Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės ir kitos parduotuvės velėjėlems

[quote=žollia,2013 02 06, 12:37]
Va ir aš ant to pačio grėblio vėl užlipau doh.gif
Spalvos visiškai neatitinka internetinių pavyzdžių verysad.gif Net akivaizdų broką stengiasi iškišti pirkėjui

Och, kokia pažįstama situacija doh.gif
Kai nunešiau atgal ir klausiu: kas čia???
- Naaaaa, tokia spalva gavosi....o kas negerai?
Nei gėdos, nei sąžinės.

Merginos, juodą spalvą perku iš eriuko, dar neteko nusivilt smile.gif
Atsakyti
Na taip, nedideliais kiekiais dazant yra pastovi problema isgaunant tiksliai tokia pat spalva, nes net vienas miligramas dazu duoda jau kitokia spalva ar atspalvi. Sudetinga cia problema, nudazyti dideli kieki neapsimoka, nes cia per 10 metu tiek neispriks, rinka per maza....Aisku geriausiai tada perpardavineti kitur perdirbta vilna, ir nesukti sau galvos. Gaila kai lietuviski sunkiai uzdirbti pinigeliai iskeliauja remti uzsienio gamintoju...
Atsakyti
QUOTE(Litwool @ 2013 02 06, 13:23)
Jums buvo pasiulyta pakeisti arba grazinti netikusia spalva. Tinklapyje yra nurodomas kokybes telefonas, kur dar nebuvo atvejo, kad nerastume abipusiai naudingo sprendimo.
Visoms kurybinio polekio ir fantazijos! Kurybiniu, meniniu, originaliu darbu!

Čia jūsų sąžinės reikalas, ar jūs atsiųsit kitą vilną vietoj šios ypatingos. Deja, tokios ypatingai nudažytos sluoksnos jūsų paletėj nebuvo. Aš jums atgal jos tikrai nebesiųsiu, man pakankamai nuostolio ir taip dėl jūsų kūrybingumo ir fantazijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2013 02 06, 14:56)
Čia jūsų sąžinės reikalas, ar jūs  atsiųsit kitą vilną vietoj šios  ypatingos.  Deja, tokios  ypatingai nudažytos sluoksnos jūsų  paletėj nebuvo.  Aš jums atgal jos tikrai nebesiųsiu, man pakankamai nuostolio ir taip dėl jūsų kūrybingumo ir fantazijos  4u.gif

Taip, musu e-perduotuveje yra toli grazu ne viskas ka mes siulome salone savo, nes poziciju turime galybe, pasikeitus kazkokiam atspalviui sunku viska e shope suadministruoti, sukilnoti. Tai neabejotinas e-prekybos trukumas. Tiesiog vadybininke idejo spalva artimiausia Jusu noretai is parduotuves lentynos. Dar karta sakau, tai ne brokas, sio atspalvio galima isigyti musu salone. (beje sis melandzas buvo gamintas vieno prekybcentrio uzsakymu smile.gif ) Pripazystame, kad blogai kad pries tai nepasitarem del to su Jumis. Parasysime Jums e-mail, kaip isspresime sia problema, mes branginam kiekviena klienta! Dziaugiames, kad turime istikimu klientu rata, kurie leidzia mums tobuleti, pataria,pasidalina patirtimi, net konsultuoja. MEs fiziskai nepajegus isbandyti "kaip gerai" visos rusis vilnos veliasi, be savu klientu patarimu ir rekomendaciju, sunku buti tobuleti. Grazios dienos
Atsakyti
Kadangi nepasitenkinimą išsakiau viešai, tai ir pasidžiaugti ateinu viešai. smile.gif

