti tikslų storį, nes tie micronai nuo - iki klaidina. Bet tik tiek.

nesivelia lietuviska. Tokiu mikronu vilna geriau tinka sausam velimui. ir tikrai yra lietuviskos vilnos plonytes ir baltos
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2009 10 13, 18:34)
Man rodos, kad jus visai su velejomis nekalbejote doh.gif
Dazo ir sluoksna ir karsinys ir dar nudazo kitas spalvas. O as neissivaizduoju riesines is lietuviskos 30mic vilnos.
Apskritai tai jusu dazymas yra naminis. As taip vilna dazydavau kai tik pradejau dometis sia technologija. Apsiveldavo kaip jusu, bet nors dazai nebegdavo.
nesivelia lietuviska. Tokiu mikronu vilna geriau tinka sausam velimui.  ir tikrai yra lietuviskos vilnos plonytes ir baltos

na nezinau gal su tavim jie ir nesnekejo su manim tai snekasi lotuliukas.gif ir papriekaistauju, tai dar niekad vilnos neatsisaske pakeist ir nuolaida gera pasiulo thumbup.gif

nesu patyrusi ar kaip kitos is velimo negyvenu bet esu baigusi tam tikrus mokslus
ir galiu pasakyt kad vilna veliasi visa ar butu merino pati ploniausia ar butu lietuviska kaip tamsta paminejei (nors jos yra visokios cia nuo aviu veisles priklauso) jei joja nera sintetikos vilna susivels visada mirksiukas.gif
o litwule tai tos sintetikos su zyburiu tikrai nerasi lotuliukas.gif
nereik cai ju jau taip su s.... maisyt
nu nepasiseke siektiek , nu teplioja ir ka... is klaidu juk mokosi... jei jie is to ruosiasi gyvent isvadas padarys ax.gif
bent jau mano tokia nuomone
o vilna tai mistika vienose rankose gerai ir greit susivelia o kitose niekaip nesigauna ir tada vilna buna kalta doh.gif o ne veleja doh.gif
pasigilinkit placiau is kokiu plauku susideda vilna ir kokie narialai sudaro plauka
tada bus lengviau ir velt mirksiukas.gif kai zinosit kaip plaukai tarp tarpusavy kabinasi mirksiukas.gif juo lab kad nuo paciu aviu veisliu viskas priklauso

Papildyta:
QUOTE(vilytte @ 2009 10 13, 17:06)

jei vilna nesiveltu tai jos ir nepardavinetu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padangė: 13 spalio 2009 - 21:03
QUOTE(Padangė @ 2009 10 13, 21:48)
na nezinau gal su tavim jie ir nesnekejo su manim tai snekasi  lotuliukas.gif ir papriekaistauju, tai dar niekad vilnos neatsisaske pakeist ir nuolaida gera pasiulo  thumbup.gif

nesu patyrusi ar kaip kitos is velimo negyvenu bet esu baigusi tam tikrus mokslus
ir galiu pasakyt kad vilna veliasi visa ar butu merino pati ploniausia ar butu lietuviska kaip tamsta paminejei (nors jos yra visokios cia nuo aviu veisles priklauso) jei joja nera sintetikos vilna susivels visada  mirksiukas.gif
o litwule tai tos sintetikos su zyburiu tikrai nerasi  lotuliukas.gif
nereik cai ju jau taip su s.... maisyt
nu nepasiseke siektiek , nu teplioja ir ka...  is klaidu juk mokosi... jei jie is to ruosiasi gyvent isvadas padarys ax.gif 
bent jau mano tokia nuomone
o vilna tai mistika vienose rankose gerai ir greit susivelia o kitose niekaip nesigauna ir tada vilna buna kalta  doh.gif  o ne veleja  doh.gif
pasigilinkit placiau is kokiu plauku susideda vilna ir kokie narialai sudaro plauka
tada bus lengviau ir velt  mirksiukas.gif kai zinosit kaip plaukai tarp tarpusavy kabinasi  mirksiukas.gif juo lab kad nuo paciu aviu veisliu viskas priklauso
Papildyta:

jei vilna nesiveltu tai jos ir nepardavinetu mirksiukas.gif

Nu jau tu man , mieloji, neaiskink apie velima ir vilna doh.gif
Kodel negalima issakyti kritikos? Draudziama? jei viesai reklamuojiesi, tai viesai ir klausykis kritikos.
O jei jau zinote tiek daug apie plaukelius tai ar bent zinote kuri vilna kam tinka, kaip nesiojasi ir t.t. Labai tuo abejoju... Tai gal jus ir karolius, salikelius veliate is tos 30mic vilnos?

Faktas, kad prasta preke.
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2009 10 13, 21:19)
Nu jau tu man , mieloji, neaiskink apie velima ir vilna doh.gif   
Kodel negalima issakyti kritikos? Draudziama? jei viesai reklamuojiesi, tai viesai ir klausykis kritikos.
O jei jau zinote tiek daug apie plaukelius tai ar bent zinote kuri vilna kam tinka, kaip nesiojasi ir t.t.  Labai tuo abejoju... Tai gal jus ir karolius, salikelius veliate is tos 30mic vilnos?  

Faktas, kad prasta preke.

lotuliukas.gif na nieko as nereklamuoju, o ir vilna ne tik is ju perku, (pvz is veltinio namu taip pat tepliojo ir audini nudaze doh.gif ) ir niekam akiu nedraskiau kad koki s... pardave
riesiniu neveliu is 30 mik lietuviskos vilnos, nors kam ko reik, vieniem grozio kitiem sanariu gydimo tai tiek mirksiukas.gif
mane papiktino kai pareiskei kad lietuviska vilna nesivelia nebent badysi doh.gif
tai cia va is tos kur nesivelia nebent as genijus lotuliukas.gif
na tada labai aciu uz toki ivertinima lotuliukas.gif

pirties kepure lietuviska vilna

user posted image

Litwulo sluoksna

user posted image

na nezinau kaip preke bet gaminiai nera jau tokie prasti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padangė: 14 spalio 2009 - 08:20
Kai kuriu aviu veisliu vilnos net ir pati geriausia slapiai veleja nesuveltu.
Yra Lietuvoje auginamu aviu veisliu, kuriu vilna veliasi nerealiai gerai, yra kuriu vidutiniskai, o yra ir tokiu, kuriu slapiai nesivelia.
Atsakyti