Koks miestas, ir kokia kainytė?
as is Pnvzio r. Galiu siusti kaina kaina kokia simboliska sakykim, puse parduotuvines/karsyklos. Prasom atkreipti demesi, kad tai nebus sluoksna. tai karsta vilna. Sau as ja dar papildomai balinau (vilnos balikliu, nes norejau tureti baltos) ir daziau, dziovinau, purenau... siaip veliasi puikiai tiek rankomis, tiek adatelemis.
Sveikos merginos,
ruosiuoi velti batukus ir pasiskaiciusi nutariau, kad geriausia bus jei paduka istepsiu lateksu (na as bent jau taip nusprendziau pasiskaiciusi jusu patarimus ). Tai va latekso reikia skubiai, vilnosfabrikas.lt kazkodel nesiuncia siuo metu nieko, taigi ir latekso is ju negausiu. Skambinau i Menu muza parduotuveesancioje Vilniuje, ten sake yra latekso 1litras uz 40 lt. Mergaites ar kas esat pirkusios is ju? Ar tas lateksas tinkamas tokiems dalykams kaip padukai ? Labai noreciau skubaus ats, nes rytoj zut but reik pirkt arba ne. Jei netinka, gal zinot kur dar galima gauti vln? Jau labai busiu dekinga jei parasysit bent ka nors
ruosiuoi velti batukus ir pasiskaiciusi nutariau, kad geriausia bus jei paduka istepsiu lateksu (na as bent jau taip nusprendziau pasiskaiciusi jusu patarimus ). Tai va latekso reikia skubiai, vilnosfabrikas.lt kazkodel nesiuncia siuo metu nieko, taigi ir latekso is ju negausiu. Skambinau i Menu muza parduotuveesancioje Vilniuje, ten sake yra latekso 1litras uz 40 lt. Mergaites ar kas esat pirkusios is ju? Ar tas lateksas tinkamas tokiems dalykams kaip padukai ? Labai noreciau skubaus ats, nes rytoj zut but reik pirkt arba ne. Jei netinka, gal zinot kur dar galima gauti vln? Jau labai busiu dekinga jei parasysit bent ka nors
QUOTE(vvilma7@gmail.com @ 2009 10 01, 17:27)
Sveikos merginos,
Veltinio namuos. O ar lateksas tinkamas padukams, toj mūzoj reikėjo ir paklaust. Į
Na stai su naujausiom ziniom . Meno muza tvirtina, kad lateksas (ju turimas) tinka ir ant veltinio deti, nes jau buvo pas juos pirkeju butent tam reikalui. Turi siuo metu tik po 1 litra, o kaina is tiesu 4o lt. Dar parasysiu kai pati si reikaliuka isbandysiu, nes nera kitos iseities veltinio namai neturi Na bent jau siuo metu. Na tiek ir tenorejau
radau West Yorkshire esancia internetine parduotuve.pristato ir i Europos salis. kainos palyginus labai normalios
http://www.worldofwo...ories.php?cat=7
http://www.worldofwo...ories.php?cat=7
Ir vel as. Dabar jau su galutine savo isvada. Lateksas "Meno muroje" mano akiai yra tinkamas naudojimui tapuku padams. Uzsitepa gerai, dalis isigeria ir mirtinai laiko. Del slidumo irgi isbandyta - man saugu. Na isdziusta jis i bespalve terpe. Turiu prisipazinti kito nesu bandziusi, todel neturiu su kuo lyginti. Kainos atzvilgiu skirtumas neitiketinas.Taigi as pirkau 1l uz 4olt. O atrodo jis taip :
http://picasaweb.goo...629499480002370
Jei skleidziu kazkokia erezija pataisykite merginos
http://picasaweb.goo...629499480002370
Jei skleidziu kazkokia erezija pataisykite merginos
Bandziau sita tepti, pradzioje gerai buvo, gal po poros savaiciu nesiojimo liko juodas ir pradejo lupinetis...
QUOTE(aliete @ 2009 10 10, 09:54)
sveikutes,
čia pasižvalgiau po wool.lt- jie siulo lietuviška vilnos karšinį-gal kas nors bandėt iš jų pirkti-kaip ta lietuviška vilna?,ar gerai veliasi?
esu bandžiusi kažkokia lietuviška vilna-tai rezultatu nebuvau labai patenkinta,tai dabar ir galvoju,kaip čia su ta lietuviška vilna?
čia pasižvalgiau po wool.lt- jie siulo lietuviška vilnos karšinį-gal kas nors bandėt iš jų pirkti-kaip ta lietuviška vilna?,ar gerai veliasi?
esu bandžiusi kažkokia lietuviška vilna-tai rezultatu nebuvau labai patenkinta,tai dabar ir galvoju,kaip čia su ta lietuviška vilna?
sveikute
na galiu atsakyti esu ju klijente
tikraja lietuviska vilna tik jie vieni gamina , dazo, parduoda
( na kiek man zinoma ) kadangi ta vilna yra gyva nekarbonizuota, tai joja yra siukslyciu, kaip kokioj spalvoj vienoj daugiau kitoj visai nera
veliasi puikiai esu patenkinta kokybes ir kainos santikiu ,
Jei nepatiks lietuviska galima pirkti zelandiska