Šiandien iš wool' o gavau siuntinuką su vilna vietoj tos, kuri man netiko. smile.gif Ir dar pridėjo dovanų wub.gif Ačiū jums labai 4u.gif Tikrai smagu, kai klaidos yra ištaisomos 4u.gif Linkiu sėkmės wool' o komandai ir įmonės savininkui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, bitutes 4u.gif
Perskaiciau tema nuo A iki Z, ir visvien man kyla klausimu blush2.gif
Esme ta, kad internetinem parduotuvem niekada nepasitikejau. Neklauskit kodel, greiciausiai noriu matyt ir turet galimybe viska paciupinti. Ne esme. Si karta supratau kad uz vilna gerokai permoku, beto gaunu klaidinga informacija savo vietineje vilnos oazeje. Kad nekiltu klausimu, uz 1 kg spalvotos vilneles moku beveik 200. Esme dar ne tame. Gan greitu laiku reikes karsinio, 5 pagrindiniu spalvu. Kiekio dar nezinau, gal 5- 10 kg. Reikia kad is jo gerai veltusi kamuoliukai. Bukit geros, patarkit, pamokinkit, nes kur perkuosi, kazkokia tragedija- parduotuves vadove, pardaveja, nei viena nezino ir negali suteikti informacijos kuom prekiauja. Apie mikronus zinau tik is interneto, paklausinejus ju pradedu suprasti, kad zinau daugiau uz jas.
Kokia vilnele pirkti, kur pigiau gautusi toks kiekis? Siam momentui mastau apie Maza Eriuka arba LitWool, bet gal patarsit ka geriau. Aciu visoms atsiliepusiom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiogra @ 2013 06 11, 15:38)
Sveikos, bitutes  4u.gif
Perskaiciau tema nuo A iki Z, ir visvien man kyla klausimu  blush2.gif 
Esme ta, kad internetinem parduotuvem niekada nepasitikejau. Neklauskit kodel, greiciausiai noriu matyt ir turet galimybe viska paciupinti. Ne esme. Si karta supratau kad uz vilna gerokai permoku, beto gaunu klaidinga informacija savo vietineje vilnos oazeje. Kad nekiltu klausimu, uz 1 kg spalvotos vilneles moku beveik 200. Esme dar ne tame. Gan greitu laiku reikes karsinio, 5 pagrindiniu spalvu. Kiekio dar nezinau, gal 5- 10 kg. Reikia kad is jo gerai veltusi kamuoliukai. Bukit geros, patarkit, pamokinkit, nes kur perkuosi, kazkokia tragedija- parduotuves vadove, pardaveja, nei viena nezino ir negali suteikti informacijos kuom prekiauja. Apie mikronus zinau tik is interneto, paklausinejus ju pradedu suprasti, kad zinau daugiau uz jas.
Kokia vilnele pirkti, kur pigiau gautusi toks kiekis? Siam momentui mastau apie Maza Eriuka arba LitWool, bet gal patarsit ka geriau. Aciu visoms atsiliepusiom  4u.gif

Aš bendrauju i Ornamentais, brangiau, bet man vietoj, visada galiu nueiti pačiupinėti, pažiūrėti, kokybė gera. Savininkė žino ką parduoda ir apie mikronus ir kuo dažyta. Vasarą internete turi akciją 10 proc. be rods pigiau. Be to perkant virš 2 kg, taiko didmenos kainą.
Atsakyti
QUOTE(Aliira @ 2013 06 11, 15:43)
Aš bendrauju i Ornamentais, brangiau, bet man vietoj, visada galiu nueiti pačiupinėti, pažiūrėti, kokybė gera. Savininkė žino ką parduoda ir apie mikronus ir kuo dažyta. Vasarą internete turi akciją 10 proc. be rods pigiau. Be to perkant virš 2 kg, taiko didmenos kainą.

Laba diena,
Pabusiu nekuklus. 5 metus dirbame su vilna jau. Visko buvo. Siai dienai yra tikrai sukaupta nemaza patirtis. Manome, kad turime didziausia vilnu rusiu pasirinkima, galime pritaikyti individualiam poreikiui. Mes esam nusitaike i oprimalu kainos kokybes santyki, galime patarti kokia geriau vilna naudoti. Ne visada reikia uz vilna daug moketi, reikia tik tiksliai zinoti ka norite padaryti. Siaip kreipkites, pakonsultuosim, o kur pirkti Jusu valia!
Atsakyti
QUOTE(Litwool @ 2013 06 11, 16:05)
Laba diena,
Pabusiu nekuklus. 5 metus dirbame su vilna jau. Visko buvo. Siai dienai yra tikrai sukaupta nemaza patirtis. Manome, kad turime didziausia vilnu rusiu pasirinkima, galime pritaikyti individualiam poreikiui. Mes esam nusitaike i oprimalu kainos kokybes santyki, galime patarti kokia geriau vilna naudoti. Ne visada reikia uz vilna daug moketi, reikia tik tiksliai zinoti ka norite padaryti. Siaip kreipkites, pakonsultuosim, o kur pirkti Jusu valia!

Pritariu thumbup.gif aš vilną dabar perku tik Litwool ax.gif ir kaina ten tikrai yra gera, ir spalvų pasirinkimas didelis! kitą kartą ir per didelis, nes atėjus norisi visų lotuliukas.gif Kokybe taip pat džiaugiuosi ir net neieškau kitų parduotuvių
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2013 07 08, 09:43)
Pritariu  thumbup.gif  aš vilną dabar perku tik Litwool  ax.gif  ir kaina ten tikrai yra gera, ir spalvų pasirinkimas didelis! kitą kartą ir per didelis, nes atėjus norisi visų  lotuliukas.gif Kokybe taip pat džiaugiuosi ir net neieškau kitų parduotuvių

Na ka, pameginau ir as is Litwool, laukiu siuntinio. Tikiuosi baigsis mano paieskos 4u.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai "Vilna velimui", kaip veliasi? kaip traukiasi vilna sluoksna 26-28mk
ten pas juos ispaniška,
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2013 08 20, 15:37)
Kokie atsiliepimai "Vilna velimui", kaip veliasi? kaip traukiasi vilna sluoksna 26-28mk
ten pas juos ispaniška,

as jau du kart is ju pirkau 18 ir 20,5 merino sluoksna.veliasi puikiai,spalvos geros.Ir kaina normali.neturiu nieko blogo pasakyt. smile.gif
Atsakyti