Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės ir kitos parduotuvės velėjėlems

QUOTE(Padangė @ 2012 11 03, 18:54)
www.wool.lt
kone pigiausias  mirksiukas.gif

Yra ir pigiau;)
Litras 49,99Lt
0,25 - 19,99Lt
Atsakyti
sveikos vejeleles, gal zinot kur pigiai butu galima nusipirkt spalvotu vilnos lakstu, arba atraizu? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 16 lapkričio 2012 - 21:01
zuzizaza,jus apie wool?esu ne karta is ju pirkus,prisiekus visais sventais,kad nebepirksiu ir vel sugrizdavau del siek tiek pigesniu kainu.sis kartas buvo paskutinis!!juoda-pilkai melyna,i juoda net nepanasi,dazo slykscia tamsiai melyna spalva.pilka-vis su tuo paciu melynu atspalviu,dazo melynai.vienintelis atsiliepimas-tfu!!!
Atsakyti
QUOTE(laumes juosta @ 2012 12 06, 23:20)
zuzizaza,jus apie wool?esu ne karta is ju pirkus,prisiekus visais sventais,kad nebepirksiu ir vel sugrizdavau del siek tiek pigesniu kainu.sis kartas buvo paskutinis!!juoda-pilkai melyna,i juoda net nepanasi,dazo slykscia tamsiai melyna spalva.pilka-vis su tuo paciu melynu atspalviu,dazo melynai.vienintelis atsiliepimas-tfu!!!

cia apie kokia vilna sneka eina?
pas juos labai daug rusiu g.gif
Atsakyti
merino sluoksna 21.teigiama puse tik ta,kad turejau nusipirkti ir tamsaus nagu lako(jau seniai norejos,bet vengiu tamsiu)-panagems paslepti,ko negalima pasakyti apie nudazyta slyksciu melynumu vilna.o del juodos spalvos-tai net maniskis patarima dave-pareiske,kad gal geriau tiktu juoda!!nepanasi i juoda,nors tu ka!!
Atsakyti
Noriu paklaust, kur perkat lateksą? g.gif Ten kur aną kartą pirkau, labai subrango. Tada su atsiuntimu mokejau apie 50 lt. uz litrą, o dabar jau ten virs 70 kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(ircike @ 2012 12 17, 21:44)
Noriu paklaust, kur perkat lateksą?  g.gif  Ten kur aną kartą pirkau, labai subrango. Tada  su atsiuntimu mokejau apie 50 lt. uz litrą, o dabar jau ten virs 70 kainuoja.

Paskutinį kartą pirkau wool.lt, o prieš tai pirkau iš vikte veltinis.lt
Atsakyti
Anksčiau woole, paskutinį sykį pirkau mažam ėriuke. Mažo ėriuko lateksas man patinka labiau ax.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus 4u.gif, tai kaip supratau wool.lt ir vikte veltinis.lt. pigiausias, bet gal pagal kokybę ir kaina? g.gif
Atsakyti
Merginos, o kur perkate padukus šlepetėms? Iš ko jos daromos ir klijuojamos? Gal yra paruoštų jau šablonų? smile.gif Dėkoju už atsakymą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laumes juosta @ 2012 12 06, 23:20)

Va ir aš ant to pačio grėblio vėl užlipau doh.gif
Spalvos visiškai neatitinka internetinių pavyzdžių verysad.gif Net akivaizdų broką stengiasi iškišti pirkėjui
user posted image
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2013 02 06, 13:37)
Va ir aš ant to pačio grėblio vėl užlipau  doh.gif 
Spalvos visiškai neatitinka internetinių pavyzdžių  verysad.gif Net akivaizdų broką stengiasi iškišti pirkėjui
user posted image

Labas sauniosios velejos!
Mums svarbus kiekvienas klientas, jo nuomone, atsiliepimas. Is kiekvienos klaidos ar nesuspratimo stengiames pasimokyti ir isvadas padaryti. Neklysta kas nedirba. Manau normalu, kai retsykiais islenda koks nesklandumas, nes "pro rankas" praleidziame nemazus ivairiausios vilnos kiekius, o ir konkurentai nesidziaugia musu diktuojama "mazu antkainiu" politika, tai nepraleidzia progos purvo papilti. Konkreciai Jusu paminetu atveju, vadybininke sumaise ir idejo dzinso "melanza" vietoj dzinso. Tai nera brokas, sluoksna - kokybiska, ji dazyta margai. Konkurentai tokios neturi, mes dziaugiames, galedami pasiulyti "kazka nestandartinio", toki dazyma pakankamai sunku isgauti pramoniniame dazymo aparate. Jums buvo pasiulyta pakeisti arba grazinti netikusia spalva. Tinklapyje yra nurodomas kokybes telefonas, kur dar nebuvo atvejo, kad nerastume abipusiai naudingo sprendimo.
Visoms kurybinio polekio ir fantazijos! Kurybiniu, meniniu, originaliu darbu!
Atsakyti