Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės ir kitos parduotuvės velėjėlems

QUOTE(Padangė @ 2009 10 10, 20:00)
sveikute
na galiu atsakyti esu ju klijente  blush2.gif 
tikraja lietuviska vilna tik jie vieni gamina , dazo, parduoda
( na kiek man zinoma  g.gif ) kadangi ta vilna yra gyva nekarbonizuota, tai joja yra siukslyciu, kaip kokioj spalvoj vienoj daugiau kitoj visai nera  smile.gif
veliasi puikiai  thumbup.gif  esu patenkinta kokybes ir kainos santikiu ,
Jei nepatiks lietuviska galima pirkti zelandiska  lotuliukas.gif

O as papriestarausiu, nes turiu is ju visokios ir nemazai ir esu labai nusivylusi. labiau nei is Abc vilna. Visu pirma-labai dazo, nes neisplauti dazai ir nudazo kita vilna ir tikrai sunkiai ir ilgai velesi.
daugiau tikrai nepirksiu.
Atsakyti
parsisiunciau dabar is ju...pameginsiu kuria diena velti- galesiu parasyt atsiliepimus...
Atsakyti
as irgi pas juos pirkausi, bet dar nespejau pabandyti. Kai isbandysiu butinai pasireiksiu. Na is pirmo zvilgsnio labai gerai atrodo viskas:)
Atsakyti
oi,lauksiu pabandymų ir atsiliepimų apie wool. lietuviska vilna smile.gif

kaip suprantu zelandiška jie tik perparduoda? ar ir patys dažo?

klausinėju, nes aktualu-ruošiuosi vienam projekteliui didesni kiekį pirkti,tai bijau suklysti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2009 10 11, 14:45)
oi,lauksiu pabandymų ir atsiliepimų apie wool. lietuviska vilna smile.gif

kaip suprantu zelandiška jie tik perparduoda? ar ir patys dažo?

klausinėju, nes aktualu-ruošiuosi vienam projekteliui didesni kiekį pirkti,tai bijau suklysti smile.gif

As ir pirkau projektui ir jie man atsiusnte pabandymui po maza kieki visokios vilnos, tai viskas buvo gerai ir uzsisakiau dideli kieki ir suo juo tiek vargo buvo, kad teko pirkti kitur, o sita vilna guli ir nezinau kur ja padeti. Nebent sauasam velimui, bet 5kg as nesubadysiu doh.gif
Atsakyti
MELYNA PAUKŠTE,-tai tu karšinį pirkai? nes man kaip tik sausam velimui ir reikia ,na beveik sausam,bet kašinys kaip tik tinka
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2009 10 11, 18:51)
MELYNA PAUKŠTE,-tai tu karšinį pirkai? nes man kaip tik sausam velimui ir reikia ,na beveik sausam,bet kašinys kaip tik tinka

Ten zinok visko yra. Ir karsinio ir sluoksnos, bet ta sluosna blogai ispalauta ir like dazu neispalutu, tai ji tokia, netokia kokia turi buti ir tinka badymui, nes del netinkamo dazymo ji jau kazkiek apsivelusi ir nelabai gerai issipesa. nezinau, gal jie skubejo, gal tai buvo pirmasis bandymas dazyti.
Papildyta:
O gerai besiveliancio ir graziu spalvu karsinio yra Marijampoleje. Vernite. jiems galima pasiskambinti ir manu, kad gal ir siusti sutiktu. ir kaina gera.

Atsakyti
MELYNA PAUKŠTE,dėkui už nuoroda-pasižvalgysiu smile.gif

tai dabar turi iš wool pusiau sluoksnos pusiau karšinio varianta hihihi.gif
man tai šiuo atveju,svarbiausia,kad burbuliukas padorus susibadytu-susiveltu ir kad spalveliu būtų-nes tai toks daugelio žmogelių meninis projektelis Tai gal tokia tavo vilna ir tiktu smile.gif
Atsakyti
aš taip pat pirkausi iš litwool
užsipirkau didesni kieki lietuviskos baltos, tai labai nusivyliau, verysad.gif nes gavau ne balta o atrodo nuo ilgo gulejimo papilkavusia, purvina,tai vat dabar guli nes nežinau ka iš jos nuveikt nebent mašyt su kitom spalvom..
Atsakyti
ir as nelabai apsidziaugiau..balta...nu nesusivele, nors velejau is visu jegu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lempute898 @ 2009 10 12, 08:35)
aš taip pat pirkausi iš litwool
užsipirkau didesni kieki lietuviskos baltos, tai labai nusivyliau,  verysad.gif  nes gavau ne balta o atrodo nuo ilgo gulejimo papilkavusia, purvina,tai vat dabar guli nes nežinau ka iš jos nuveikt nebent mašyt su kitom spalvom..

QUOTE(juperi @ 2009 10 12, 12:42)
ir as nelabai apsidziaugiau..balta...nu nesusivele, nors velejau is visu jegu...  verysad.gif

Ju lietuviska vilna yra labai stora ir jei neklystu, tai net 25mic.
Atsakyti
gal ir storoka bet mane ne tas nuliudino o tai kad prašiau baltos vilnos o gavau pilkšva...tokia papilkavusi balta..labai negražiai ji atrodo... verysad.gif
Atsakyti